Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους, σήμερα μοιαζει με Δεκέμβρη όντως!

Kosstv έτσι ακριβώς, αυτή την φορά ήρθα με "κακές διαθέσεις" για εργαλεία  Χτες πήρα και ένα εκεντρο της rupes , σε μέτρια κατάσταση αλλά για ένα πενηντάρικο δεν μπορούσα να το προσπεράσω .,, η αρρώστια για τα εργαλεία όσο πάει και χειροτερεύει Κκκκ

Παρόλα αυτά πήγα από Κρυσταλιδη που έχει κάποια απίστευτα εργαλεία και κρατήθηκα και έφυγα με δυο καταλόγους μόνο 

Last edited by a moderator:
Χαχαχα
Λοιπον αυριο προς τιμην του βραζιλιανου φιλου μας θα επισκεφτουμε τον Αχιλλεα στο μαγαζι του και θα παμε επειτα για ενα κρασακι στο Μπακαλοταβερνειο εκει διπλα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα συναδελφοι αρχιζουν οι γειτονιές και γινονται Χριστουγεννιατικες με τα στολισμενα δεντρα και τα λαμπακια στα μπαλκονια. Ομορφα πραγματα.
Έτσι...με το σκηνικό του καιρού να περνει την γνωστή μορφή του... !!!

Καλημέρα σε όλους , σήμερα το πρωί το μενού έχει κέντρο βίδας !
Κυριακο μιλάμε αργότερα για να κανονίσουμε για το απόγευμα !

Καλησπέρα σας!

Χαχαχα
Λοιπον αυριο προς τιμην του βραζιλιανου φιλου μας θα επισκεφτουμε τον Αχιλλεα στο μαγαζι του και θα παμε επειτα για ενα κρασακι στο Μπακαλοταβερνειο εκει διπλα!

ΩΠ!

Τι ώρα?

Δεν απαντήθηκε το ερώτημά μου, αλλά έτσι κι αλλιώς μόλις γύρισα από τη δουλειά οπότε...

Καλησπέρα σας!

Δεν απαντήθηκε το ερώτημά μου, αλλά έτσι κι αλλιώς μόλις γύρισα από τη δουλειά οπότε...

Οχι ρε γμτ κριμα.
Δε το ειδα καθολου ρε φιλε.

Τελικα μαζευτηκαμε 3 ατομα και κατσαμε για ενα σουβλακι.

Δεν πειράζει Κυριάκο μου, δε θα μπορούσα να έρθω όπως και να έχει. Φαντάσου ότι ήμουν σε μάθημα (για δίπλωμα στο εκπαιδευτικό κέντρο του εργοδότη μου) στο Caravel και τελείωσα στις 19:00 από εκεί για να γυρίσω στη δουλειά μέχρι πριν μισή ώρα...

Next time!

Καλημέρα σε όλους μεγάλη εορτή για το νησί μας σήμερα και σαν πρώην ναυτικός εύχομαι ο Άγιος Νικόλαος να είναι προστάτης και οδηγός στην πλώρη τουσ

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλημερα συναδελφοι, μεγαλη εορτη σημερα του Αγιου Νικολαου, προστατη του Πολεμικου Ναυτικου, του Λιμενικου και ολων των ναυτικων!

12345530_939916956084633_2262643208168409939_n.jpg

Χρονια πολλα στους Νικους μας και καλοταξιδοι οι ναυτικοι μας!

Καλημέρα και χρόνια πολλα στους Νίκολες!
Κυριακο χάρηκα που τα ξαναπάμε χτες από κοντά και ευχαριστώ για το pitstop στο Leroy !