Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα παιδια!

Κυριακο (Κουλης - Φουρνοι) σε ευχαριστω ετεροχρονισμενα, σημερα το ειδα, συγνωμη.

Νεκ τι παλευεις παλι; Φοβηθηκες "τις απειλες μου" και υψωνεις τειχη; Βρε μπαγασα ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα και να ερθω καποια στιγμη, να μου κανεις μαθηματα.

Eγω πάλι έχω τέτοια εργαλεία!!! Ο αναδευτήρες μου έλειπε όμως!!! Και για ανάμιξη ak-20 και ultramix αγόρασα εξάρτημα ανάδευσης για sds plus! Και το Makita αν και μεγάλο σε ηλικία απέδωσε!!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενα κυβικο δεν ριχνεται ετσι ευκολα με το χερι. Χωρις μπετονιερα ειναι θανατος, ειδικα για ενα ατομο.

Καλημερα σε ολους και καλη Κυριακή...Να χαιρόμαστε τα έτερα ημιση σημερα....!!!

Ενα κυβικο δεν ριχνεται ετσι ευκολα με το χερι. Χωρις μπετονιερα ειναι θανατος, ειδικα για ενα ατομο.
Συγουρα....Και όσο μεγαλώνουμε δυσκολεύουν οι καταστάσεις για τέτοια πράγματα ακόμη για μπετονιερα...

Eγω πάλι έχω τέτοια εργαλεία!!! Ο αναδευτήρες μου έλειπε όμως!!! Και για ανάμιξη ak-20 και ultramix αγόρασα εξάρτημα ανάδευσης για sds plus! Και το Makita αν και μεγάλο σε ηλικία απέδωσε!!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τα υλικά που λες είναι ότι πρέπει τέτοια μηχανήματα απλώς αυτο βλεπεις περνει δράση στα πιο βαρια πραγματα....έχω και ένα πιο light einhell 10 ετιας που αναδευει αριστα τα παραπανω υλικα και έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω...

Last edited by a moderator:
Καλημερα σας.

Πήρα και εγώ κάτι ...έτσι για να μην χάσουμε τον "χαρακτηρισμό"....
Εσυ να μου προσεχεις, γιατι κατι επιβεβαιωμενοι του Αι Βασιλη, εθεαθησαν να κοβουν βολτες στα εκει lidl.

Με αφορμη την συμπληρωση 20.000 post μου στην κοινοτητα μας να σας ευχαριστησω για ολες τις ομορφες στιγμες και τις γνωσεις που μοιραστηκαμε ολα αυτα τα χρονια!!!!!!!!!!!!!!

AVCLUB!!!!!!!!!!!!!!!!

av.png
Μπράβο Κυριάκο τώρα ευχές για την επίτευξη στόχου 100.000!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk