Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όταν δεν φτάνει ο ένας σπόρος ανά κουπάκι στην μάνα και λέει βάλε κι άλλους δεν θα φυτρώσουν όλοι

1b3991dcc8b2248c978fd96bfde16c75.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλημερα μαστορες καλο ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο να εχουμε, με βολτες για χαλαρωση σε κηπους, σε ταρατσες σε μπαλκονια σε υπογεια σε παταρια και σοφιτες!

Καλημερα σε ολους.

Καμμια γρηγορη και ευκολη ιδεα που να μην απαιτει χρηση ηλεκτρικων εργαλειων κοπης (λογω συνθηκων θεωρω πολυ επικινδυνο να χειριστω),
ωστε να μετατρεψω σε ραμπα μικρης κλισης, τρια μαρμαρινα σκαλοπατια μεσα στο σπιτι, για βαρος απο 13 εως 100 κιλα.
Μπορει να ακουγεται αστειο και γελοιο, αλλα πιστεψτε με, (παλι λογω συνθηκων) αδυνατω να "στροφαρω" κανονικα και θα βοηθουσε λιγο "μασημενη τροφη".

Γεια σου Δημητρη!
Δεν ειναι θεμα στροφαρισματος, μια χαρα εισαι, δεν ειναι απλο να κανεις ραμπα χωρις εργαλεια κοπης.
Το μονο απλο ειναι αυτο που κανουν στην οικοδομη και βαζουν μια δυο ταβλες διπλα διπλα.

Αν θες, ψαχνεις και στο διαδικτυο με key words: ramps for stairs

Ενας κολλητος εφτιαξε 100lt αντισηπτικο ... για τη δουλεια του (φαρμακευτικη)

Το γενικοτερο προβλημα ειναι η ελλειψη απο την αγορα της αιθυλικης αλκοολης, καθως η μεγαλυτερη ποσοτητα ερχοταν απο Κινα !

Πολλοί έχουμε φτιάξει ;)
Πλέον, παίρνω ελάχιστες ποσότητες ανα ημέρα, τόσο που κάθε 8 μέρες μπορώ να φτιάχνω 5 λίτρα αντισηπτικό.
Πιστεύω με το να κάθεται ο κόσμος σπίτι θα μειωθεί η ζήτηση και θα ισορροπήσει η κατάσταση σύντομα.

Τώρα ναι, έτσι φαίνεται. Ωστόσο το μεσο/μακροπρόθεσμο μέλλον είναι που φοβάμαι ότι θα αλλάξει δραστικά (για μια φορά ακόμη) για τον απλό πολίτη παγκοσμίως.

Θέλω να ελπίζω ότι θα βγεί και κάτι θετικό με αυτή την κατάσταση (κοινωνικές σχέσεις, αξίες κλπ κλπ) και απο τον Αύγουστο θα πάρουμε πάλι μπροστά.
Δηλαδή για τον περισσότερο κόσμο απλά θα χάσει το εισόδημα 5-6 μηνών αλλά παράλληλα θα μειωθούν και στο 70-80% τα έξοδα του.

Δε ξέρω. Ελπίζω! Είναι πολύ νωρίς αλλά μέχρι τώρα υπάρχουν θετικά σημάδια απο τους ηγέτες (εντός και εκτός) μας.

Δυστυχως η ασθενια ειναι μεν σοβαρη και θα αλλαξει τους μεσους ορους ηλικιας των κρατων προς τα κατω ξεφορτωνωντας τα απο μη παραγωγικες ηλικιες.
Δεν ειναι και μαλακες....

Επιπροσθετα μετα τις συμμαχιες Ιταλιας Κίνας και Ρωσιας δειτε που εχουν τα περισσότερα κρούσματα....

Δεν θελω πολυ να πιστεψω πως οι αμερικλανοί ειναι πισω απο τη δουλεια....

Πολλα ειπωνονται και λέγονται αυτό διάστημα αλλά ένα είναι το συγουρο:
Ο άνθρωπος καταστρεφε,καταστρέφει και θα συνεχίζει να καταστρέφει τον ίδιο τον εαυτό με πολύ μεγάλη επιτυχία...Δυστυχώς..!!!

, Καλημέρα σε όλους περίπου 200 άτομα ήρθαν με το καράβι σήμερα και εμείς δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαιρόμαστε η να φοβόμαστε ωρε που καταντησαμε

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα σε όλους και ελπίζω καλό Σ/Κ...!!!

Κυριάκο ελπίζω να μην πληρώσουμε βαρύ τίμημα με τις μ@@@@@ές όσων μετακινουνται...
Λυπάμαι αλλά ο κόσμος θέλει βουρδουλα...πλήρη απαγορευση θέλει κακώς το καθυστερουν...!!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

, Καλημέρα σε όλους περίπου 200 άτομα ήρθαν με το καράβι σήμερα και εμείς δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαιρόμαστε η να φοβόμαστε ωρε που καταντησαμε

να τους κλείσετε στα σπίτια τους, να τους πηγαίνετε "φαγητό" και σε 15 μέρες να χαρείτε όλοι μαζί.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο

Μπράβο στησ τοπικές αρχές 14 ημέρες καραντίνα σε όσους ήρθαν βέβαια κάποιοι ούτε καν,τι να τους πεις τώρα

Μεχρι και παιδικα παιχνιδια ξεθαψαμε απο μπαουλα για να τα φτιαξουμε για να περασει η ωρα :)

49683895608_222407da21_b.jpg

Συνηθως περιπου μια στις τρεις συσκευες που ανοιγω για επισκευη...τις κανω ανταλλακτικα γιατι ειτε δεν μπορω/δεν ξερω να τις επισκευασω (το πιο συνηθισμενο), ειτε γιατι ειναι χαλασμενες beyond repair, ειτε γιατι βαριεμαι να βρω ανταλλακτικο.

Το συγκεκριμενο σκακι ευτυχως ηθελε μονο αλλαγη μπαταριων και καθαρισμα των πολων γιατι οι παλιες ειχαν λιωσει σαν κερακια της Λαμπρης!

ολοι εσεις παιδια, με αυτα τα υπογεια εργαστηρια σας και αυτατα μηχανηματα του διαβολου, τορνους, φρεζοδραπανα και τα λοιπα,
πολυ προσοχη! τα ματια σας δεκατεσσερα...
https://www.youtube.com/watch?v=zwShXSB0MbU