Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημητρη σε καταλαβαίνω...ειδικά με την σχολική μάθηση τρέχουν αυτό το διάστημα με σχολικές εγγραφές,μαθήματα με Skype και πολλά αλλα...

Πίκρα δεν λές τίποτα...
Κυριάκο, το θέμα δεν είναι τα 25 τον μήνα που θα γλυτώσεις. Το να μην έχεις ιντερνετ αυτές τις μέρες του εγκλεισμού είναι μεγάλη δυσκολία: θέματα ενημέρωσης, εξ'αποστάσεως μαθήματα των παιδιών και για να περνάει ο χρόνος μέσα στο σπίτι.

Στον ΟΤΕ όποτε δεν είχα τηλέφωνο ή/και ίντερνετ απο βλάβη μου έβαζαν μπόλικα λεπτά προς όλους και GB στο κινητό.
Δηλαδή ποτέ δε με έχουν αφήσει χωρίς πρόσβαση.

Τους έχεις ρωτήσει?
Βέβαια πρέπει να έχεις στην ίδια εταιρία κινητό. Δε ξέρω αν μπορείς να πάρεις μία pay as u go

Δημήτρη έπρεπε να ζητήσεις επίμονα από τον πάροχο να σου δώσει ή ένα στικάκι ασύρματης σύνδεσης στο ίντερνετ για το PC ή απεριόριστα MB στο κινητό το οποίο το συνδέεις στο PC με το USB και το ορίζεις "Προσωπικό hotspot".
Δικαιολογίες από αυτούς δεν στέκουν .... έχουν υποχρέωση να σου παρέχουν σύνδεση όποιος και αν φταίει.-bye-

Μονο οι ναυτικοι μας δεν θα εχουν ιδιαιτερο προβλημα με τον εγκλεισμο! Ειτε συνταξιουχοι ειτε εν ενεργεια!

Οταν κάνεις ταξιδι Αργεντινη-Βορειο Κορεα απο τα στενα του Μαγγελανου και θες πανω απο εναμισυ μηνα να πιασεις λιμανι...και προφανως σε χειροτερες συνθηκες...τοτε δεν χαμπαριαζεις απο εγκλεισμους :)

25 ευρω θα γλυτωσεις και θα φορτωσεις GB το κινητο σου το οποιο θα κανεις hotspot.
Λεω εγω τωρα μια εναλλακτικη.

Και θα δωσεις και ενα "μαθημα|" στις εταιριες οτι δε γουσταρουμε να παιζετε στην πλατη μας.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παίδες. Δυστυχώς η περιοχή δεν έχει καλό σήμα κινητού (καμία εταιρία από τις τρεις). Οπότε το ιντερνετ από το κινητό δεν παίζει σχεδόν καθόλου.

Καλημερα σε ολους και απο εδω,δυναμη και υπομονη μεχρι να βρεθει το φαρμακο να τα ανατρεψει ολα αυτα που ζουμε...

Κυριακο,προτιμω να πηζω στη δουλεια παρα να ζω αυτο το σεναριο,το ξερω οτι και εσυ ετσι σκεφτεσαι απλως θελεις να φανει ποιο καλη η κατασταση...

Παμε δυνατα !

Πολύ καλησπέρα σας.
Φάνηκε καί κάπου χρήσιμο τό μικρό αμόνι !!

@χιώτης
Μιχάλη πότε θά κανονίσουμε κάποιο μαστοροκαφέ στο εργαστήριο σου ? μαζί μέ όλη τήν γνωστή "μαστοράντζα" πού εισέρχεται-εξέρχεται στόν χώρο σου,η μήπως είναι μικρός ο χώρος καί θά έχουμε πρόβλημα μέ τό όριο ασφαλείας τών 2 μέτρων ? :flipout:-bye-

am110.jpg

am210.jpg

am310.jpg

Φιλε μου αυτο που χαρηκα οσο τιποτε αλλο, ειναι η στερεωση με 8 (οκτω!!) βιδες του μικρου αμονιού των 350 γραμμαριων βαρους και 2.5εκ πλατους, πανω σε βαση!

Υοu made my day man, God Bless yoυ!!! :flipout::grinning-smiley-043

Ωραιος ο Δημητρης....μια χαρα περνας την ωρα σου....

Μιχαλη φοβαται μην του το παρουν....:flipout:

Φιλε μου αυτο που χαρηκα οσο τιποτε αλλο, ειναι η στερεωση με 8 (οκτω!!) βιδες του μικρου αμονιού των 350 γραμμαριων βαρους και 2.5εκ πλατους, πανω σε βαση!

Υοu made my day man, God Bless yoυ!!! :flipout::grinning-smiley-043

Χαίρομαι πού φτιάχνω τήν διάθεση στήν παρέα.
Γιά τόν καφέ δέν βλέπω διάθεση όμως καί μέ βάζει σέ σκέψεις αυτό,μήπως καί γίνουμε αντικοινωνικοί. :flipout:

Οσο γιά τό αμόνι είναι 1 ολόκληρο κιλό,καί όχι 350 gr !!

κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε

amoni110.jpg

Ωραιος ο Δημητρης....μια χαρα περνας την ωρα σου....

Μιχαλη φοβαται μην του το παρουν....:flipout:

-bye-

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε

Καλά του τα λές Μήτσο...
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν σου τυλχαινε κανένα σκληρό μύγδαλο;
Με την ασφάλεια δεν παίζουμε. -bye-

Χρονια Πολλα σε ολους με Υγεια

Τιμη σε οσους Αγωνιστηκαν ή Επεσαν για την πατριδα μας

Ειμαστε δυνατοι

"Παντα περνας τη φωτια για να φτασεις τη λαμψη" ειχε γραψει ο Ελυτης