Tο Καφενείο των Μαστόρων.

προσπαθω να βαλω μια φωτο απο το πισι αλλάδεν ξερω πως

go advanced-->manage attachments-->choose photo (απο το πισι)-->upload-->όταν την ανεβάσει πατάς done-->submit reply

==========

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Και η κασετίνα θα ήταν η γεμιστήρα ε;

Last edited by a moderator:
Σημερα εφυγε απο τη ζωη ενασ μεγαλος Ελληνας καλλιτεχνης, γνωστος περισοτερο για τα κοσμηματα που εφτιαξε και τα φορεσαν διασημοι οπως οι Rolling Stones

αλλα ειχε μεγαλη αγαπη στην ξυλουργικη και γενικως σε σχεδιο.

Ειχα την τιμη να τον γνωρισω την δεκαετια του 90 που δουλευα στη Μυκονο υπευθυνος για χρονια σε ενα εστιατοριο,

και ο λογος ειναι για τον Κο Μηνα Σπυριδη η ποιο γνωστο παγκοσμιως ως Minas

minas04.jpg

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=wmvgpXREoi0

https://www.youtube.com/watch?v=4mYhSK-cXYo

https://www.youtube.com/watch?v=vVZN7YLiaB0

Καλημέρα σε όλους
Ξημερώνει η τρίτη μέρα που είμαι πλέον (για πρώτη φορά) παππούς.
Ή νύφη μου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και δόξα τω Θεώ είναι όλοι καλά.
Είμαι εντελώς τρελαμένος και από χαρά αλλά και από νεύρα.
Δεν μπορώ να το δω γιατί είναι Θεσσαλονίκη (ο γιος μου ειναι στρατιωτικός και υπηρετεί εκεί) και φυσικά δεν μπορώ να πάω, όχι για δική μου προστασία, αλλά κυρίως για δική τους προστασία.
Εννοείται ότι είμαστε συνέχεια σε live camera, αλλά φυσικά δεν είναι αρκετό (ούτε καν - αλλά από το τίποτα...)
Ο Θεός να βοηθήσει να περάσει αυτή η κατάσταση με τον @#$&@#&ιό γιατί δεν με βλέπω να γλιτώσω το τρελάδικο.
Είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί πλέον οι διαδικτυακοί φίλοι είναι το μόνο που μας έμεινε με τα μέτρα και σας θεωρώ όλους παρεάκι, άσχετα αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσει, καλότυχο και υγιές πάντα -bye-

Καλημέρα σε όλους
Δεν μπορώ να το δω γιατί είναι Θεσσαλονίκη (ο γιος μου ειναι στρατιωτικός και υπηρετεί εκεί) και φυσικά δεν μπορώ να πάω, όχι για δική μου προστασία, αλλά κυρίως για δική τους προστασία.
Εννοείται ότι είμαστε συνέχεια σε live camera, αλλά φυσικά δεν είναι αρκετό (ούτε καν - αλλά από το τίποτα...)
Ο Θεός να βοηθήσει να περάσει αυτή η κατάσταση με τον @#$&@#&ιό γιατί δεν με βλέπω να γλιτώσω το τρελάδικο.
Είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί πλέον οι διαδικτυακοί φίλοι είναι το μόνο που μας έμεινε με τα μέτρα και σας θεωρώ όλους παρεάκι, άσχετα αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.

Να σας ζήσει.

Τετοια ευχαριστα νεα σε ασχημους καιρους ειναι βαλσαμο, μια νοτα αισιοδοξιας και ελπιδας που ολοι χρειαζονται.

Να σας ζησει Δημητρη, καλοτυχο και γερό να ειναι!!

Καλημερα μαστόρια, καλο Παρασκευοσαββατοκοκυριακο να εχουμε, αν και πλεον ολες οι μερες οι ιδιες μου φαινονται..

Καλημέρα σε όλους

Να σας ζήσει! Να πω ότι δεν καταλαβαίνω; Μια βδομάδα έχει που έγινα θείος κι εγώ επίσης δεν τον έχω δει παρά μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο. Και απέχουμε 800 μέτρα! Κουράγιο, θα περάσει κι αυτό! Η γενιά του Κορωνοϊού...