Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!! Καλή Ανάσταση να έχουμε, έστω και διαφορετική!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάστορες καλή Μεγαλοβδομάδα, καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα. Και μην ξεχνά κανείς πως ο Χριστός ήταν μαραγκός.. Και για να θαυμάσουμε λίγο και έναν πραγματικό σύγχρονο μαραγκό πάρτε μάτι...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλή μεγάλη εβδομάδα να έχουμε
Τρομερός ο παπους! Και χρησιμοποιεί εργαλεία που υπάρχουν απο την εποχή αρχής χρήσης του σιδήρου
Σκεψουι να χρησιμοποιουσε κάτι πιο σύγχρονο!

Καλή μεγάλη εβδομάδα να έχουμε
Τρομερός ο παπους! Και χρησιμοποιεί εργαλεία που υπάρχουν απο την εποχή αρχής χρήσης του σιδήρου
Σκεψουι να χρησιμοποιουσε κάτι πιο σύγχρονο!
Σε ένα καράβι κάποτε ειχαμε καπετάνιο έναν Αδριώτη. Αυτός είχε μάθει τη μαραγκουδική από τον πατέρα του και για να σκοτώνει το χρόνο του έφτιαχνε βιολιά. Για εργαλεία ένα πριονάκι και μια πλάνη μεταλλική που είχα αγοράσει εγώ από το παζάρι της οντέσας. Αυτός άνθρωπος ήταν καλλιτέχνης όταν δούλευε δεν υπήρχε γι αυτόν κάνεις άλλος γύρω του και τα χέρια του από την σβελτάδα δεν τα έβλεπες. Αυτά δε που έφτιαχνε ήταν αριστουργήματα. Καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Σημασία δεν έχουν τόσο τα εργαλεία αλλά το μυαλό και η δύναμη της ψυχής.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την βοηθεια της θηλυκης φαντασίας ένα έργο παιρνει περισσότερους πόντους Κώστα...!!

Καλημέρα & καλή Μ. Τρίτη να έχουμε.
Ημέρα Διατακτικών & Δώρου Πάσχα σήμερα αλλά διάθεση για αγορά ......γαργαλείων, δεν!

Μεγάλωσε η μέρα αφού ξημερώνει πια νωρίς ο καιρός ζεσταίνει και ο κολονοϊός φεύγει πιστεύω.
Καλό Πάσχα και όμορφη μέρα για όλους...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την βοηθεια της θηλυκης φαντασίας ένα έργο παιρνει περισσότερους πόντους Κώστα...!!

Συγνωμη να προσθεσω πως με τη βοηθεια της θηλυκης φαντασιας παιρνουν και αλλα πραγματα περισσοτερους ποντους, κυριοι...
Καλημερα!

Ειχα ενα συμπιεστη απο παλιο κλιματιστικο χωρου. Το ειχα δοκιμασεινγια να φτιαξω μινι κοφλερ αθορυβο, αλλα τα 30 σχεδον κιλα του δεν ηταν και πολυ βολικα.
Ετσι καρτερουσε υπομονετικα τη σφαγη του...
Τον εκοψα σημερα και μου εβγαλε τη ψυχη. 3 χιλιοστα λαμαρινα το καβουκι του και επρεπε να κοπει για να βγουν τα σωθικα του.
Μου εκανε εντυπωση η καταστασκευη του μιας και δεν εχω ξαναδει πως ειναι μεσα αυτα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας,

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Συγνωμη να προσθεσω πως με τη βοηθεια της θηλυκης φαντασιας παιρνουν και αλλα πραγματα περισσοτερους ποντους, κυριοι...
Καλημερα!

Τι είπες ρε άτομο!! Χαχαχαχαχαχαχα