Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημερα συναδελφοι, ομορφο και σπανιο σκηνικο για την Αττικη αλλα και για ολη την Ελλαδα σημερα. Ρουμανια μου θυμισε!!

XkHJUjJh.jpg

Καλημέρα λεβέντες.
Μας έχουν που μας έχουν μαντρωμένου, τουλάχιστον είδαμε άσπρη μέρα. Και μην ξεχνάτε το αντίδοτο για τέτοιες μέρες : για αρχή ζεστά ροφήματα και μετά κάργα τσίπουρο.. 😊 😊

Καλημέρα απο το κέντρο της Αθήνας στους χιονοχτυπημένους και χιονοαποκλεισμένους
Καλυτερα αποκλεισμένοι απο το χίονι παρά απο τον ιο

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα

Τι είναι χειρότερο από διακοπη ρεύματος?

Να έχεις τη γεννήτρια χαλασμένη...😀

Αυτα ειναι τα θεματα....

Απο Μαρουσι και επανω υπαρχουν σοβαρα προβληματα υλεκτροδοτησης....
Στην Νεα Ερυθραια οπου διαμενει ο πατερας μου εχουν πεσει δεντρα σε αυτοκινητα και συναφη...το ωραια θεμα τινει να γινει τωρα συχτηρι...!!!

Δυστυχώς η κακοκαιρία, οσο "γλυκιά" κι αν είναι πάντα φέρνει προβλήματα.
Εύχομαι να αποκατασταθούν γρήγορα θα προβλήματα

Εμένα πάντως απο το πολύ χιόνι ξηλώθηκε το γαζί απο την τέντα που καλύπτει το μπαλκόνι, μικροπράγματα αλλά είναι ζημιά κι αυτή

Τι να κανουμε ρε παιδια, μια φορα στα 20 χρονια χιονισει κα στην Αττικη γερα! Η προετοιμασια δεν μπορει να ειναι σε ετησια βαση οταν τα φαινομενα δεν ειναι σε ετησια βαση. Εδω πχ εμεις που δεν χιονιζομαστε οπως Δ.Ελλαδα, η Εβρο οταν χιονιζει απο τις προηγουμενες μερες ετοιμαζονται και οι ιδιωτες με χωματουργικα μηχανηματα. Και δεν προλαβαινουν μεσα στα χωρια αν χιονιζει συνεχως, το αλατι αργει συνηθως να μπει στις γειτονιες.

Λιμανι Καβαλας και Παρθενωνας

Αυτα ειναι τα θεματα....

Απο Μαρουσι και επανω υπαρχουν σοβαρα προβληματα υλεκτροδοτησης....
Στην Νεα Ερυθραια οπου διαμενει ο πατερας μου εχουν πεσει δεντρα σε αυτοκινητα και συναφη...το ωραια θεμα τινει να γινει τωρα συχτηρι...!!!

Νερο έχουν?

Μεγαλο κομματι εκει επειδη παιρνει νερο απ τις γεωτρησεις της Πολιτειας δεν ειχε.
Το χιονι παντως εδω δειχνει να κοβει.
Το ρευμα το παλευουν....

Δεν κοβει γενικος παντως και εδω μεταξυ Αλιμου και Αγ.Δημητριου....σε εσας κοντευει τους 60 ποντου απο οτι μου λενε.....
...απο την νυχτα ξεκινανε τα χοντρα προβληματα...!!!