Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χρόνια πολλά
συνάδελφοι

Ωραίο ήλιο από το πρωί στην Αττική και ευκαιρία για πρωινή βόλτα με το ποδήλατο στην πόλη.

22 Km για να κάψουμε προκαταβολικά καμιά θερμίδα από αυτές που θα πάρουμε σήμερα :-p :flipout:

2021-03-15_11-41-51.jpg

Attachments

• 20210315_101719.jpg
    20210315_101719.jpg
    247.2 KB · Views: 67
Καλησπερες σε ολους.

Εχω κρατησει απο τον ξυλινο μοντελισμο που κανω τα περισσευματα απο τα μοντελα.
Οποιος τα θελει στη διαθεση του

(Κατι μου λεει οτι ο Μιχαλης θα τρεξει...)

20210316_133031.jpg

χαχαχα, σωστα σκεφτηκες αλλα εχω τα δικα μου αποθεματα απο την καλη Ουκρανικη εταιρεια UGEARS που βγαζει παρομoια μοντελα!

Αμαξοστοιχια ηταν αυτο Αντωνη?

Αυτα για ενα συντομο φεγγαρι τα μοντελα της UGEARS τα φερνανε καποιοι σχεδον τσαμπα στη Ρουμανια (που συνορευει με την Ουκρανια).
Δυστυχως δεν τα προλαβα για να αγοραζα οσα μπορουσα και πλεον οι τιμες εχουν επανελθει.

Και ειναι εξαιρετικα χαραγμενα με το λειζερ, πολυ καλη ποιοτητα !

Περασε ενα ευχαριστω διωρακι με την αποσυναρμολογηση και τον κατατεμαχισμο ενος χαλασμενου φουρνου μικροκυματων.

Μοτερακια, πυκνωτες, πηνια, πλεγματα, τζαμακι, διακοπτες, ισχυροι μαγνητες, διαφορες χρησιμες λαμαρινες, βιδες και αλλα χρησιμα μικροεξαρτηματα.
XFmhcbLh.jpg

Για το ξεβιδωμα θα πρεπει να υπαρχουν ειδικα bits γιατι το φουρνακι εχει αρκετες βιδες ασφαλειας (security torx, tri-wind, etc).
Οι λαμαρινες και τα πλεγματα κοπηκαν σε βολικο μεγεθος για ευκολη αποθηκευση. Το τροχακι και το λαμαρινοψαλιδο εκαναν την διαδικασια παιχνιδακι.
Την συσκευη που παραγει τα μικροκυματα την ανακυκλωσα γιατι δεν ξερω πως λειτουργει και ουτε και εχω χρηση για αυτη.
Το πηνιο δεν ηξερα πως να το αποφορτισω, το κραταω για να τσεκαρω στο ιντερνετ. Τα μικρα τα βραχυκυκλωνω αλλα αυτο εγραφε επανω 2100 volt οποτε δεν το τολμησα :)

Ωραιος....
Καλα κανεις και τις αποσυναρμολογεις αυτες τις συσκευες καθως πολλες φορες χρειαζονται τετοια εξαρτηματα...

Αν δεν πέταξες τον θάλαμο με την πόρτα του έχω σκεφτεί ότι με μία λάμπα υπεριωδών στην κορυφή γίνεται πολύ ωραίος θάλαμος αποστείρωσης.