Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλή σας ημέρα κύριοι.
Νικόλα, έμεινε η συζήτηση στη μέση γιατί έφυγα για χωριό όπου είχα δουλειές.
Εκεί ούτε internet έχω, ούτε τηλεόραση, ούτε τίποτα. Μάλλον γι αυτό το ευχαριστήθηκα...
Δεν πειράζει, άλλη φορά.
Ούτως ή άλλως ότι ήταν να πούμε το είπαμε. Τώρα η συνέχεια επί της... ζωής.

• Like
Reactions: KOSSTV
καλως ηρθες αποστολε

δυστυχως ενα θλιβερο γεγονος ηρθε σημερα... :(

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ τον μεγάλο ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ
Σήμερα 19 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού, ο μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος με μεγάλο σεβασμό και απεριόριστη αγάπη συνεργάστηκε με τον Μάριο Τόκα κι εκείνος με τη σειρά του ένιωθε ευλογημένος για αυτή τη συνεργασία.
Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους τους.
Το 1991 στα πλαίσια εορταστικής εκπομπής, ο Μάριος Τόκας συνοδεύει στο πιάνο τον Τόλης Βοσκόπουλος/Tolis Voskopoulos στο τραγούδι "Στάζεις έρωτα" σε στίχους του Σ.Αλιβιζάτου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα να σας κάνω μια ερώτηση, έχω μια λεδοταινια πίσω από την τηλεόραση η οποία πέφτει συνέχεια,λόγω της ζέστης.έχω δοκιμάσει διπλής όψεως κολλητικη, μαύρη μονωτική,χαρτοταινια και πάλι ξεκολλάει.τι να δοκιμάσω άλλο;

Καλημερα συναδελφοι!

Απο αυριο και για μια βδομαδα περιπου θα υπολειτουργω στο φορουμ καθως περασαν οι 15 μερες απο τη δευτερη δοση και ξαναταξιδευω στο Βουκουρεστι μετα απο ακριβως ενα χρονο!
Μεχρι πριν λιγες μερες ειμασταν στην 'πρασινη' λιστα οπου εμπαινες ελευθερα. Τωρα ειμαστε στην 'κιτρινη λιστα' οπου για να μην υπαρχουν καραντινες πρεπει να εισαι εμβολιασμενος.

Παρεμπιντοντως η αγαπημενη και εκλεκτη RyanAir (Το lidl των αερομεταφορων) εκοψε τις πτησεις της προς Ρουμανια :(
Eυτυχως υπαρχει μια σχετικα νεα Ρουμανικη εταιρεια, η BlueAir, η οποια εχει παρομοιες τιμες :)

Καλημέρα να σας κάνω μια ερώτηση, έχω μια λεδοταινια πίσω από την τηλεόραση η οποία πέφτει συνέχεια,λόγω της ζέστης.έχω δοκιμάσει διπλής όψεως κολλητικη, μαύρη μονωτική,χαρτοταινια και πάλι ξεκολλάει.τι να δοκιμάσω άλλο;
Καλως τον, να δοκιμασεις να κολλησεις με θερμοπιστολο σιλικονης. Ειναι φτηνα, ξεκινουν απο 3 ευρω.

• Like
Reactions: anastasg
Με το καλό Μιχάλη.
Εδώ στην Κεφαλλονιά πάντως είμαστε γεμάτοι από Ρουμάνους τουρίστες που φθάνουν οδικώς.
Δεν ξέρω από καραντινες κλπ τι κάνουν αυτοί

Το θέμα είναι ότι δε θέλω να μείνει μόνιμα στη τηλεόραση, το σκέφτηκα είναι η αλήθεια

Το θέμα είναι ότι δε θέλω να μείνει μόνιμα στη τηλεόραση, το σκέφτηκα είναι η αλήθεια
Ξεκολλάει εύκολα χωρίς να αφήνει σημάδι.
Φοβάμαι μήν απο τη ζέστη μαλακώνει και φεύγει πάλι.

Δοκίμασε το.
Για έξτρα όπου έχει κάπου να πιάσεις πέρνα ένα δεματικό να κρατάει το περισσότερο βάρος.

Με το καλό Μιχάλη.
Εδώ στην Κεφαλλονιά πάντως είμαστε γεμάτοι από Ρουμάνους τουρίστες που φθάνουν οδικώς.
Δεν ξέρω από καραντινες κλπ τι κάνουν αυτοί
Thanks George καλα να περνατε στο νησι!

Μεσα στη χωρα τους πλεον ειναι σαν να μην εχει συμβει τιποτα, γεματα τα club και τα εστιατορια οπως μου μεταφερουν αλλα θα δω απο κοντα και θα γραψω τι γινεται.
Ειχαν τον χειμωνα και αυτοι καραντινες και περιορισμους κυκλοφοριας αλλα απο καποια φαση και μετα τα εκοψαν ολα.

Για το 2021 προβλεπεται απο πολλους να εχει η Ρουμανια την μεγαλυτερη αυξηση σε ΑΕΠ απο ολες τις χωρες στην ευρωπαικη ενωση...

Οντως ξεκολλαει ευκολα οπως εγραψε και ο Θοδωρος αλλα αν θελεις να βοηθησεις λιγο την αποκολληση, βαλε οινοπνευμα, ειναι απιστευτο ποσο ευκολα την βγαζει.

• Like
Reactions: anastasg