Tο Καφενείο των Μαστόρων.

καλημερες με εθνικη περηφανεια και απο μενα για το παιδι απο τα σεπολια που σαπισε τον ανταγωνισμο με το ταλεντο του και τη σκληρη δουλεια του και που καθε αναφορα στο παρατσουκλι του εχει και το "γκρηκ" μεσα

διπλα υπερηφανος σαν χαζομπαμπας γιατι μπορει να μην μου εδωσε γιο ο θεος, αλλά η μεγαλη μου κορη τρελαινεται να ασχολειται με χειροτεχνιες και εργαλειακια.
της ετοιμαζω ενα πακετακι με ηλεκτρικο κατσαβιδι, μυτουλες, πενσες, γαλικο, μερικα γερμανικα, κατσαβιδια, ενα πιστολι θερμου αερα, ενα θερμοσιλικονης και τετοια :)

Σήμερα το απόγευμα είχα την τύχη να με συντροφεύει στις εργασίες μου η φιλαρμονική που έκαναν την πρόβα τους.
Σκέτη απόλαυση
20210722_201630.jpg
Είμαστε μεσοτοιχια και τους απολαμβανουμε αρκετά συχνά

Κεφαλλονιά Μπάμπη, το ξέχασες;
Η σύζυγος είναι από το Αργοστόλι, μετά από τόσα χρόνια που έρχομαι έχω πάρει "μυρωδιά" κι εγώ :LOL:

Το ξέρω, παντού έχει φιλαρμονικές, στην Κέρκυρα όμως είναι περισσότερες απ’ότι σ’όλα τα υπόλοιπα Επτάνησα μαζί.

καλη μας μερα και χρονια πολλα στον αξεπεραστο θεο του μπασκετ!
τον ανθρωπο που ορισε το τελειο σε χαρακτηρα, ηθος, προσπαθεια, επιμονη, περηφανια!
νιωθω οτι ποτέ δεν του ανταποδωσαμε αυτα που μας εδωσε.
γιατι μας διδαξε "οτι γινεται", ακομα και αν εχεις απεναντι σου μεγαθηρια, ακομα και αν δεν γεννηθηκες με τα αναλογα προσοντα, αρκει να το θελεις πραγματικα!
Αξεπέραστος, ταπεινός, αθόρυβος, χάρη σε σένα το 90%των Ελλήνων αγαπήσαμε το μπάσκετ, Χρόνια σου Πολλά γερός και ευτυχισμένος μέχρι τα βαθιά σου γεράματα!!!

Last edited:
Kαλημερα συναδελφοι απο την εξωτικη Ρουμανια :)

Ας βαλω μια αναμνηστικη φωτο με το εργαστηριο μικροξυλοκατασκευων των 5-6 τετραγωνικων που ειχα φτιαξει στο μικρο σαλονι!
26237832775_c7397dcd8f_b.jpg

Στην πισω μερια ηταν ενα τραπεζακι με τα κολωνατα της Proxxon
25385809275_4c056a017c.jpg

Τωρα που το σκεφτομαι, η χαρα της δημιουργιας ειναι ακριβως η ιδια, χωρις καμμια υπερβολη, ειτε δουλευα σε 5τμ ειτε σε 250τμ!!!

Καλησπέρα σε όλους, σε όσους κάνουν διακοπές και σε όσους όχι.
Ωραίο το εργαστήρι που είχες φτιάξει Μιχάλη, κάτι τέτοια μας θυμίζουν πολλά!

• Like
Reactions: Χιωτης
Τωρα που το σκεφτομαι, η χαρα της δημιουργιας ειναι ακριβως η ιδια, χωρις καμμια υπερβολη, ειτε δουλευα σε 5τμ ειτε σε 250τμ!!!

Ποτέ δεν είναι αργά για «σωστές» διαπιστώσεις…
Δώσε σ’εμένα τα δικά σου 250 τ.μ. κι εσύ έλα να χαρείς στα 5 δικά μου… 😂