Ο ΕΟΔΥ άφαντος σε τηλέφωνα και μειλ ώστε να μου διευκρινήσει αν πρεπει να κάνω και εγώ PCR η όπως λέει ο φαρμακοποιός μου δεν απαιτειται....
Οι εμβολιασμένοι μόνο ραπιντ χρειάζονται. Απο χτές το βράδυ περιμένουμε και κάποιο επίσημο έγγραφο.Καλησπέρα παιδια.
Θετική δυστυχώς η συζυγος σε PCR, θετικός και εγώ τόσο σε self όσο και σε rapid τεστ....
Ο ΕΟΔΥ άφαντος σε τηλέφωνα και μειλ ώστε να μου διευκρινήσει αν πρεπει να κάνω και εγώ PCR η όπως λέει ο φαρμακοποιός μου δεν απαιτειται....
Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.
Η από 29/12/2021 οδηγία αναφέρει κατ'οίκον περιορισμο τόσο σε στενές επαφές κρουσμάτων όσο και σε ασθενείς με θετικο rapid test....
Αναμένεται έκδοση νέας οδηγίας που να δικαιολογεί επάρκεια στο rapid για την δικαιολόγηση των ημερών απουσίας.
Δυστυχώς εκεί πάει η δουλειά.Περαστικά Κυριάκο, μου φαίνεται πως δεν θα τη γλιτώσει κανείς μας
Ξεκάθαρα ναι εφόσον βγήκε και της Ξανθης το PCR θετικό.Κυρ, είσαι θετικός σίγουρα.
Τα self και τα rapid αν σε δείξουν αρνητικό ενδέχεται και να μην είσαι.
Αν όμως σε δείξουν θετικό τότε είσαι σίγουρα.
Ευχαριστουμε πολυ Θοδωρή.Οι εμβολιασμένοι μόνο ραπιντ χρειάζονται. Απο χτές το βράδυ περιμένουμε και κάποιο επίσημο έγγραφο.
Περαστικά σας![]()
Ευχαριστώ Νίκο!
Περαστικά σας Κυριάκο. Μείνετε μακρυά από τους γονείς σας (για να τους προστατεύσετε) και με ιδιαίτερη προσοχή στο παιδάκι. Ελπίζω κι εύχομαι να το περάσετε όσο πιο χαλαρά γίνεται.
Εφόσον είσαι εμβολιασμένος, το θετικό rapid αρκεί. 5 ημέρες καραντίνα από την ώρα της δειγματοληψίας κι επιστροφή στην καθημερινότητα με απουσία συμπτωμάτων και ύπαρξη αρνητικού rapid test (την 6η μέρα).
Σήμερα θα βγει νέα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.