Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ε, με τέτοια μέρα, θα ήταν κρίμα να κλειστώ στο εργαστήριο. Πήραμε τα ποδηλατάκια μας και ήρθαμε στην Αίγινα! Για μπάνιο είναι ο καιρός :D

20220219_151507.jpg

Άσε που έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι αφού έπρεπε να περιμένω να στεγνώσει το υγρό γυαλί στο τραπεζάκι που φτιάχνω :ROFLMAO:😆😛

Είχα πάει προχθές στο Leroy (Πειραιώς) για κάτι ξύλα, και όπως περίμενα τη σειρά μου, έβλεπα με λύπη αυτήν την φορτωμένη παλέτα με OSB (και στη πραγματικότητα είναι ακομα μεγαλύτερη η καμπύλη από όσο φάνηκε στη φωτογραφία)

Εντάξει, ο υπάλληλος που την πήγε εκεί ας πούμε πως δεν ήξερε.
Τα παιδιά στο τμήμα ξυλείας που το βλέπουν όλη μέρα δεν σκέφτηκαν να βάλουν άλλη μια παλέτα κάτω δεξια μα μην σκεβρώνουν τόσα ξύλα;

2022-02-19_18-36-43.jpg

Και μετά, ειδικά τα κάτω φύλλα, να τα αγοράσει ποιος; Θα πεταχτούν.
Κρίμα τόση σπατάλη!
Με στεναχωρεί αυτή η αδιαφορία που υπάρχει γύρω μας. :(

Ε, με τέτοια μέρα, θα ήταν κρίμα να κλειστώ στο εργαστήριο. Πήραμε τα ποδηλατάκια μας και ήρθαμε στην Αίγινα! Για μπάνιο είναι ο καιρός :D

View attachment 193665
Έχουμε και ίδια μάρκα ποδήλατο βλέπω, είναι πολλά τα κοινά πράγματα που μας ενώνουν!
Το δικό μου όμως είναι βουνού 🚲

• Like
Reactions: nikfor
Έχουμε και ίδια μάρκα ποδήλατο βλέπω, είναι πολλά τα κοινά πράγματα που μας ενώνουν!
Το δικό μου όμως είναι βουνού 🚲

Ναι, το δικό μου δεν έχει αναρτήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για να πάρεις μια ιδέα, έχω κάνει 12.000χλμ με αυτό και δεν έχει πάθει τίποτα (ΟΚ, εκτός από τα προφανή, αλυσίδα κλπ)

Να ξέρετε πάντως πως τα ποδήλατα σε όλα τα πλοία είναι εντελώς δωρεάν. Ειδικά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι πολύ ωραία ιδέα να πάρεις το ποδήλατο, να μπεις στον ηλεκτρικό ή το τραμ που τώρα φτάνει στον Πειραιά, να πάρεις ένα πλοίο και να εξερευνήσεις το νησί με το ποδήλατο. Πολύ οικονομικά και πολύ πιο χαλαρά από το να παίρνεις το αυτοκίνητο. Ακόμα και για μονοήμερη αξίζει.

Εγώ μένω στα νότια, οπότε ούτε τραμ δεν παίρνω. Πάω στον Πειραιά με το ποδήλατο.
Και στο Πέραμα με το ποδήλατο πάω για να περάσω Σαλαμίνα (ή οποία με ποδήλατο είναι πολύ ωραία. Και αν κάνεις χιλιόμετρα, περνάς απέναντι στην Πάχη και μετά γυρίζεις στην Αθήνα με τον προαστιακό. Τέλεια φάση.

Μεγάλη χαρά το ποδήλατο :D🚲🚲🚲

Ναι, το δικό μου δεν έχει αναρτήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για να πάρεις μια ιδέα, έχω κάνει 12.000χλμ με αυτό και δεν έχει πάθει τίποτα (ΟΚ, εκτός από τα προφανή, αλυσίδα κλπ)

Να ξέρετε πάντως πως τα ποδήλατα σε όλα τα πλοία είναι εντελώς δωρεάν. Ειδικά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι πολύ ωραία ιδέα να πάρεις το ποδήλατο, να μπεις στον ηλεκτρικό ή το τραμ που τώρα φτάνει στον Πειραιά, να πάρεις ένα πλοίο και να εξερευνήσεις το νησί με το ποδήλατο. Πολύ οικονομικά και πολύ πιο χαλαρά από το να παίρνεις το αυτοκίνητο. Ακόμα και για μονοήμερη αξίζει.

Εγώ μένω στα νότια, οπότε ούτε τραμ δεν παίρνω. Πάω στον Πειραιά με το ποδήλατο.
Και στο Πέραμα με το ποδήλατο πάω για να περάσω Σαλαμίνα (ή οποία με ποδήλατο είναι πολύ ωραία. Και αν κάνεις χιλιόμετρα, περνάς απέναντι στην Πάχη και μετά γυρίζεις στην Αθήνα με τον προαστιακό. Τέλεια φάση.

Μεγάλη χαρά το ποδήλατο :D🚲🚲🚲
Πολυ ωραια τα Specialized.
Στην συζυγο έχω παρει ένα hardrock specialized.

Anastasg και Nikfor κανονιστε την επόμενη βολτα να παμε παρεα.

• Like
Reactions: anastasg and nikfor
Καλημέρα στην παρέα…
Άρχισαν να καταφθάνουν οι κορμοράνοι και οι ψαράδες κλαίνε.
Περίεργο όμως για τέτοια εποχή, συνήθως έρχονται πριν τα Χριστούγεννα.

BDAA8A5D-E606-4453-93F8-90F55ACB4617.jpeg70773094-50A0-4D14-B869-366BDE7702B6.jpegBFB3C299-CE66-4682-A006-49BFD9F32C01.jpeg

Kαλημερα μαστορες, καλη βδομαδα να'χουμε!

Μονο οι αναγνωστες του AVclub θα γνωριζουν οτι σημερα ειναι η παγκοσμια μερα της Κομπούτσας!

Η κομπούτσα είναι ένα αρχαίο αφέψημα από την Κίνα με βάση το τσάι ,
World_Kombucha_Day.jpg

Περισσοτερες πληροφοριες για το λαχταριστο αυτο ροφημα, εδω!

• Like
Reactions: cyclades