Έχουμε και ίδια μάρκα ποδήλατο βλέπω, είναι πολλά τα κοινά πράγματα που μας ενώνουν!Ε, με τέτοια μέρα, θα ήταν κρίμα να κλειστώ στο εργαστήριο. Πήραμε τα ποδηλατάκια μας και ήρθαμε στην Αίγινα! Για μπάνιο είναι ο καιρός
View attachment 193665
Έχουμε και ίδια μάρκα ποδήλατο βλέπω, είναι πολλά τα κοινά πράγματα που μας ενώνουν!
Το δικό μου όμως είναι βουνού![]()
Πολυ ωραια τα Specialized.Ναι, το δικό μου δεν έχει αναρτήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για να πάρεις μια ιδέα, έχω κάνει 12.000χλμ με αυτό και δεν έχει πάθει τίποτα (ΟΚ, εκτός από τα προφανή, αλυσίδα κλπ)
Να ξέρετε πάντως πως τα ποδήλατα σε όλα τα πλοία είναι εντελώς δωρεάν. Ειδικά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι πολύ ωραία ιδέα να πάρεις το ποδήλατο, να μπεις στον ηλεκτρικό ή το τραμ που τώρα φτάνει στον Πειραιά, να πάρεις ένα πλοίο και να εξερευνήσεις το νησί με το ποδήλατο. Πολύ οικονομικά και πολύ πιο χαλαρά από το να παίρνεις το αυτοκίνητο. Ακόμα και για μονοήμερη αξίζει.
Εγώ μένω στα νότια, οπότε ούτε τραμ δεν παίρνω. Πάω στον Πειραιά με το ποδήλατο.
Και στο Πέραμα με το ποδήλατο πάω για να περάσω Σαλαμίνα (ή οποία με ποδήλατο είναι πολύ ωραία. Και αν κάνεις χιλιόμετρα, περνάς απέναντι στην Πάχη και μετά γυρίζεις στην Αθήνα με τον προαστιακό. Τέλεια φάση.
Μεγάλη χαρά το ποδήλατο![]()
Από το 2010 έχει γίνει μόδα και στην Ελλάδα - την πίνουμε συχνάΜονο οι αναγνωστες του AVclub θα γνωριζουν οτι σημερα ειναι η παγκοσμια μερα της Κομπούτσας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.