35 χρόνια είναι ΠΟΛΥ καλά δίπλα στη θάλασσα.
Τα αλουμινίου δε νομίζω να βγάλουν τα ίδια.
Για θάλασσα μόνο PVC προτείνω. Και καλύτερες επιδόσεις απο τα αλουμινίου και δεν παθαίνουν τίποτα αν είναι μάρκας.
Κι από τιμή;
35 χρόνια είναι ΠΟΛΥ καλά δίπλα στη θάλασσα.
Τα αλουμινίου δε νομίζω να βγάλουν τα ίδια.
Για θάλασσα μόνο PVC προτείνω. Και καλύτερες επιδόσεις απο τα αλουμινίου και δεν παθαίνουν τίποτα αν είναι μάρκας.
Τις δικές μου τις πρόλαβα με αυτό. Με το φαράσι μαζεύεις τις χρυσόμυγες κάτω από την παγίδα.Με πεθανες με τις κοντουλες ... τις δικες μου δεν τις προλαβα, μου τι εφαγαν σμηνη απο χρυσομυγες.
Τωρα με τις βανιλιες ... με τελειωσες!
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.Τις δικές μου τις πρόλαβα με αυτό. Με το φαράσι μαζεύεις τις χρυσόμυγες κάτω από την παγίδα.
Τις είχαν πάρει οι γονείς πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Τις βρήκα φέτος και τις χρησιμοποίησα στις κερασιές και στις κοντούλες.
Άλλο που τα κεράσια από τις συνεχείς βροχές έπιασαν σκουλήκι και δεν έφαγα ούτε ένα... από τις χρυσόμυγες τα προστάτευσα τουλάχιστον![]()
Κυριάκο παγίδες είναι. Ένα μπουκάλι με πιατάκι και ένα σφουγγάρι στρόγγυλο μάλλον για να μην τρέχει υπερβολικά το υγρό από μέσα.Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.