Tο Καφενείο των Μαστόρων.

35 χρόνια είναι ΠΟΛΥ καλά δίπλα στη θάλασσα.
Τα αλουμινίου δε νομίζω να βγάλουν τα ίδια.

Για θάλασσα μόνο PVC προτείνω. Και καλύτερες επιδόσεις απο τα αλουμινίου και δεν παθαίνουν τίποτα αν είναι μάρκας.

Κι από τιμή;

Καλημερα συναδελφοι, καλη βδομαδα να'χουμε!

Μερα του κρασιου και του τυριου σημερα στις HΠΑ
6fe2d633c90ffed44928d223f6778f92.jpg

Μετσοβονε καπνιστο και Σαμιωτικο γλυκο 😛

Ακόμα κ το χρώμα στα πατζουρια είναι ασορτι με τα εργαλεία

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με πεθανες με τις κοντουλες ... τις δικες μου δεν τις προλαβα, μου τι εφαγαν σμηνη απο χρυσομυγες.

Τωρα με τις βανιλιες ... με τελειωσες!

Με πεθανες με τις κοντουλες ... τις δικες μου δεν τις προλαβα, μου τι εφαγαν σμηνη απο χρυσομυγες.

Τις δικές μου τις πρόλαβα με αυτό. Με το φαράσι μαζεύεις τις χρυσόμυγες κάτω από την παγίδα.
Τις είχαν πάρει οι γονείς πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Τις βρήκα φέτος και τις χρησιμοποίησα στις κερασιές και στις κοντούλες.
Άλλο που τα κεράσια από τις συνεχείς βροχές έπιασαν σκουλήκι και δεν έφαγα ούτε ένα... από τις χρυσόμυγες τα προστάτευσα τουλάχιστον :p

• Like
Reactions: Σωφρον

Τώρα που ξεκίνησαν και τα σύκα να δεις μελώματα!!! 🤣

9880972C-8E84-4543-88F1-49CC5DB8342C.jpeg

• Haha
Reactions: KOSSTV
Αστο ... στα συκα βγαινω απο πανω, εχω ολες τις ποικιλιες, ασπρα, βασιλικα, μαυρα ... ολα ξερικα

εδω δεν εχουν γινει ακομα

Τις δικές μου τις πρόλαβα με αυτό. Με το φαράσι μαζεύεις τις χρυσόμυγες κάτω από την παγίδα.
Τις είχαν πάρει οι γονείς πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Τις βρήκα φέτος και τις χρησιμοποίησα στις κερασιές και στις κοντούλες.
Άλλο που τα κεράσια από τις συνεχείς βροχές έπιασαν σκουλήκι και δεν έφαγα ούτε ένα... από τις χρυσόμυγες τα προστάτευσα τουλάχιστον :p
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Κυριάκο παγίδες είναι. Ένα μπουκάλι με πιατάκι και ένα σφουγγάρι στρόγγυλο μάλλον για να μην τρέχει υπερβολικά το υγρό από μέσα.
Δίνουν εντομοκτόνο (methomyl 90 sp είχε στείλει μαζί με τις παγίδες, ληγμένο ήταν αλλά έβαλα από αυτό σε μικρότερη αναλογία απ ότι πρότεινε) και έχει μια συνταγή για να φτιάξεις το υγρό.
Όπως είναι η παγίδα την κρεμάς σε δέντρο (δεν την κρέμασα στις κοντούλες - μηλιές - κερασιές αλλά σε άλλο κοντά που δεν είχε καρπό γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήταν ασφαλές στο ίδιο δέντρο)
Πάνε οι χρυσόμυγες στο πιατάκι και πάπαλα....
Επισυνάπτω το χαρτάκι με τις "συνταγές" του δολωματικού υγρού. Εκτός από το ισχυρό εντομοκτόνο τα άλλα είναι απλά υλικά.
Η όλη λειτουργία μου θύμισε αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Attachments

• CamScanner 07-25-2022 13.04 (1).jpg
    CamScanner 07-25-2022 13.04 (1).jpg
    1.2 MB · Views: 24
Last edited: