Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εδώ και μέρες τρέχει το μπάνερ για τα 16α γενέθλια του Avclub.
Και δυστυχώς, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, η συμμετοχή της κατηγορίας μας είναι απλά ανύπαρκτη. 🙁
Το αναφέρω απλά σαν υπενθύμιση για να μη πει κανείς μετά «δεν το ήξερα».

• Like
Reactions: enduras1 and bykrie
Νομιζω οτι εμεις των "εργαλείων" δεν πολυγράφουμε στα άλλα τοπικ οπως και οι "άλλοι" σε εμας. Τις συναντησεις τις οργανωνουν οι "άλλοι" οπότε δεν παει κανεις απο μας. Ισως πρεπει να οργανωθει ξεχωριστή συναντηση των εργαλειάκηδων!

Μέγα λαθος αυτο που έγραψες, όλοι ειμαστε μέλη σε ενα φόρουμ που μας φιλοξενεί και πολλοί απο τους "άλλους" δραστηριοποιούμαστε και στα εργαλεία...

Νομιζω οτι εμεις των "εργαλείων" δεν πολυγράφουμε στα άλλα τοπικ οπως και οι "άλλοι" σε εμας. Τις συναντησεις τις οργανωνουν οι "άλλοι" οπότε δεν παει κανεις απο μας. Ισως πρεπει να οργανωθει ξεχωριστή συναντηση των εργαλειάκηδων!

Οι θαμώνες της κάθε κατηγορίας, είναι λογικό σε ένα βαθμό, να διαβάζουν και να συνδιαλέγονται κατά κύριο λόγο με μέλη από τη κατηγορία που τους ενδιαφέρει περισσότερο.
Και είναι λογικό. Ωστόσο, όλες οι κατηγορίες φιλοξενούνται στο avclub, είμαστε ένας ενιαίος χώρος, του οποίου οι ετήσιες εκδηλώσεις είναι συλλογικές.
Δεν υπάρχουν "άλλοι". Είναι ευπρόσδεκτο το σύνολο των μελών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

Last edited:

Όλοι εδώ μέσα ανήκουμε στο Avclub.
Δεν υπάρχουν «εμείς» και «οι άλλοι», το κομμάτι των εργαλείων είναι κομμάτι του Avclub και μάλιστα κομμάτι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει λόγω της φύσης αυτού του forum που σαν αντικείμενο έχει το Audio Video.
Παρ’όλα αυτά μας φιλοξενούν άσχετα αν εμείς, τόσα χρόνια τώρα, συμπεριφερόμαστε σαν αποκομμένο Γαλατικό χωριό.
Αρχίζω να πιστεύω οτι τελικά είχαν δίκιο αυτοί που διαμαρτύρονταν και δεν μας ήθελαν καθόλου στο forum.
Λυπάμαι βέβαια που το λέω αλλά αυτό βλέπω…

Εγω παιδια ειχα γραφτει εδω μεσα το 2013 για θεματα audio-video-tv και ειχα αποκομισει πολυ καλη εντυπωση & λυσεις σε πολλα προβληματα με ψηφιακους δεκτες κλπ. Μετα χαθηκα για καποια χρονια μιας και διαβαζα το avclub μονο για τα παραπανω θεματα που πλεον δεν ειχα.
Ομως τελικα το 2019 το google με οδήγησε πάλι εδω, λόγω των τοπικ με τα εργαλεια που ειχαν αρχισει να γινονται πολυ εξειδικευμενα και λεπτομερή, ειδικά στις ηλεκτροκολλήσεις. Οι μηχανες αναζητησης το εχουν κανει top indexing για θεματα εργαλειων, μαστορικής κλπ. και ειναι κατι που δεν μπορει να αναστραφεί μιας και πλεον κυριαρχεί στην Ελλαδα ως εξειδικευμένο φορουμ.

Παμε τωρα στο ζουμι.
Στις τελευταιες συναντησεις που οργάνωσε το avclub παρακολουθουσα το νημα με τους συμμετεχοντες και τις φωτο μετά τη συναντηση και διαπιστωσα οτι κανεις δεν πηγαινε στις συναντησεις απο τα τοπικ των εργαλειων. Δυο φορες νομιζω εγινε αυτο και ενιωσα μια διαφοροποιηση των μελων εδω μεσα. Αυτο το ξαναθυμηθηκα σήμερα απο το ποσταρισμα του μπαμπη πριν λιγες ωρες και ετσι εγραψα αυτα περι «άλλων». Σίγουρα στεναχώρησα κάποιους και θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά θα ήθελα να δω και τους εργαλειάκηδες στη συνάντηση.

• Like
Reactions: Χιωτης
Ετσι ειναι, ολοι φιλοξενουμεθα απο το ΑVclub, οι εκδηλωσεις ειναι συλλογικες και ολοι ειναι πραγματι ευπροσδεκτοι σε ολες τις εκδηλωσεις, δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο, το εχουμε δει.

Νικο, παντα υπαρχει παρουσια της κατηγοριας μας στις μεγαλες εκδηλωσεις του AVclub, μαλιστα στην τελευταια συναντηση πριν τον Κορωνοϊο, στην κοπη της πιττας, θα δεις στις φωτογραφιες καμμια εικοσαρια απο μας να τρωμε λαιμαργα τις λιχουδιες στο τραπεζι :)

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά, να γνωρίσουμε και ανθρώπους που τα λέμε μόνο διδακτικά.
Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο πάρτι του φόρουμ μας.
Καλή συνέχεια

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλημερα συναδελφοι!

Χρονια πολλα στην πολεμικη μας Αεροπορια!!
1807a6423c1974e1334149fcae4523a9_L.jpg

Εγω παιδια ειχα γραφτει εδω μεσα το 2013 για θεματα audio-video-tv και ειχα αποκομισει πολυ καλη εντυπωση & λυσεις σε πολλα προβληματα με ψηφιακους δεκτες κλπ. Μετα χαθηκα για καποια χρονια μιας και διαβαζα το avclub μονο για τα παραπανω θεματα που πλεον δεν ειχα.
Ομως τελικα το 2019 το google με οδήγησε πάλι εδω, λόγω των τοπικ με τα εργαλεια που ειχαν αρχισει να γινονται πολυ εξειδικευμενα και λεπτομερή, ειδικά στις ηλεκτροκολλήσεις. Οι μηχανες αναζητησης το εχουν κανει top indexing για θεματα εργαλειων, μαστορικής κλπ. και ειναι κατι που δεν μπορει να αναστραφεί μιας και πλεον κυριαρχεί στην Ελλαδα ως εξειδικευμένο φορουμ.

Παμε τωρα στο ζουμι.
Στις τελευταιες συναντησεις που οργάνωσε το avclub παρακολουθουσα το νημα με τους συμμετεχοντες και τις φωτο μετά τη συναντηση και διαπιστωσα οτι κανεις δεν πηγαινε στις συναντησεις απο τα τοπικ των εργαλειων. Δυο φορες νομιζω εγινε αυτο και ενιωσα μια διαφοροποιηση των μελων εδω μεσα. Αυτο το ξαναθυμηθηκα σήμερα απο το ποσταρισμα του μπαμπη πριν λιγες ωρες και ετσι εγραψα αυτα περι «άλλων». Σίγουρα στεναχώρησα κάποιους και θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά θα ήθελα να δω και τους εργαλειάκηδες στη συνάντηση.

Ο γραπτός λόγος φταίει ειμαι βεβαιος.
Στην περσυνη συναντηση γεννεθλιων απο εμας είχαμε παει εγω ο Μπαμπης ο Θανασσης και ο Αγγελος μαστροχαλαστης.
Ελπιζω φετος να ειμαστε περισσοτεροι απο την κατηγορια μας.

Εγω δεν εχω δηλωσει ακομα καθως εχω τον πιτσιρικο μου αρρωστουλη.
Μεσα στις επομενες ημερες θα γνωριζω και θα δηλωσω.

Παροτρυνω οσους περισσοτερους μπορειτε να συμμετασχετε να τα πουμε και απο κοντα!

Καλημέρα στην παρέα...!!!

Θα ήταν πολύ ευχαριστο σήμερα να παρευρεθώ στην εκδήλωση του club αλλά οι οικογενειακες υποχρεώσεις θα τραβήξουν μέχρι τις 21:30...
Ευελπιστώ σε κάποια άλλη συναντηση...

Καλημέρα στην παρέα. Καλή Παρασκευή και καλά να περάσετε όσοι πάτε το βράδυ στην συνάντηση!!!

Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει η κατηγορία μας στο banner.

Δεν θα μπορουσε να ειναι στο banner Βασιλη γιατι η θεματολογια του ΑVclub ειναι εντελως διαφορετικη με αυτη της κατηγοριας μας. Για αυτο αλλωστε φιλοξενουμαστε στο Lounge.
Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι μας εχει παραχωρηθει αυτος ο πολυτιμος χωρος οπου χαιρομαστε το χομπυ μας και ειμαστε πλεον ενα κομματι της μεγαλης οικογενιας του AVclub!