Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αγόρασαν οι γονείς μου μια κουζίνα από την electronet, την προπληρωσαν και όταν την φέραν ήταν η εκθεσιακη χωρίς συσκευασία και πρόχειρα τυλιγμένη. Όταν τους είπαμε ότι μας ενημερώσετε εάν θέλουμε την εκθεσιακη, μας απάντησαν, αυτό το κάνουμε συνέχεια. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις!

Αν και η διαδικασία της υπαναχώρησης αφορά ηλεκτρονικές αγορές, θα προτεινα να το προαπαθήσεις.

https://www.electronet.gr/terms

7. Υπαναχώρηση (αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα με την ιδιότητα του καταναλωτή)
7.1 Γενικά.
Εφόσον είστε φυσικό πρόσωπο που ενεργεί ως καταναλωτής (και μόνον), δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.
Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας:

τα εκθεσιακά τα πουλάνε πιο φθηνά (στον Σείριο)
Αυτό ξέρω κι εγώ, με το σκεπτικό οτι το προϊόν έχει υποβληθεί σε φθορά, έστω κι αν είναι αμελητέα ή αφανής.
Δεν γνωρίζω όμως αν σε καλύπτει κάποιος νόμος.

Αυτό ξέρω κι εγώ, με το σκεπτικό οτι το προϊόν έχει υποβληθεί σε φθορά, έστω κι αν είναι αμελητέα ή αφανής.
Δεν γνωρίζω όμως αν σε καλύπτει κάποιος νόμος.
Σε αυτούς ισχύει ότι και στα άλλα από εγγυήσεις.

Kαλημερα συναδελφοι!

Μερα της μπυρας σημερα!! 🍺🍻
National-Beer-Day-April-7.jpg

Πραγματι το Σαββατο του Λαζαρου σημερα!! Εφτασε κιολας η μεγαλοβδομαδα, Μεγαλη Δευτερα η ερχομενη Δευτερα!!
Χρονια πολλα Λαζαρε!

Οταν ζουσε η συγχωρεμενη η γιαγια μου ξεραμε παντα τινος Αγιου ηταν και τι γιορταζαμε ΚΑΘΕ μερα του χρονου. Kαι απο την προηγουμενη μαλιστα!
Βαλε και τα γενεθλια ολου του σογιου μεχρι τριτου βαθμου συγγενειας :)

• Like
Reactions: lazarefa
Περιμενω πως και πως να βγαλει η Ryobi ενα smart phone σαν αυτο που εβγαλε η Dewalt!
3460197367_dewalt-md501-ip68.jpg

Eιχαμε πει με τον Κυριακο να το αγοραζαμε οταν το ειχαμε πρωτοδει, αλλα μολις ειδαμε το κοστος...καναμε τους κινεζους 😏

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. Να είστε όλοι καλά και να έχουμε καλό Πάσχα με υγεία.
Σήμερα γιόρτασα τη γιορτή μου με μαστορέματα (ο σωστός μάστορας μαστορεύει και στη γιορτή του :) ). Κάποια στιγμή από αύριο λογικά θα ανεβάσω φωτογραφίες από μια ενδιαφέρουσα (ελπίζω) επισκευή που κάνω.