Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. Να είστε όλοι καλά και να έχουμε καλό Πάσχα με υγεία.
Σήμερα γιόρτασα τη γιορτή μου με μαστορέματα (ο σωστός μάστορας μαστορεύει και στη γιορτή του :) ). Κάποια στιγμή από αύριο λογικά θα ανεβάσω φωτογραφίες από μια ενδιαφέρουσα (ελπίζω) επισκευή που κάνω.
Πολύχρονος με υγεία Λαζαρε!
Να χαίρεσαι το όνομα σου και τα εργαλεία σου!
 
  • Like
Reactions: lazarefa
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. Να είστε όλοι καλά και να έχουμε καλό Πάσχα με υγεία.
Σήμερα γιόρτασα τη γιορτή μου με μαστορέματα (ο σωστός μάστορας μαστορεύει και στη γιορτή του :) ). Κάποια στιγμή από αύριο λογικά θα ανεβάσω φωτογραφίες από μια ενδιαφέρουσα (ελπίζω) επισκευή που κάνω.
Πολύχρονος με υγεία και καλά μαστορέματα!!!
 
  • Like
Reactions: lazarefa
340120865_708391677749599_5669693710928016159_n.jpg
 
Τι δεν εχεις καταλαβει ... 2-3 λεπτα θελει βουτηγμα το χαρτακι και 3-5 λεπτα το φακελακι

Σε αλλες γευσεις τι γραφει???

Το ανάποδο όμως...2-3 το φακελάκι και 3-5 το χαρτί...

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι 2-3 ΜΟΝΟ ΜΕ το φακελάκι και 3-5 ΑΝ το βάλεις ΟΛΟ ΜΑΖΙ (χαρτάκι και φακελάκι)


Σε άλλες το ίδιο μέσα έξω!!!
3-4 λεπτά!
 
  • Haha
Reactions: cyclades