Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Άλλη μια χρήση για τα εργαλεία μας
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
  • Love
Reactions: KOSSTV and nikfor
Τωρα πας για υπνο Κωστη η τωρα ξυπνας σα γεροντας??

Καλημερα συναδελφοι, καλο ΣΚ και επισης σημερα εορταζεται η μερα για το σκάκι!
Chess-Day.jpg

Τωρα πας για υπνο Κωστη η τωρα ξυπνας σα γεροντας??
Ξύπνησα νωρίς γιατί έπρεπε να παω Μεταμόρφωση και 7:15 έπρεπε να ήμουν Αργυρούπολη....Σάββατο δεν έχει κίνηση οπότε το πήγε έλα ήταν άνετο...αλλά δυστυχώς με έχουν φάει τα πήγε έλα...

• Wow
Reactions: Χιωτης
ευτυχως υπαρχουν ακομα και αυτοι οι ανθρωποι σε τουτο το πλανητη , αλλιως θα μας ειχε παρει ολους ο διαολος...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κοιτα χαλι απο πριονιδι εχει ηδη απο μια αποψη.
Ίδια φάση και από εδώ. Όλο το αναβάλλω το καθάρισμα γιατί μαζί με το ξεσκόνισμα/συμμάζεμα μου παίρνει κάνα 3ήμερο να τελειώσω...

• Like
Reactions: enduras1
Καλό θα είναι να τα μαζυεουμε κάθε φορά...Η σκόνη από το πριονίδι ακόμη και εάν δεν δουλεύουμε αιωρηται στην ατμόσφαιρα και είναι επιβλαβές για την υγεία σε βάθος χρόνου..
Κάθε φορά που ασχολουμαι με ξυλουργικα στο τέλος αφιερώνω και 10 λεπτά για μαζεμα...ειναι εξίσου σημαντική δουλειά...

• Like
Reactions: dk31 and n_olympios
Καλό θα είναι να τα μαζυεουμε κάθε φορά...Η σκόνη από το πριονίδι ακόμη και εάν δεν δουλεύουμε αιωρηται στην ατμόσφαιρα και είναι επιβλαβές για την υγεία σε βάθος χρόνου..
Κάθε φορά που ασχολουμαι με ξυλουργικα στο τέλος αφιερώνω και 10 λεπτά για μαζεμα...ειναι εξίσου σημαντική δουλειά...
Κωστή, έτσι είναι αλλά δυστυχώς η σκόνη πάει παντού. Τα χοντρά τα μαζεύω μια φορά το μήνα αλλά για να καθαρίσω κάθε ραφάκι και κάθε εργαλείο (μιλάμε για σκόνη που μαζεύεται και αλλάζουν χρώμα τα πάντα) μου παίρνει χωρίς υπερβολή 3 μέρες. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, οπότε μια φορά το χρόνο και αν...
Η μαγκιά είναι να διαχειρίζεσαι καλά την σκόνη την στιγμή που παράγεται. Αν θυμάσαι είχα γράψει διάφορα επί του θέματος αλλά και πάλι θέλει χρόνο και χρήμα για να οργανωθείς.

• Like
Reactions: KOSSTV and enduras1