Ξύπνησα νωρίς γιατί έπρεπε να παω Μεταμόρφωση και 7:15 έπρεπε να ήμουν Αργυρούπολη....Σάββατο δεν έχει κίνηση οπότε το πήγε έλα ήταν άνετο...αλλά δυστυχώς με έχουν φάει τα πήγε έλα...Τωρα πας για υπνο Κωστη η τωρα ξυπνας σα γεροντας??
Ίδια φάση και από εδώ. Όλο το αναβάλλω το καθάρισμα γιατί μαζί με το ξεσκόνισμα/συμμάζεμα μου παίρνει κάνα 3ήμερο να τελειώσω...Κοιτα χαλι απο πριονιδι εχει ηδη απο μια αποψη.
Κωστή, έτσι είναι αλλά δυστυχώς η σκόνη πάει παντού. Τα χοντρά τα μαζεύω μια φορά το μήνα αλλά για να καθαρίσω κάθε ραφάκι και κάθε εργαλείο (μιλάμε για σκόνη που μαζεύεται και αλλάζουν χρώμα τα πάντα) μου παίρνει χωρίς υπερβολή 3 μέρες. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, οπότε μια φορά το χρόνο και αν...Καλό θα είναι να τα μαζυεουμε κάθε φορά...Η σκόνη από το πριονίδι ακόμη και εάν δεν δουλεύουμε αιωρηται στην ατμόσφαιρα και είναι επιβλαβές για την υγεία σε βάθος χρόνου..
Κάθε φορά που ασχολουμαι με ξυλουργικα στο τέλος αφιερώνω και 10 λεπτά για μαζεμα...ειναι εξίσου σημαντική δουλειά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.