Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ούτως ή άλλως δεν μπορώ να κάνω και κάτι, δεν έχω ιδέα από αυτά.
Μου κάνει όμως τεράστια εντύπωση που το μηχάνημα λειτουργεί πλήρως, μοτέρ, αέρας, φώς, με την μισή πλακέτα κάρβουνο. :oops:

Μπάμπη μπορεί το κομμάτι της πλακέτας που κάηκε να αφορούσε το κύκλωμα του 220V και το 110V να δουλεύει ανεξάρτητα. Λέω εγώ τώρα .... :cool:

Αυτος δεν ειναι ενας τυχαιος γατος που καθεται πανω στο γραμματοκιβωτιο.
aPDpAlfl.jpg

Ειναι ενα αρτια εκπαιδευμενο ζωντανο που οχι μονο αναγνωριζει και καλωσοριζει κουριερς και ταχυδρομους αλλα μας ειδοποιει εαν δεν ακουσουμε το κουδουνι.
RCKzxUal.jpg
Oυτε αυτη ειναι μια τυχαια γατα. Ειναι φανατικη του DA Inquisition και παρακολουθει με τις ωρες. Το lotro δεν της αρεσει, φευγει, μαλλον το βαρεθικε τοσα χρονια. Αναγκαστικη η κατασκευη περγολας στο PC, γιατι μαζευα ενα φαρασι τριχες καθε Σαββατο. Ταχει αυτα η συγκατοικιση

Attachments

• PC+Gata2.JPG
    PC+Gata2.JPG
    376.8 KB · Views: 24
  • PPC+Gata3.JPG
    PPC+Gata3.JPG
    368.6 KB · Views: 23
  • PC+Gata1.JPG
    PC+Gata1.JPG
    397.9 KB · Views: 22
Μπάμπη μπορεί το κομμάτι της πλακέτας που κάηκε να αφορούσε το κύκλωμα του 220V και το 110V να δουλεύει ανεξάρτητα. Λέω εγώ τώρα .... :cool:

Nικόλα, δε νομίζω οτι έχει και κύκλωμα 220V, το μηχάνημα αναφέρει οτι είναι 120V.
Αν ήταν λογικά θα έπρεπε να έχει και κάποιον επιλογέα 110V - 220V.

Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ασφαλίσετε όσο πιο καλά τους χώρους που φυλάτε τα εργαλεία σας.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μου άνοιξαν την αποθήκη και μου έκλεψαν όλη τη σειρά μπλέ επαναφορτιζόμενων εργαλείων της Bosch καθώς και την εργαλειοθήκη μου που περιείχε πολλά επώνυμα εργαλεία χειρός.

Με την ευκαιρία να ρωτήσω, παίζει να γνωρίζει κανείς σας εάν μπορώ να βρω εκείνο το σετ της Wiha που είχαμε αγοράσει ομαδική?

Κρίμα πολύ κρίμα....!!!
Δεν σκέφτονται καθόλου τον κοπο και τον ιδρωτα αυτουνού που μοχθει για να τα αποκτήσει...:mad:

• Like
Reactions: Saradis