Tο Καφενείο των Μαστόρων.

χαχαχα, ναι μοιαζει με ενα απο τα 18βολτα ανεμιστηρακια της Ryobi, αυτο με το κλιπ!
ryobi-jobsite-fans-pcf02b-1d_600.jpg

• Like
Reactions: enduras1
Bρηκα σε ενα ντουλαπι, ενα σφραγισμενο μπουκαλι κρασι που ειχαν φερει απο τα Ιεροσολυμα (Κανά Γαλιλαιας) οι γιαγιαδες μου πριν 51 χρονια!!!
BK4eQLIh.jpg

Θα το ανοιξω αυτες τις μερες. Εχει αποψη κανεις αν διατηρουνται σωστα τοσα χρονια παρομοια μπουκαλια κρασι? Πινονται?

Bρηκα σε ενα ντουλαπι, ενα σφραγισμενο μπουκαλι κρασι που ειχαν φερει απο τα Ιεροσολυμα (Κανά Γαλιλαιας) οι γιαγιαδες μου πριν 51 χρονια!!!
BK4eQLIh.jpg

Θα το ανοιξω αυτες τις μερες. Εχει αποψη κανεις αν διατηρουνται σωστα τοσα χρονια παρομοια μπουκαλια κρασι? Πινονται?
Μιχάλη, η δοκιμή με προσοχή :)
Το καπάκι δυστυχώς είναι αλουμινίου. Αυτά τα καπάκια εμφανίστηκαν την 10ετία του 70 και όπως κάθε νέο πρωτοποριακό υλικό, κουβαλάει τις "παιδικές ασθένειες". Δεν νομίζω να έχει την απόλυτη στεγανότητα.
Βέβαια και φελλός να ήταν, απαιτούσε συγκεκριμένες συνθήκες αποθήκευσης που δύσκολα υπάρχουν σε σπίτια. Το σταματάω εδω για τους φελλούς γιατί θα μας πάρει το πρωί αν συνεχίσουμε. Αν κάποιον τον ενδιαφερει, ας ξεκινήσει να ψάχνει για το TCA και μετά............
Να διευκρινίσω ότι δεν είναι ο τομέας μου τα logistics τροφίμων, οπότε έχω λίγες γνώσεις και μικρή εμπειρία.

Στο θέμα μας τώρα. Πιστεύω ότι είτε θα είναι σιρόπι, είτε ξύδι. Στην 1η περίπτωση δεν ξέρω κάποια χρήση, στην 2η μπορείς να το χρησιμοποιησεις σαν αφαιρετικό σκουριάς 😁

Και για το τέλος, προσωπικά το θεωρώ κειμήλιο και δεν θα το άνοιγα.