Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χρόνια πολλά παιδια!!!
Υγεια αγαπη και χαρα!!!!!

Χρόνια πολλά σε οσους γιορτάζουν και περισσότερο απο ολα υγεια στον μικρο μου μαστορακο που γιορταζε χθες!!!!

Πολύχρονος ο Χρηστάρας Κυρ, εύχομαι να τον δείς όπως τον ονειρεύεσαι!

• Love
Reactions: enduras1
Μιας και το ανεφερες, καποτε ειχα αυτο στα κλειδια, για πουλμουρ (--> πουλαω μουρη στα γαλλικα) 😬

8398232977_e57b0b744f_b.jpg

• Like
Reactions: newbie
Χαχαχαχα!!!
Και να ηταν μονο οι βιδες!!!!

Εμένα τα εργαλεια μολις σκεφτουν οτι τα θελω κρύβονται!!!
Το συζητουσα το πρωι.
Πρεπει να εχω 3 σπρει ζαντας ασημενια.
Χθες που τα ήθελα δεν βρηκα κανενα....

• Like
Reactions: lazarefa and newbie
Εχει ερθει ειδοποιηση στο κινητο οτι εχουν ερθει πακετα με λαχταριστα πραματακια απο Τεμου αλλα βρεχει ασταματητα!!! Τι κανεις?

-Ζωνεσαι με αδιαβροχο μπουφαν και γαλοτσες και ερπεσαι σιγα σιγα με μια ομπρελα στο χερι σαν ταλαιπωρος μεχρι τα μποξναου? ~18 λεπτα round trip.
-Ανεβαινεις στη μηχανη σαν απελπισμενο ανθρωπακι αδιαφορωντας για το αποτελεσμα? ~4 λεπτα round trip.
-Περιμενεις ποτε θα κανει ξαστερια για να ξεχυθεις σαν μετανιωμενος αμαρτωλος προς τον παραδεισο?

Αυτα ειναι διλημματα κυριοι!
Κλινω προς το 1° σεναριο αλλα αν ψιλοψιχαλιζει θα το γυρισω στο 2°. Το τριτο σεναριο αποκλειται :ROFLMAO:

Μολις θυμηθηκα οτι εχω και αυτοκινητο :ROFLMAO:

....
Tελικα επικρατησε το 2° σεναριο με τη μηχανη, οπου σε ελαχιστο χρονο παρεληφθησαν 2 πακετακια απο 2 διαφορετικα boxnow.
r7XMOcDh.jpg

Aμελητεα απωλεια το παντελονι που εγινε ...λούτσα 🌦️💦

Last edited:
Περιστερι στα κεραμιδια μου!

14436889292_57e64935fd_b.jpg

Σε αντιθεση με τα αγνα και καλωσυνατα περιστερια που ξερουμε, αυτο μου φαινεται ετοιμο για δραση, με βλεμμα που σκοτωνει, Αετού!!

• Like
Reactions: KOSSTV and PONDINOS