Μάλλον στο 2004 σε ένα περιπτερο του ορφέα έπαιζε το πικάπ Master Reference της Clearaudio με Αcapella ηχεία και έναν Kronzilla για τελικό. Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι αου τότε δεν είχα εντρυφήσει τόσο πολύ στις Hi-End συσκευές.
Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ο ήχος που άκουσα να βγαίνει απο έναν ταπεινό δίσκο των Yello, πραγματική εμπειρία ζωής. Δεν ήμουν φυσικά ο μόνος αφού το δωμάτιο ήταν γεμμάτο ασφυκτικά απο αποσβολωμένους θαμμώνες..
Αυτός ήταν καλύτερος ήχος που έχω ακούσει ποτέ.
Πετράν μαζί ήμασταν και το είχαμε ακούσει. Και εγώ αυτό το σύστημα θα χαρακτήριζα ως οτι εντυπωσιακότερο έχω ακούσει. Δεν θυμάμαι τον ήχο του συστήματος αλλά θυμάμαι πόσο άφωνος - άπνοος είχα μείνει. Βέβαια τότε δεν είχα ακούσει και πολλά άλλα πράγματα, οπότε αν το άκουγα τώρα ίσων να μην μου έκανε τόσο τεράστια εντυπωση. Δεν ξέρω. Η ουσία είναι όμως ότι 10 χρόνια μετά ακόμα θυμάμαι το πως αισθανόμουν απέναντι από αυτό το σύστημα.
Παρόλα αυτά τα μεγαλειώδη/επιβλητικά συστήματα μου προκαλούν ένα απροσδιόριστο άγχος. Ένα σύστημα πολύ πιο προσγειωμένο το οποίο μου έχει καρφωθεί στο μυαλό, είναι το σύστημα που άκουσα στην εκδήλώση του AVCLUB στο athens pro studio (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/102632-Εκδήλωση-στο-Athens-Pro-Audio/page10) με τα Lipinski. Βεβαια εκεί ήταν αλλού ο χώρος, τες πα. Ίσως ότι πιο ισοροποιημένο και πλησιέστερο στα γούστα μου έχω ακούσει μέχρι τώρα .
Last edited: