Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Δημήτρη Ντοκ, δεν νομίζω πως όσοι έχουν Porche το έχουν για τους λόγους που αναφέρεις.
Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι, αλλά αν το έχεις οδηγήσει, μόνο γι αυτούς τους λόγους δεν θα το αγόραζες.
Και για την ουσία του θέματος: Τελικά είμαι ηλίθιος που έχω τέτοιο ηχοσύστημα?
Δεν ξέρω φιλαράκι ( copyright κακαλιός ) , ούτε καν τι σύστημα έχεις .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανά

Panagiotis Manopoulos said:
Απο οποιδηποτε ηλεκροδυναμικο.
Τώτα τί μπορώ να απαντήσω?
Α, ρε γμτ, δεν σε γνώριζα νωρίτερα, να μου ανοίξεις τα μάτια (και τα αυτιά να μου τα ξεβουλώσεις).

Ε Λ Ε Ο Σ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Δεν ξέρω φιλαράκι ( copyright κακαλιός ) , ούτε καν τι σύστημα έχεις .
View Public Profile και βλέπεις

τώρα να πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη, και ας μην έχω ακούσματα από "κορυφαίες" μονάδες hiend, εάν είχα τα χρήματα, μπορεί και να αγόραζα τα Grande Utopia, ακόμη και για την αισθητική τους και την κατασκευή τους (αν και δεν τα έχω δει από κοντά, στις φωτογραφίες λένε πολλά), έστω και σαν γλυπτό στο (αντιστοίχου εννοείται) επιπέδου σαλόνι μου, έστω και για γόητρο εάν θέλετε θα κατανοούσα την αγορά τους, και ας ήταν ο ήχος τους εφάμιλος με ένα ηχείο των 5.000 (που δεν είναι και λίγα λεφτά για ηχείο, άρα λογικώς για μια χαρά ήχο μιλάμε). Εάν τώρα είχα πάλι τόσο χρήματα, αλλά πέρα από τα παραπάνω με ενδιέφερε πρωτίστως ο ήχος, ήμουν δηλαδή αυτό που κατανοώ ως "χαϊεντάς" (αναζήτηση του καλύτερου δυνατού ήχου δεν σημαίνει ο όρος ή κάνω λάθος), ίσως πάλι να τα αγόραζα για το σαλόνι, αλλά θα είχα σίγουρα ένα άλλο σύστημα με ενδεχομένως λιγότερη μούρη για να κάνω το γούστο μου. Δεν νομίζω σε καμία από τις περιπτώσεις να μπορούσε κανείς να με χαρακτηρίσει ηλίθιο. Ίσως το έλεγα για τον βαθύπλουτο που του κάπνιζε να αγοράσει ηχοσύστημα και ρωτούσε πιο είναι το ακριβότερο και το έπαιρνε σε ένα πρωί. Αλλά και πάλι, ο Ωνάσης δεν λέγεται ότι είχε σκαμπό με δέρμα από όρχεις φάλαινας στη Χριστίνα?

Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Panagiotis Manopoulos said:
Εχεις αποψη επι του θεματος;
ΤΣΟΥ, έχεις εσύ για ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ:flipout: :flipout: :flipout:

Δ. Παναγιωτίδης said:
εγώ δεν κατάλαβα που διαφωνείτε με την παραπάνω τοποθέτηση.
Ναι μεν είναι ακραία, δεν παύει να λέει αλήθειες.

Μου θυμίζει τον εαυτό μου πριν 2 χρόνια....

Α ρε γέροντα!:grandpa:
Τελικά στα λόγια σου ήρθαμε!:grinning-smiley-043

Δεν υπάρχει hi end, υπάρχουν HiEndαδες που θίγονται όταν τους καταρρίψουν τον μύθο ότι τα μηχανήματα τους παίζουν hi end. Αυτό είναι ένα γραφικό κοινωνικό φαινόμενο, ατιμωτικό για την ανθρώπινη νοημοσύνη, απότοκο της αδικίας της Φύσης, αλλά και της αναποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος.

Ελπίζω να σας κάλυψα.

Ιερέας said:
Δεν υπάρχει hi end, υπάρχουν HiEndαδες που θίγονται όταν τους καταρρίψουν τον μύθο ότι τα μηχανήματα τους παίζουν hi end. Αυτό είναι ένα γραφικό κοινωνικό φαινόμενο, ατιμωτικό για την ανθρώπινη νοημοσύνη, απότοκο της αδικίας της Φύσης, αλλά και της αναποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος.

Ελπίζω να σας κάλυψα.
Σας ευχαριστούμε πολύ σεβασμιώτατε...
Μπορώ πλέον να πάω να πάρω τα ναρκωτικάκια μου με καθαράν καρδίαν.

Υ.Γ. Άλλαξε φώτο, με κλέβεις:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Σας ευχαριστούμε πολύ σεβασμιώτατε...
Μπορώ πλέον να πάω να πάρω τα ναρκωτικάκια μου με καθαράν καρδίαν.

Να προσέχεις από την καθαρή ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα στην δώσουν.

Δηλαδή τα corn flakes είναι καταδικασμένα πρώτον γιατί είναι hi-end καλαμπόκι και δεύτερον επειδή το αντικείμενο έφτιαξε το υποκείμενο!!! Ελα όμως που όλος ο πλανήτης (πλούσιοι και φτωχοί) τρώνε corn-flakes εκτός και αν είναι universal.

Και για την ουσία του θέματος: Τελικά είμαι ηλίθιος που έχω τέτοιο ηχοσύστημα?

Όχι ρε, απλά είσαι πλούσιος. -bye-

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Δηλαδή τα corn flakes είναι καταδικασμένα πρώτον γιατί είναι hi-end καλαμπόκι και δεύτερον επειδή το αντικείμενο έφτιαξε το υποκείμενο!!! Ελα όμως που όλος ο πλανήτης (πλούσιοι και φτωχοί) τρώνε corn-flakes εκτός και αν είναι universal.

Φοβερό παράδειγμα Βαγγέλη! Έρχονται οι Βόρειοι και λένε στον Έλληνα. Δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός, ότι εσύ εδώ έχεις στη διάθεσή σου φρούτα και λαχανικά όλη τη χρονιά. Πάρε να φας αποξηραμένα φρούτα, κομματιασμένα και ανακατεμένα με δημητριακά. Μην τρως αυτά τα νωπά παλιόσυκα... :p