Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Κακαλιός Στέργιος said:
Όχι ρε, απλά είσαι πλούσιος. -bye-
Όχι, δεν είμαι φίλε...
Δουλεύω και τα βγάζω, δεν τα βρήκα έτοιμα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Όχι, δεν είμαι φίλε...

και αν ησουν θα επρεπε να απολογηθεις?

Οταν καταλήξετε κάπου, αν καταλήξετε δηλαδή, πείτε μου κι εμένα που εξυπηρέτησε το παρών θέμα, εκτός από του να ανεβάσει την κίνηση της κατηγορίας...-bye-

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Οταν καταλήξετε κάπου, αν καταλήξετε δηλαδή, πείτε μου κι εμένα που εξυπηρέτησε το παρών θέμα, εκτός από του να ανεβάσει την κίνηση της κατηγορίας...-bye-

μα υπηρχε εστω και μια περιπτωση να καταληξει καπου?

τα φύκια για μεταξωτες κορδελες δεν μπορει παρα να αναφερονται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις, πολλες ή λιγες. οπως και σε ολα τα πραγματα σε αυτον τον κοσμο, ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ το ακριβοτερο ειναι και καλυτερο. ειμαι 100% βεβαιος πως ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ τα ακριβοτερα ηχοσυστηματα ειναι καλυτερα απο τα φθηνοτερα, εχοντας σταθερους τους υπολοιπους παραγοντες. το ιδιο ισχυει και για τα σπιτια, ρολογια, αυτοκινητα, κατσαβιδια κτλ.

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Όχι, δεν είμαι φίλε...

Δεν είπαμε ρε φιλαράκ ότι πουλάς ναρκωτικά. :violent-smiley-030:
Εννοείται ότι δουλεύεις και τα βγάζεις. :ernaehrung004:

Και βγάζεις πολλά, άρα είσαι πλούσιος. -bye-

Γιατί άμα δε βγάζεις πολλά και έχεις τέτοιο στέρεο, τότε είσαι δυστυχής και δυστυχώς κατατάσσεσαι στους ανθρώπους στους οποίους αναφέρεται ο Κ.Κ. :grinning-smiley-043

(ψιτ, μη παραξηγιέσαι ρε) :damnyou:

Κρίμα πάντως μεγάλα παιδιά και να μην μπορούμε να συζητήσουμε ένα θέμα χωρίς προσωπικές μπηχτές και προσβολές, λίγο πιο αφ' υψηλού βρε αδερφέ...

Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

McZab said:
Κρίμα πάντως μεγάλα παιδιά και να μην μπορούμε να συζητήσουμε ένα θέμα χωρίς προσωπικές μπηχτές και προσβολές, λίγο πιο αφ' υψηλού βρε αδερφέ...

πεστα ντε!!!!

Κώστα, μπορείς να πάρεις KAI αποξηραμένα να φας, δηλαδή διαλέγεις ότι εσύ θέλεις ή οτι βαστάει η τσέπη σου.
Κύριε Δημητριάδη, δεν το λέω εμμέσως αλλά ευθέως. Εχετε ανοίξει ένα θέμα για χαβαλέ με επώνυμα προιόντα και εναντίον ενός hobby το οποίο αν δεν σας αρέσει δεν το εξασκείτε (δεν σας υποχρέωσε κανείς να έχετε και άποψη όμως),θέμα το οποίο δεν έχει κανένα νόημα και όλα αυτά που γράφηκαν είναι παντελώς άσχετα. Δηλαδή για χάριν της θεματικότητας σε ένα άκρως ειδικό forum, γράφεται εναντίον της ίδιας της ύπαρξης του. Αυτό φυσικά ξεκίνησε απο τον Σπύρο, το αβαντάρισε ο Κώστας και εσείς ανοίξατε ένα θέμα στο οποίο αυθαίρετα και ανυπόστατα βάλετε κατά κάποιων συγκεκριμένων προιόντων χωρίς να το αιτιολογείται μόνο και μόνο απο το κόστος τους, έτσι για χαβαλέ, γράφουν διάφοροι άσχετοι με τα συγκεκριμένα προιόντα διότι κανείς δεν είχε επιχειρήματα να συμφωνήσει, παρόλα αυτά θίγονται εταιρίες και προιόντα, υπάρχουν όμως αντιδράσεις και εσάς σας ικανοποιεί που το θέμα έχει θεαματικότητα, φθάσαμε να ονομάζουμε μια ομάδα χομπιστών οπιομανείς και μετά προσβάλεστε κιόλας. Μπλέξαμε την θρησκεία την φιλοσοφία και τα εσόψυχα του Κώστα, του Δημήτρη κλπ και φτιάξαμε θέμα για να τα χώσουμε στους χαιεντάδες και στα απανταχού ακριβά προιόντα. Και τελικά εμένα με ρωτάτε γιατί κάνω χαβαλέ με το θέμα σας και προσβάλεστε κιόλας, δηλαδή η jm-lab, genesis, Tannoy κλπ τι πρέπει να κάνουν απο σάς που έχουν και άμεσο συμφέρον οικονομικό και γοήτρου;

McZab said:

Ελπίζω να μην εννοείς αυτά που έγραψα προς τον αγαπητό Μήτσο ε?

Κύριε Κυρίτση δεν καταλαβαίνω το ρόλο σας ως αυτόκλητου υπερασπιστή των για εσάς θιγόμενων εταιριών. Σε τελευταία ανάλυση όμως δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Υπερασπιστείτε όσους θέλετε και όπως θέλετε. Δεν έχετε όμως δικαίωμα να καταφεύγετε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και απόδοση κινήτρων, όπως π.χ. ψυχολογικό πρόβλημα με τα ακριβά μηχανήματα.

Οι περισσότερες από τις παραπάνω διαπιστώσεις σας ή κατηγορίες αποτελούν αιθαίρετες εκ μέρους σας γενικεύσεις, που δεν προκύπτουν κατά κανένα τρόπο από τα δικά μου γραπτά. Δεν έβαλλα εναντίον της κατηγορίας παρά μόνο εναντίον συγκεκριμένων συσκευών, συγκρίνοντας τες μάλιστα με άλλες, αντίστοιχου επιπέδου και τιμής, που θεωρώ πως είναι σε θέση να πείσουν για τα λεφτά που ζητάνε. Μάλιστα έχω δηλώσει επανειλημμένα το θαυμασμό μου για άλλες, ακριβές συσκευές, όπως τα Lamm.

Το πρόβλημα με τα ακριβά μηχανήματα αναζητείστε το στον εαυτό σας και στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και υπερασπίζεστε το γόητρο τους - ο χαρακτηρισμός δικός σας.

Last edited:
Κύριε Δημητριάδη, όταν εκτίθεσθε δημόσια με τις απόψεις σας σε ένα θέμα που εσείς ανοίγετε, πρέπει να είστε έτοιμος να δεχθείτε και την κριτική. Δεν το ξεκίνησα εγώ το θέμα, αλλά εσείς, ένα εντελώς άτοπο και άστοχο θέμα. Έτσι για χαβαλέ πετάτε ότι σας κατέβει (ένα επιχείρημα δεν εκφέρατε για την άποψη σας) και μάλιστα το θεωρείτε και επίτευγμα. Αν αυτό δεν είναι εσόψυχο τότε τι είναι. Αν θέλετε χαβαλέ στην Avclub cafe. Αλλά η άποψη μου δεν αναφέρεται μόνο σε σας αλλά και σε άλλους διότι υπάρχουν τέσσερα threads σχετικά. Αλλά χαμπάρι δεν πήρατε τι έγραψα. Αγαπητέ γράψε ότι θέλεις αλλά τεκμηριωσέ το αλλοιώς ποίησε την νήσσα.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
... Μπλέξαμε την θρησκεία την φιλοσοφία και τα εσόψυχα του Κώστα, του Δημήτρη κλπ και φτιάξαμε θέμα για να τα χώσουμε στους χαιεντάδες και στα απανταχού ακριβά προιόντα. ...

Στους χαϊεντάδες ναι, αλλά τα ακριβά προϊόντα; Τι φταίνε τα καημενούλια; ΑΛΛΟ πράγμα το high end, ΑΛΛΟ πράγμα τα ακριβά προϊόντα. Για να στο εξηγήσω δηλαδής, με ένα παράδειγμα:

Περίπτωση Α
. Ένας άνθρωπος σου λέει: «κοίτα να δεις, γνωρίζω ότι η ηχητική συμπεριφορά ενός καλωδίου εξαρτάται από τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του, η διαμόρφωση των οποίων δεν προϋποθέτει εξωτικά υλικά, μουράτα πουκάμισα, τεράστια ποσά έρευνας και όλες αυτές τις παπαριές που διατυμπανίζουν διάφοροι, αλλά, ρε παιδί μου, αφού έχω λεφτά γιατί να μην ξοδέψω; Πήρα λοιπόν εκείνο το καλωδιάκι, που ταιριάζει και με το χρώμα της κουρτίνας, και, εδώ που τα λέμε δηλαδή, δεν παίζει και άσχημα. Κακό είναι; Και στο κάτω της γραφής ρε αδερφέ, άμα το έχεις το χρήμα και δεν το χαίρεσαι, γιατί να ζεις»;

Αυτός ο τύπος, Βαγγέλη, είναι ένας μορφωμένος άνρωπος, που δεν παραμυθιάζεται από τα φούμαρα του high end. (Πώς αλλιώς να τα πω, θα φέρω και το Μπάμπη σε δύσκολη θέση…)

Περίπτωση Β. Ένας άλλος σου λέει: «κοίτα να δεις, άμα δεν πληρώσεις για καλώδια, ποιότητα δεν παίρνεις. Σκέψου δηλαδή να τα στρώσεις κιόλας! Τότε το σύστημα θα απογειωθεί. Α, και κοίτα να δεις, να έχεις όλες τις συσκευές σε φάση, γιατί αλλιώς οι ηλεκτρολυτικοί θα τρώνε το ripple εκτός φάσης και θα χάσεις τη φάση να ακούσεις φασικά σωστά, οπότε θα είσαι σε αφασία. Επίσης, μην ακούς τι λέει ο πάσα ένας, αυτές οι δοκιμές γίνονται υπό high end συνθήκες, ακούγοντας μέσα από πανάκριβα μηχανήματα. Εγώ που έχω τα λεφτά, εγώ ακούω, κι εσύ που δεν τα έχεις είσαι κουφός.

Αυτός ο τύπος, Βαγγέλη, δεν είναι παρά ένας χαϊεντάς.

Costas Coyias said:
(Πώς αλλιώς να τα πω, θα φέρω και το Μπάμπη σε δύσκολη θέση…)

Κώστα, σε δύσκολη θέση έρχομαι όταν γίνεται συζήτηση με προσωπικές επιθέσεις, αφορισμούς, ειρωνείες και προσβολές.
Όταν όμως γίνεται συζήτηση με θέσεις, επιχειρήματα και απόψεις, ακόμα κι αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, δεν με ενοχλεί καθόλου, το αντίθετο μάλιστα.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Κύριε Δημητριάδη, όταν εκτίθεσθε δημόσια με τις απόψεις σας σε ένα θέμα που εσείς ανοίγετε, πρέπει να είστε έτοιμος να δεχθείτε και την κριτική. Δεν το ξεκίνησα εγώ το θέμα, αλλά εσείς, ένα εντελώς άτοπο και άστοχο θέμα. Έτσι για χαβαλέ πετάτε ότι σας κατέβει (ένα επιχείρημα δεν εκφέρατε για την άποψη σας) και μάλιστα το θεωρείτε και επίτευγμα. Αν αυτό δεν είναι εσόψυχο τότε τι είναι. Αν θέλετε χαβαλέ στην Avclub cafe. Αλλά η άποψη μου δεν αναφέρεται μόνο σε σας αλλά και σε άλλους διότι υπάρχουν τέσσερα threads σχετικά. Αλλά χαμπάρι δεν πήρατε τι έγραψα. Αγαπητέ γράψε ότι θέλεις αλλά τεκμηριωσέ το αλλοιώς ποίησε την νήσσα.

Ακούστε όποτε έχετε την ευκαιρία κανένα μεγάλο Genesis (I ή ΙΙ), ή έστω κανένα ML Prodigy. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία ηχογράφηση του Enescu που ξέρω πως σας αρέσει. Προσέξτε θέματα όπως χροιές, αέρας μεταξύ των οργάνων της συμφωνικής ορχήστρας, μακρο και μικροδυναμικά.

Εμπλουτίστε τα ακούσματα σας και ίσως βρείτε τα επιχειρήματα που δε βρίσκετε στα γραπτά μου.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:

να που βγήκε κάτι από την όλη συζήτηση . Για να ανοίξουμε ένα θέμα , χρειαζόμαστε έγκριση από τον κ. Κυρίτση. Οπως επίσης για την κατηγορία που θα το δημοσιεύσουμε .

Η απλή λογική λέει ότι οι υπεύθυνοι, δημιούργησαν τις κατηγορίες για να γράφονται σε κάθε μιά τα σχετικά θέματα με το αντικείμενό της. Αν αυτό δεν είναι κατανοητό κάνεις ότι νομίζεις αλλά δυστυχώς το forum είναι κοινό και όχι προσωπικό.

Καλά , η απλή λογική σου φαίνεται στην υπογραφή σου και στους λόγους για τους οποίους θα ξοδέψεις ένα εκατομμύριο ευρώ σε μηχανήματα : για να την μπείς σε 3-4 ελληνάρες !!! Ο ορισμός του ορθολογισμού .

Re: Απάντηση: Re: Το κατά Κόγιαν Κωνσταντίνου high end το ανάγνωσμα.....

Κακαλιός Στέργιος said:
Ελπίζω να μην εννοείς αυτά που έγραψα προς τον αγαπητό Μήτσο ε?

Όχι βρε αδερφέ...Ειλικρινά δεν είχα κάποια συγκεκριμένη ατάκα στο μυαλό μου. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σχολιάζουμε απόψεις και σχολιάζουμε άτομα και αρχίζουμε πόσα βγάζεις και μήπως "τα πιάνεις" και είσαι άθεος και διάφορα κουφά...Και να φανταστείς ότι το θέμα ήταν αν το highend αξίζει τα (πολλά) χρήματά του η όχι...