To know us better Θεσσαλονίκη

Επίσης καλά θα ήταν να έχεις το mini pc έτοιμο στημένο εκεί που θα είμαστε με κάποιον player εγκαταστημένο για να μη χάνουμε χρόνο.
 
Αν γινόταν Αθήνα, θα σας έδινα ΗΕ-6 και F5 και Chord Hugo να ακούσετε καθώς και πικάπ και κεφαλή και φόνο... :)

Βγάλτε ένα πρόγραμμα αναλυτικό (με συγκεκριμένο εξοπλισμό) και ακολουθήστε το πιστά γιατί θα μπλέξετε τα μπούτια σας, IMO.
 
Αμάν ρε Στάυρο τρία ακουστικά έχουμε να ακούσουμε όλα και όλα και μάλιστα όχι όλοι μας αφού κάποιοι τα γνωρίζουμε ήδη.
Θα τα καταφέρουμε!
 
Mάλλον τελικά θα φέρω κι εγώ το δικό μου λαπτοπ. Θα πρέπει να περάσω και τους νέους drivers για το teac. Θα φέρω και το odac να κάνω ένα Α-Β με το dragonfly.
O Gustard με balanced συνδέεται έ Θεόφιλε? Έχει και rca?
Μήπως έχει νόημα να τον ακούσουμε και από τα χαμηλής κατηγορίας dacs dragonfly & edac. Αλλά θα χρειαστεί να φέρει κάποιος καλώδιο stereo minijack σε stereo rca.
 
Έχω καλώδιο , το odac αν είναι εκείνο που είχες δώσει στον Teddy άσε μην το φέρεις δεν ακούγεται μόνο θόρυβο από το pc ακούς!
 
Μη περιπλέκεις τα πράγματα στο τέλος όντως θα μπλέξουμε τα μπούτια μας και θα έχω τον Στάυρο να μου λέει είδες εγώ σου τα έλεγα :-)
 
Για μένα το πιο άμεσο task είναι να δω αν αξίζει να παρω το dragonfly για να αντικαταστήσω το odac. Οπότε... Έ, και σε δεύτερη φάση να δώ πώς παίζνε τα 500άρια απευθείας από το teac (για τον γέλωτα) και μέσω ενισχυτή. Τώρα εσείς τι θέτε να κάντε... δείτε το
 
Μη περιπλέκεις τα πράγματα στο τέλος όντως θα μπλέξουμε τα μπούτια μας και θα έχω τον Στάυρο να μου λέει είδες εγώ σου τα έλεγα :-)

Εγώ επιμένω. Φέρτε λίγα, φτιάξτε αυστηρή λίστα ακρόασης και ακολουθήστε τη.

Ας φέρει ο καθένας ότι φαγητό γουστάρει. Καλύτερα... :)
 
Θανάση ο gustard είναι σε σύνδεση με το dac με xlr αλλά έχει και rca αν το θέλουμε. chWE70Q.jpg
 
Παιδια αυριο σας περιμενω,οπως ειχαμε συνεννοηθει αντιγραψτε στα κινητα σας το τηλεφωνο μου,ραντεβου στις 11.
Ελπιζω να πανε ολα καλα και να επικοινωνησατε και μεταξυ σας σχετικα με τον εξοπλισμο