To know us better Θεσσαλονίκη

Bρισκόμαστε και αυτό το Σάββατο αν και είναι φρέσκα ακόμα,δεν ξέρω πόσες ώρες θέλουν άνοιγμα,το mojo πάντως τα'χει στρώσει στη δουλειά,πολύ καλό combo αν δεν πειράζει το warmth,βάζει τα φωνητικά λίγο μπροστά κατι που μου αρέσει,ίδωμεν αν τα μεταμορφώσουν σε HD800s αύριο )

Re: Sennheiser HD 660s O διάδοχος των HD 650 είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Κι εγώ λογικά για το ερχομενο Σάββατο μέσα είμαι.

OK Panoramix,αυτό το Σάββατο από τις 11 και μετά,ενημέρωσε όσους θέλουν,btw το mojo το'χεις ακόμα η το πούλησες?

Επίσης καλό θα είναι να επιλέξετε έναν ενισχυτή που μπορεί να τα οδηγήσει όλα άνετα. Εγώ έχω έναν Burson και το teac ud 301 αλλά νομίζω ότι ο valhala του Πετρου έχει τα πιο πολλά γκάζια από τα υπόλοιπα δικά μας.

Πρωι γυρω στις 12 δε σε βολευει θοδωρή;
Όχι πως.με χαλάει και στις 18:00...

Ααα και κάτι σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω: Ένα τετράγωνο πίσω από το σπίτι γινεται η μεγαλύτερη Λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης κάθε Σάββατο και πριν τις 16:00 το να βρουν 4 αυτοκίνητα να παρκάρουν στην περιοχή είναι σουρεαλιστικό σενάριο. Οποτε ετσι κι αλλιώς βολεύει καλύτερα απόγευμα.

Υ.γ. Τα τελευταία ποστ (αρχίζοντας από το τελευταίο του Sοnorus) είναι εκτός θέματος και κολλάνε στο to know us better νήμα.

Χαιρετώ.Κάποιος να μου στείλει pm για το πού κάνετε συναντήσεις και την ώρα που αποφασίσατε για το Σάββατο,για να κανονίσω τα υπόλοιπα ραντεβού.

Ε, καλά, μέχρι να μαζευτουμε κι εμείς... Απλα κατα τις 20:30 θα πρεπει να φυγω. Να πάμε τη μικρή στα φώτα της Αριστοτέλους :)

Όπως και να έχει θα έχουμε μέχρι να έρθεις τρια μια χαρά σεταπ. Τον soloist του θοδωρή με το teac ud 301, το mojo απο ταμπλετ και το mojo απο dap της cayin. Απο ακουστικά λογικά θα εχουμε τα sennheiser 660, τα beyer dt1990 και τα akg 702. Μετα θα ακούσουμε και valhalla :)