petronik
Μέλος Σωματείου
Ωχ ,ωχ
Επειτα περιμένουν ουσιαστική βοήθεια οι φίλοι του φόρουμ ,ενώ εσείς χτυπάτε τα 12αρια ...
Επειτα περιμένουν ουσιαστική βοήθεια οι φίλοι του φόρουμ ,ενώ εσείς χτυπάτε τα 12αρια ...
Πότε θα βγούν τα πρώτα exit polls?
:ears:
Ομοφωνία νικητής ο benq 2000.
Sennheiser 660 & Tα BeyerDynamic DT 1990 και μου άρεσαν περισσότερο τα δεύτερα γιατί μου φάνηκαν πιο αναλυτικά και με πιο ανοιχτή σκηνή (αυτό είναι ακριβώς το γούστο μου)
Επίσης για το επόμενο CanJam προτείνω να μοιραστούμε τα έξοδα για τα εισιτήρια να ανεβάσουμε και τον Μάνο από κάτω (σπίτι βάζω εγώ) και να κάνουμε το απόλυτο συγκριτικό με αυστηρά μια πηγή συγκεκριμένο playlist ένα dac, έναν amp και μπόλικα ακουστικά.
*Επίσης άκουσα κάτι καταπληκτικά IEMs από ένα Dap (του Γιάννη) με τα οποία έπαθα πλάκα. Έχω όμως την κατάρα το δεξί μου αυτί να πετάει έξω το ακουστικό. Έχω δοκιμάσει μπόλικα IEMs με ποικιλία από ανταπτορακια και ή πέφτει ή απλά δεν μονώνει από τους εξωτερικούς θορύβους. Αυτά γίνονται μόνο στο δεξί αυτί. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ;
Ο χαρακτήρας των δυο ακουστικών είναι πολύ διαφορετικος και ακούγεται με τη μια. Τα beyer είναι αρκετά πιο μόνιτορ ενω τα senn πιο ζεστά. Ο ήχος είναι σαφως πιο κοντά στα 650 από τι στα 700 (τα οποία δεν έχω ακούσει αλλα έχω διαβάσει αρκετά πρεαγματα γι αυτά). Τα senn είναι σαφως πιο ήσυχα, με σαφως πιο κλειστή σκηνή, μεγαλυτερο όγκο χαμηλά και μια κάποια ελλειψη περιγραφής εκεί κάτω. Απο την αλλη δείχνουν και μάλλον το καταφέρνουν κιόλας να κατεβαίνουν πιο χαμηλά. Στις μεσαίες το beyer είναι αρκετά πιο ζωντανο και ρεαλιστικό ενω η αίσθηση περισσότερου χώρου είναι μεγάλο συν για μένα. Προσωπικά (ευτυχώς) προτίμησα το beyer.
Έχουν καλύτερο μπάσο σε σχέση με τα beyer και έχεις την αίσθηση οτι είναι και λίγο πιο καθαρά αλλά με μειωμένη σκηνή σε σχέσει με τα beyer.Τα beyer ωστόσο έχουν πιο μεγάλη σκηνή καλύτερα πρίμα ακούγονται πιο καθαρά με υποψία για λίγο γρέζι στα έντονα δυναμικά περάσματα.Γιά συμφωνικά έργα θα έλεγα 660 για πιο μοντέρνα ακούσματα θα διάλεγα τα beyer .
.Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με Θανάση αν και προσωπικά χαίρομαι για την αγορά του 660S καθώς ταιριάζει στα δικά μου γούστα και είναι φανερό πως το συγκεκριμένο ακουστικό είναι κουρδισμένο για μουσική απόλαυση κι όχι για monitor σκοπό όπως τα dt1990.
Tα τελευταία είναι ολοφάνερα πιο bright,αναλυτικά,μεγαλύτερη σκηνή,με περισσότερη λεπτομέρεια στα mids,πιο recessed,ουδέτερα φωνητικά,τελείως flat bass,με λιγότερο extension.
Tα 660S καλύτερο,πιο δυναμικό και βαθύ μπάσο,καλύτερο στα φωνητικά,πιο ζεστά και μουσικά,ο τόνος πιο ουδέτερος προς το ζεστό αλλά τα όργανα ακούγονται λίγο πιο distant και
less edgy,πιο smooth,λιγότερο brilliant.Xάνει σε αέρα ψηλά αλλά ακόμα δεν έχουν παίξει ούτε 20 ώρες οπότε ίδωμεν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.