To know us better Θεσσαλονίκη

χαχαχα....... κολαβέρι ,κολαβέρι
δηλαδή :The first line he sang was "Why This Kolaveri?" which means "Why do you have this murderous rage against me girl?" The question, however, is not intended seriously:ridinghorse:

Άκουσα λίγο από το mojo απλά για να επιβεβαιώσω για ακόμα μια φορά την πλήρη αδυναμία του να οδηγήσει τέτοια ακουστικά

Με το Μojo σαν DAC και τον FiiO A5 πιστεύεις ότι θα παίξουν καλά τα 660 ??

Ναι θα παίξουν καλά.
Ο A5 είναι από τους φορητούς ενισχυτές που μπορούν να οδηγήσουν καλά και ποιοτικά ακουστικά μέχρι 300 ohm. Τον έχω και έχω δοκιμάσει τέτοια ακουστικά με πολύ καλό αποτέλεσμα.

Καλημέρα, νέος στο forum
αν και η ερώτηση είναι ελαφρώς off topic, επειδή χρειάζομαι πληροφορίες από άτομα που ζουν στην Θεσσαλονίκη, λέω να την βάλω εδώ(αν πιστεύει πως mod πως πρέπει να μεταφερθεί, προφανώς ας στείλει το post όπου χρειάζεται να πάει)

στο δια ταύτα όμως.
Υπάρχει μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει demo headphones μέχρι ~150 ευρώ (στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι τα dt990 pro/edition και τα hd598sr απο το amazon)
το demo το θέλω κυρίως διότι ψάχνω ένα ζευγάρι άνετων open-back headphones και θέλω να είμαι σίγουρος ότι
1) θα χωράνε τα αυτιά μου
2) τα headphones δεν θα προσπαθούν σπάσουν το κρανίο μου απο το clamping force (προς το παρών έχω superlux hd668b, παλαιότερα τα άντεχα, πλέον στα 30 λεπτά θέλω να τα πετάξω από τα αυτιά μου)

όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Γεια σου.
Ψιλό πράματα.
Ίσως βρεις κάποιο sennheiser στον Νάκα στην Πυλαία και κάποιο της Final Audio στον Ορφέα στην Βούλγαρη.

Beyer έχει στο Ριχάρδο αλλα δε νομιζω να έχει ανοιχτα για demo... Κάνε μια ερώτηση όμως. Ειδικα αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το εργονομικό ίσως τον ψησεις να τα φορεσεις λιγο.

επειδή δεν είμαι ακριβώς κοντά τους πήρα ένα τηλέφωνο μην πάω τσάμπα,
και οι δύο αρνήθηκαν μόνο κλειστά κουτιά μου είπαν...

άντε τώρα να βγάλω άκρη τι κάθετε σωστά στο κεφάλι μου...
όπως και να έχει πλεον πάω σε διπλανό θέμα
ευχαριστώ για τις απαντήσεις

επειδή δεν είμαι ακριβώς κοντά τους πήρα ένα τηλέφωνο μην πάω τσάμπα,
και οι δύο αρνήθηκαν μόνο κλειστά κουτιά μου είπαν...

άντε τώρα να βγάλω άκρη τι κάθετε σωστά στο κεφάλι μου...
όπως και να έχει πλεον πάω σε διπλανό θέμα
ευχαριστώ για τις απαντήσεις

διάφορα, κάπως επώνυμα ακουστικά στη γκάμα που ψάχνεις έχει το media markt, ανοιχτά για ακρόαση.
(και στο πλαίσιο)

Shattered, στο στρατό φορούσα καπέλο νούμερο 60. Το πιο μεγάλο νούμερο είναι το 62 και το φορούσαν γίγαντες ή υδροκέφαλοι. Επίσης είμαι φαλακρός, γεγονός που με κάνει έξτρα ευαίσθητο στο υλικό της στέκας. Μεχρι τώρα έχω δοκιμάσει 3 ακουστικά της senn, 2 της beyer και ένα της akg και μόνο τα τελευταία με ενοχλούσαν λίγο στη φαλάκρα μετά από δυο ώρες θέασης ταινίας. Τα πιο άνετα ήταν τα senn σαν φίρμα γενικά με διαφορά.

Τα dt 990pro τα είχα και ήταν πολύ άνετα ακουστικά!

γενικά απ'ότι καταλαβαίνω τα συγκεκριμένα senn είναι η πιο "λογική" επιλογή(απο θέμα άνεσης και πιο εύκολα στην οδήγηση αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
μάλλον σε αυτά θα καταλήξω
θα το αποφασίσω αύριο

όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

γενικά απ'ότι καταλαβαίνω τα συγκεκριμένα senn είναι η πιο "λογική" επιλογή(απο θέμα άνεσης και πιο εύκολα στην οδήγηση αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
μάλλον σε αυτά θα καταλήξω
θα το αποφασίσω αύριο

όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
598 χωρίς ψαξιμο

Μακραν πιο ανετα μου φαινονται τα akg 701. Νομίζω και τα Beyer πιο άνετα είναι. Απο γκάζι, νομίζω πως η Beyer βγάζει κάποιες σειρές στα 32ω. Εκείνα είναι εύκολα. Τα akg σίγουρα όχι. Για τα Senn δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.

Η καλύτερη ισορροπία για μένα τα 598. Που ξέρεις τι θα έπαιρνα για μενα

Τα 660S θέλουν πάνω από 100 ώρες για να ανοίξουν ta pads kai driver.Πήγαν από υπερβολικά ζεστά/smooth σε neutral/bright και τα mids πολύ πιο λεπτομερή xωρίς να είναι shouty/edgy,το ίδιο και το treble βελτιώθηκε αν και το extension ψηλά λείπει.Για μένα είναι keeper,πολύ μουσικά χωρίς veil,αν και θα ήθελα λίγο περισσότερο soundstage width για κλασσική/epic μουσική και το μπάσο να πήγαινε πιο βαθιά,το τέλειο ακουστικό θα ήταν.

Oπως είπα σε άλλο ποστ Sony ΖΧ300/WΜ1Α balanced for the win.

https://www.youtube.com/watch?v=RvY7S9Wp5xI&t=364s

+1 για 598 (έχω τα 555 τα οποία δεν βλέπω να διαφέρουν εργονομικά από τις πιο νέες σειρές)

Νέο μέλος ψάχνει να επενδύσει στα πρώτα του ακουστικά και επειδή όπως είναι γνωστό στα καταστήματα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές demo κανονίσαμε να βρεθούμε σε μένα για να ακούσει ο φίλος μερικά ακουστικά για να πάρει μια πρώτη γεύση.

Το παλικάρι θα φέρει την πηγή του που είναι ένα laptop και ένα ifi micro που έχει για να βγάλει συμπέρασμα με το δικό του setup. Εγώ εχω τα AKG K550, K701 και ο Θανάσης θα ρθει με τα BeyerDynamic DT 1990.

Όποιος από τους ακουστικάριους της Θεσσαλονίκης θέλει να ρθει για χαβαλέ είναι ευπρόσδεκτος. Το Σαλόνι χωράει max 6 άτομα, οπότε ακόμα 3 χωράνε.

Ώρα συνάντησης 18:30 .