To know us better Θεσσαλονίκη

Συγγνώμη για το off topic..
Πέτρο πόσο βγαίνει ο V2 από Ευρώπη; Ξέρεις;

Από schiit-europe.com 400 με τα μεταφορικά.
Υπάρχει και ο schiit.eu.com από Αγγλία στις 320 λίρες που τώρα με την πτώση έχει 357 δεν ξέρω τι μεταφορικά χρεώνει.
Προσοχή όμως ο πρώτος είναι Ολλανδία=2 χρόνια εγγύηση , δεύτερος Αγγλία=1 χρόνο εγγύηση!
εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι στην Αγγλία που δεν το ξέρω.

Με μια μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι ο schiit.eu.com προσφέρει 3 (τρία) χρόνια εγγύηση , πολύ καλά και με την τρέχουσα
ισοτιμία της λίρας είναι η καλύτερη λύση.

Με μια μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι ο schiit.eu.com προσφέρει 3 (τρία) χρόνια εγγύηση , πολύ καλά και με την τρέχουσα
ισοτιμία της λίρας είναι η καλύτερη λύση.
Ευχαριστώ πολύ..
Αναμένουμε εντυπώσεις V2-Jotunheim

Ναι teddy το αλλο Σαββατο 5/11,ξεκιναμε στις 11,ελπιζω να βολευει σε ολους,στηλτε πμ οσοι θελουν να ερθουν,να σας πω διευθηνση,στην Ηλιουπολη ειμαι

Ναι teddy το αλλο Σαββατο 5/11,ξεκιναμε στις 11,ελπιζω να βολευει σε ολους,στηλτε πμ οσοι θελουν να ερθουν,να σας πω διευθηνση,στην Ηλιουπολη ειμαι

Εκτός οποιουδήποτε απρόβλεπτου, όπως πχ να αρχίσει η μέρα μου από την άλλη πλευρά της πόλης, που στην περίπτωση αυτή για μένα η πρόσέλευση θα είναι γύρω στις 12 μα δεδομένη την ώρα αναχώρησης γύρω στις 1:30 το αργότερο, θα μπορέσω να παρευρεθώ μόνο για το διάστημα αυτό. Αλλιώς ίσως το 11 είναι εφικτό και για μένα.

Πάντως γνικά το 11 μου φαίνεται αργά για το εγχείρημα αυτό. Θα πρέπει κάποια μηχανήματα να στηθούν, κάποια να ζεσταθούν κλπ.
Αν η προσέλευση είναι 11.00 δεν βλέπω να ξεκινάει σοβαρή δουλειά πριν τις 12. Και αν είναι αρκετός κόσμος 1-2 ώρες είναι λιγοστές.

Ωραία! Ποιο καλό παιδί βολεύει να με μαζέψει στον πηγαιμό του απ τα ανατολικά στα δυτικά...αν βολεύει με σώζει....μπορώ να σταθώ Τσιμισκή, σβόλου ή και Εγνατία για να μην σας ξεβολεύω πολύ.

Θα κάνω παραλαβή peter kalymnos και teddy. Η ωρα 11 είναι μια χαρά. Θα προσπαθήσω και λίγο νωρίτερα αν βολευει και τους υπολοιπους.
Πάντως κι εγώ κατα τις 13:30 για φευγιο θα είμαι.

κάποιος να κάνει λίγη οργάνωση.
Τι φέρνει, ποιός και ένα δυό το πολύ συγκεκριμένα σεταπ.
Μη χαθεί η μπάλα.

Επίσης Εκτορας, Πέτρονικ θα παραστούν?

Θα κάνω παραλαβή peter kalymnos και teddy. Η ωρα 11 είναι μια χαρά. Θα προσπαθήσω και λίγο νωρίτερα αν βολευει και τους υπολοιπους.
Πάντως κι εγώ κατα τις 13:30 για φευγιο θα είμαι.

Τέλεια για να έχω και την λάμπα παραμάσχαλα να μην τις βγάζω πάλι!
Με βολεύει και η ώρα αλλά θέτω προαπαιτούμενο και την παρουσία του Gustard - sportteo ακούει?

ακούω 11 πμ οκ φέρνω gustard και 500αρια .Supersonic αν θες σε πάω εγώ με το δικό μου αμάξι στείλε μήνυμα.Επίσης και εγώ μέχρι 2μμ υπολογίζω την αναχώρηση.

Last edited:
peter kalymnos απ οτι καταλαβα θα φερεις CD για ακροαση,δεν εχω ομως cdplayer,δηλαδη εχω ενα αρχαιο LG CD/DVD player,το οποιο ειναι του κιλου δεν ξερω αν δουλευει καν.
Ουτε καλωδια εχω φερτε ιντερκονεκτ,πολυμπριζα ομως εχω,αν μπορειτε φερτε και κανενα laptop ο σταθερος μου υπολογιστης ειναι μανηκι να μεταφερθει στο σαλονι,εκει δηλαδη που θα καθησουμε ολοι.
Πολλοι βλεπω γνωριζεστε ηδη μεταξυ σας,και εχετε εμπηρεια ,σχετικα με τι εξοπλησμο θα χρειαστουμε,γι αυτο επικοινωνηστε μεταξυ σας και κοιταξτε τι αναγκες υπαρχουν.
Στηλετε μου πμ για να σας αποστηλω τηλεφωνο μου και διευθηνση και οδηγιες για να βρητε ευκολα το σπιτι(αυτο περισσοτερο για τους φιλους που θα ερθουν απο ανατολικη Θεσσαλονικη) αν ερθετε απο τον περιφεριακο...ειναι ευκολο να βρητε το σπιτι θα σας δωσω οδηγιες.
Ευχαρηστω και χαιρομαι για τον ενθουσιασμο σας και την ανταποκρηση

έστειλα πμ στον entropia αλλά απάντηση για τη διεύθυνση του και οδηγίες δεν πήρα ακόμη .Μπορώ να φέρω και το λαπτοπ μου 12' με i7 με jriver 21 αλλά και το dac μου αν το θεωρήσετε απαραίτητο έτσι ώστε να παίξει μουσική άμμεσα χωρίς καθυστερήσεις τί λέτε;

Ναι ένα λαπτοπ το χρειαζόμαστε γιατί το δικό μου είναι για τον π...ο.
Peter φέρε και το dragonfly με καλώδιο OTG αν έχεις να το ακούσω με τα fidelio.
entropia στείλε και σε μένα με pm τη διεύθυνση. Λογικά τους peter kalymnos και teddy εγώ θα τους κουβαλήσω.

Εχω στηλει οδηγιες στον Panoramix και sportteo ειναι σε δυο μερη ,εχει περισσοτερους απο 5000 χαρακτηρες και δεν το αποστελει ολοκληρο,και αφορα οδηγια για κινηση απο τον περιφεριακο πανοραμιξ εσυ απο περιφεριακο θα ερθεις;
Οποιος αλλος θελει να ερθει ασ με ενημερωσει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

supersonic θα ερθεις;αν ερθεις πες μου απο που θα ερθεις για να σε δωσω τις αναλογες οδηγιες

Πωωωω... Το έκαψες με τις οδηγίες. Δε νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να το βρώ. Ίσως απλά χρειαστεί να σου κάνω ένα τηλέφωνο όταν φτάνουμε.
Αν και πάλι δε νομίζω.