To know us better Θεσσαλονίκη

Καλησπερα υπαρχει διαθεση για μια συναντηση στο σπιτι μου για Κυριακη 19/2;χωρος υπαρχει αρκετος,υπαρχει και νεο αποκτημα,να δουμε τι ψαρια πιανει.
Αν δεν σας βολευει ορηστε εσεις μια ημερα,εγω εχω χρονο,ολοι ειναι ευπροσδεκτοι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ουπς δεν προσεξα οτι εχουμε κοπη πιτας την κυριακη....ποια ημερα σας βολευει;

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Καλησπερα υπαρχει διαθεση για μια συναντηση στο σπιτι μου για Κυριακη 19/2;χωρος υπαρχει αρκετος,υπαρχει και νεο αποκτημα,να δουμε τι ψαρια πιανει.
Αν δεν σας βολευει ορηστε εσεις μια ημερα,εγω εχω χρονο,ολοι ειναι ευπροσδεκτοι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ουπς δεν προσεξα οτι εχουμε κοπη πιτας την κυριακη....ποια ημερα σας βολευει;

Δεν έρχεσαι στη πίτα να τα πούμε από κοντά και να γνωρίσεις και άλλους ομοιοπαθείς ;
Εκεί εν μέσω μπύρας και και κρασιού θα κανονιστούν όλα

O συμφορουμίτης Alatar έχει μόλις ψωνίσει τα sennheiser 660 και όπως φαίνεται και εδώ έχει κάθε διάθεση να μοιραστούμε κάποια ακρόαση.

Προσωπικά το βρίσκω ιδιαίτερα tempting και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ακουστικό. Θα μπορούσα να φέρω και τα beyer dt1990 pro. Να δούμε ποιοί ενδιαφέρονται και πότε μας βολεύει για αρχή ώστε μετά να βρούμε και το πού?

Προσωπικά θα βολευόμουν καθημερινές μετά τις 6:30 και βρίσκω ότι Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα ήταν αρκετά πιο εύκολα. Με εξαίρεση την ερχόμενη Κυριακή καθώς θα λείπω εκτός πόλης.

Μέσα όποτε θέλετε και γω αρκεί να το ξέρω εγκαίρως για να κανονίσω να μην έχω δουλειά.

Υ.Γ. Αν δε, είναι Σάββατο βράδυ ή Κυριακή, βάζω και σπίτι (χωράμε άνετα 5 + μηχανήματα).

Κυριακή πρωί προ φαγητού θα μπορούσα.
Αρκεί να ξέρω απ την αρχή της εβδομάδας

Αυτή την Κυριακή πρωί δύσκολα,πρέπει να πάω να ψηφίσω δικ.εκλογές και να δω φίλους,συναδέλφους,για απόγευμα μετα τις 6 ως βράδυ είμαι μέσα.

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Δεν του αρέσουν τα ακουστικά γενικά του Πέτρου. Θέλει Ca-Jam αυτός (απ το capacitor jam) για να ρθει . :flipout:

Αν υπήρχαν 4 τέτοιοι θα ήμουν εκεί ...

Attachments

• Alumen-Z_Final.jpg
    Alumen-Z_Final.jpg
    198.2 KB · Views: 149
Μέσα όποτε θέλετε και γω αρκεί να το ξέρω εγκαίρως για να κανονίσω να μην έχω δουλειά.

Υ.Γ. Αν δε, είναι Σάββατο βράδυ ή Κυριακή, βάζω και σπίτι (χωράμε άνετα 5 + μηχανήματα).
Αυτό ακούγεται ιδανικό.
Με βολεύει Σάββατο , Κυριακή μόνο αν βρέχει.....

Ναι. Κι εγώ ψήνομαι για το άλλο Σάββατο αν βολεύει τον κόσμο. Μπορώ και αυτό Αλλά καθώς θα λείπω για δουλειά την Κυριακή θα θελα να περάσω το Σάββατο με την οικογένεια.