To know us better Θεσσαλονίκη

Φυσικα και θα εχει μια διαφορά.....

κυρίως με νοιάζει οτι θα είναι πιο άνετα. Δεν ξέρω αν εχω το αυτί για να καταλάβω........"άλλο ακουστικό" όπως λέτε.

Από την άλλη εγώ δεν ακούω την κρύα συσκευή από την ζεστή. Αν πέσει στην αντίληψη μου διαφορά στον ήχο θα σας το γράψω.

Last edited by a moderator:
Διαφωνείς σχεδόν σε όλα?Διαφωνείς δηλ ότι τα HD800 έχουν πολύ καλή σκηνή,καθαρότητα και διαχωρισμό?Δεν το περίμενα αυτό από σένα Sonorus:hanged: Oσο για το μπάσο μάλλον έφταιγε ο ενισχυτής,στον δικό σου schiit σπίτι τα πράγματα μπορεί να ακούγονται αλλιώς,ίδωμεν :ernaehrung004:

Και γω δεν προλαβα τον Παντελη. Θα λεγαμε και τιποτα για κιθαρες. Οχι μονο ακουστικα....

Φυσικα και θα εχει μια διαφορά.....

κυρίως με νοιάζει οτι θα είναι πιο άνετα. Δεν ξέρω αν εχω το αυτί για να καταλάβω........"άλλο ακουστικό" όπως λέτε.

Από την άλλη εγώ δεν ακούω την κρύα συσκευή από την ζεστή. Αν πέσει στην αντίληψη μου διαφορά στον ήχο θα σας το γράψω.

Με όλο το θάρρος αν αλλάξεις τα pads και δεν ακούσεις διαφορά τότε πούλησε τα όλα....

Με όλο το θάρρος αν αλλάξεις τα pads και δεν ακούσεις διαφορά τότε πούλησε τα όλα....

Βαρυσήμαντη και ένα κλικ υπερβολική δήλωση.

Αν δεν ακούσω διαφορά θα τα κρατήσω για μόστρα.

Εγώ λέω την επόμενη φορά να κάνουμε pad jam. :Banane0:

Θεοφιλε σε ξεχασα! Αν δεν σε χαλαει να εισαι μονος ελα εννοειται. ΑΝ θελει και καποιος αλλος ευχαρίστως εγω αν βγω θα βγω κατα τις 02:00....οποτε εχουμε χρονο.

@ Δημητρη.....με ρωταει ο βασιλης για εκεινα τα Audio Technica που ειχαμε ακουσει στην εκθεση και θελω να του στειλω λινκ.....αλλα δεν θελω να κανω λαθος θυμασαι ποια ηταν???

Θεοφιλε σε ξεχασα! Αν δεν σε χαλαει να εισαι μονος ελα εννοειται. ΑΝ θελει και καποιος αλλος ευχαρίστως εγω αν βγω θα βγω κατα τις 02:00....οποτε εχουμε χρονο.

@ Δημητρη.....με ρωταει ο βασιλης για εκεινα τα Audio Technica που ειχαμε ακουσει στην εκθεση και θελω να του στειλω λινκ.....αλλα δεν θελω να κανω λαθος θυμασαι ποια ηταν???
Τα εχει παρουσιαση ο sonus

Και εννοείται συγχαρητήρια για άλλη μία συνάντηση και ιδιαίτερα στον οικοδεσπότη.
Θοδωρή με γειες και τα ακουστικά.

Ευχαριστούμε για τις εμπειρίες σας

Να σαι καλα Manosss!!! Τα έψαχνα τόση ώρα.

Γεροί να μαστε να βρισκόμαστε όλοι!!! Όσο υπάρχει παρέα εγώ είμαι πάντα μέσα.

Και εννοείται συγχαρητήρια για άλλη μία συνάντηση και ιδιαίτερα στον οικοδεσπότη.
Θοδωρή με γειες και τα ακουστικά.

Ευχαριστούμε για τις εμπειρίες σας
Τα παγακια ηταν το κάτι αλλο...
Θοδωρε σε τι καλούπια τα βαζεις ; θέλω να φτιαξω

.....

Attachments

• 20180609_210735.jpg
    20180609_210735.jpg
    223.3 KB · Views: 109