To know us better Θεσσαλονίκη

Σημερα ο αγωνας ειναι vintage κοντρα στις συγχρονες σχεδιασεις...
Εχουμε δύο μοντελα 44 και 28 χρονια στην πλατη....

Γράψτε ρε τα δρώμενα τι μόνο πίνετε εκεί; :ADFADF1:
34901902_912098198951919_9188848114771951616_n.jpg

Last edited:
δεν βλέπω ζωηράδα χωρίς αλκοόλ είναι τα μπυρόνια;:smash: Ο Πέτρος ,ο Δημήτρης από δεξιά κάθονται;Τελικά όλα ωραία ;

εφυγα λίγο νωρίς γιατί δεν ήθελα να βλέπω τον Θόδωρο να υποφέρει τα μαρτύρια της ιεράς εξέτασης

καλή παρέα
ΝΗΣΤΕΙΑ....

με νερό με lime και ΩΡΑΙΑ παγάκια τη βγάλαμε.
Το μενού είχε πολλά ακουστικά....
Πολλά....
Senn 660
Senn 800
AKG K240 sextett
AKG K550
AKG K702
AKG K1000
In ear που δεν συγκράτησα
δυό dap που δεν συγκράτησα
ενισχυτές burson, violectric
dac schiit gugnir, teac, ayazi
και ό,τι άλλο μου διαφεύγει.

και ένα chord.....

Last edited:
Ενημέρωση περί Gdpr μέχρι τις 8, μετά καβγάς με τη Νεφέλη, μπόουλινγκ με τη νεφέλη στο σαλόνι και κοιμισμα με spotify τραγούδια Disney στην αγκαλιά μου.
Pas mal Jean Paul, pas mal :)
Έρωτες...

Παίζουν πολλά ρολο για την καθαρότητα του πάγου. Ειναι ενα πράγμα που το παρατηρώ από πιτσιρίκι. Οτι συμβουλές διάβασα στην ζωή μου online σχεδόν όλες δεν συμβαίνουν κάθε φορά όποτε έπαψα να ασχολούμαι. Θέλει trial and error το πράγμα αλλά το βρήκα.

Θέλει καθαρό νερό....δεν χρειάζεται να είναι εμφιαλωμένο.

Έχω βρει διάφορους τρόπους που κάνουν καθαρό πάγο αλλά έχουν μπελά και κανείς δεν θα κάτσει να το κάνει εκτός αν είναι ανώμαλος σαν και μένα.

Το πρόβλημα με τον "συννεφιασμένο" πάγο είναι το καλσιο το φθόριο και οι οργανικές ουσίες μέσα στο νερό. Καθώς το νερό παγώνει αυτές οι ουσίες φυλακίζονται στο κέντρο του παγακιου και το γύρω γύρω είναι πάντα πιο καθαρό.

Ένα πράγμα που εχω παρατηρήσει ειναι οτι παιζει ρολο το πόσο γρήγορα παγώνει το παγάκι. Αν παγώσει πολύ γρήγορα θα είναι πιο θολό, αν παγώσει πιο αργά θα είναι πιο καθαρό.

Για εντελώς καθαρό πάγο θέλει να είσαι μαζόχας λίγο: Καταρχάς θέλει να βράσεις πρώτα το νερό καλά πριν το βάλεις στις παγοκυστες.......και αν θέλεις να τους "στείλεις" όλους με το αποτέλεσμα......βράσε νερό βάλτο σε μεγάλο πλαστικό container να παγώσει καλά μετά πάρε παγοκόφτη (σαν της Σάρον Στόουν, πουλάνε online) και σπάσε το μαμουθ παγόβουνο που έχει δημιουργηθεί....πετώντας το κεντρικό κομματι που θα είναι λίγο θολό και κρατώντας τα γύρω γύρω.

Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο καθαρός πάγος που θα νομίζετε ότι πίνετε κρυστάλλινα παγάκια....σαν αυτά τα ψεύτικα που βάζουν στις διαφημίσεις του whisky.

.....και το βασικότερο που αφορά την μυρωδιά.....τα παγάκια μην τα φτιάχνεται εκεί που έχετε παγωμένα τρόφιμα. Το καλύτερο σύστημα είναι από τα τρία συρτάρια που εχεις ένας καταψύκτης στο μεσαίο να εχετε τις παγοκυστες να παγώνουν, όταν είναι έτοιμες να τις αδειάζεται στο κάτω και να επαναλαμβάνετε την διαδικασία μέχρι να γεμίσει το κάτω συρτάρι τέρμα. Στο επάνω συρτάρι αν δεν μπορειτε να το αποφύγετε εντελώς, μπορειτε να έχετε τρόφιμα.

Ξέρω είναι μπελάς. Αλλα παιδιά θέλει 2 μέρες να το κάνεις συχνά και μετά εχεις άψογο πάγο για ένα μήνα τουλάχιστον.

Προφανώς όλα τα παραπάνω έχουν μερικές προϋποθέσεις.......οτι είσαι ανώμαλος και οτι είσαι εργένης ή εχεις ξεχωριστό καταψύκτη για τα παγάκια.