To know us better Θεσσαλονίκη

Στην χειροτερη αυτο θα γινει....αν δεν βρεθει κανενας αλλος να φερει.

Θελω να το αποφυγω γιατι θα χασω την θεση παρκινγκ που βρηκα ακριβως κατω απο το σπιτι και επειδη εχει λαικη αυριο ολες οι θεσεις σημερα γινονται αναρπαστες.
μετα αν παω κατω θα πρεπει να αφησω το αμαξι σε παρκινγκ ή να ψαξω 40 λεπτα για θεση......με αλαρμ εκει που ειναι το γραφειο απλα δεν παιζει.

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Στην χειροτερη αυτο θα γινει....αν δεν βρεθει κανενας αλλος να φερει.

Θελω να το αποφυγω γιατι θα χασω την θεση παρκινγκ που βρηκα ακριβως κατω απο το σπιτι και επειδη εχει λαικη αυριο ολες οι θεσεις σημερα γινονται αναρπαστες.
μετα αν παω κατω θα πρεπει να αφησω το αμαξι σε παρκινγκ ή να ψαξω 40 λεπτα για θεση......με αλαρμ εκει που ειναι το γραφειο απλα δεν παιζει.

Σου είχα πεί να σου δώσω το audeze αλλά δεν σου έκανε

Re: Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Αγγελε ,δεν ήθελε ,δεν φταίω εγώ .

Το audeze έχει dac μόνο αν παιζει με τον ίδιο ενισχυτή. Δεν έχει έξοδο από το dac του για να συνδεθεί με άλλο ενισχυτή ακουστικών.

Βρήκαμε λυση. Κατεβαίνω κάτω με λεωφορείο σε λίγο παίρνω το teac με μαζεύει ο supersonic από κει και θα μαστέ πίσω 18:30 που θα ρθει ο alatar.

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Μα το θεμα ειναι να εχει xlr οπως ειπες και να σου/σας ειναι γνωριμο. Αλλιως τι νοημα να έχει.
Καλα τωρα μου το λες που κατεβαίνω?
Ελα σκετος.

Το να ναι γνωριμο εσεις το είπατε.....απλα κατι για να ακουσουμε έψαχνα.....ιδανικα με xlr αλλιως με rca.....τεσπα....τωρα ειμαι κατω.....περιμενω supersonic και παμε πισω.