To know us better Θεσσαλονίκη

Εσύ χτυπάς σιωπηλά αλλά αποφασιστικά αγαπητέ (V200)

ήταν σε λογική τιμή και είχα διαβάσει ότι ματσαρει καλά με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Ωραίο δυνατό και απλό μηχανάκι.

Τα ακουστικά τα άκουσα στον Sonorus πολλές φορές (ένα μεγάλο ευχαριστώ Πέτρο) και ενθουσιάστηκα. Έπαιζαν καταπληκτικά με το hi end setup (η κορυφαία σειρά της Schiit) του Πέτρου επίσης καταπληκτικά και με του Θεόφιλου (gustard).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Προσοχή, θα πάρω τοις μετρητοίς την πρόσκληση!

Βρε έλα και τώρα....

φερε και Schubert μαζί σου ........και θα ψηθεί να ρθει και ο Sonorus με τα ίδια κομμάτια σε άλλη εκτέλεση να κάνουμε κριτικό listening.....

Υ.Γ. ....μετά ομως θα θέλω να ρθω και γω από κει.

Μπύρες τις εχω κόψει λόγω διατροφής και δεν εχω στο ψυγείο. ΑΝ μπορείς φερε καμιά εξάδα και για τα παιδιά περνώντας απ τον Σείριο και σου δίνω τα χρήματα

Η ώρα πλησιάζει και δεν βλέπω κίνηση και ανησυχώ. Επίσης εχω ένα σοβαρό θέμα.....δεν εχω dac.....το εχω πάει στο γραφείο. Πιο καλό παιδί μπορεί να φέρει κάτι για να ακούμε;

Επίσης τι ώρα σας βολεύει; εγώ δεν εχω θέμα....εχω όλη την ημέρα και όλη την νύχτα ελεύθερη.

Ο Πέτρος φαντάζομαι θα σκάσει μύτη κλασικά κατά τις 21:00.

Γιάννη εσύ τι ώρα ξεμπερδεύεις?

Δημήτρη εσύ θα ρθεις ή είσαι ακόμα με ? ;

Hector μήπως ψήνεσαι και συ να μας κανείς παρέα με τα Audeze?

Κλασσικά μετά τις 21.00
Θα προσπαθήσω να φέρω DAC αλλά θα μείνετε νωρίς χωρίς DAC αφού κατά τις 23.00 θα έχω φύγει.

Κλασσικά μετά τις 21.00
Θα προσπαθήσω να φέρω DAC αλλά θα μείνετε νωρίς χωρίς DAC αφού κατά τις 23.00 θα έχω φύγει.

Το φανταστικά. Θα παρακαλέσω και τον Αγγελο....του εχω σπάσει τα......με τις χάρες. Έχει το Dr Dac σου.

Περιμένω μήπως πετάξει και κανένας άλλος καμία ιδέα....πριν τον πάρω τηλ.

Diablo σε βλέπω που διαβάζεις......ευχαριστούμε για τα παγάκια την προηγούμενη παρασκευή :flipout:

Ψήσε τον από πάνω και ελάτε αύριο ....:ADFADF1:

Δεν εχεις dac?
Να φερω ενα cdp?
cdr?
Dvd?
Minidisk?
Dat?
Tape deck?
Πικαπ δυσκολευομαι εχει πολλα κομμάτια

Την μουσικη μας ολοι σε σκληρους την εχουμε δεν βοηθανε αυτα που λες.

Αλλα ας πούμε ότι παίζω από cd. Για cd player εχω το Ps4 και το cd του pc.....οι έξοδοι που βγάζουν αυτά είναι optical και usb αντίστοιχα μονάχα. Στον Violectric πως ακριβώς θα συνδεθούν???

Χρειάζομαι κάτι που να έχει έστω ενσωματωμένο dac και να βγάζει ιδανικά xlr για να χουμε τα έξτρα βολτ ή έστω rca.