teddy743
Supreme Member
Βάλε και δυο κύστες.....μια δεξιά και μια αριστερά να τα πλαισιώνουν όπως βλέπεις στην δεύτερη φωτο. Βοηθάει στο να μην κολλάνε μεταξύ τους όταν ανοίγεις την πόρτα για αρκετή ώρα. Εγγυημένο αποτέλεσμα.
Ενδεικτικά κείμενο περί παλαιών και νέων pads με πολλές αναφορές στα HD800.
https://www.headfonia.com/what-happens-as-the-cushion-pads-ages/
Έχεις σκεφτεί να το κάνεις επάγγελμα;
High End παγάκια για μερακλήδες.
Εγγυημένη επιτυχία.
Αμ Θα σου κανω κ`αλλο χουνερι... τα Θελει ...Χαχαχα....
Αμ Θα σου κανω κ`αλλο χουνερι... τα Θελει ...
εχειs χαρη που εισαι τοοοσο μακρια...
Τα κατάφερα........μου πήρε τόση ωρα που δεν θέλω να ακούσω μουσική καν......ξενέρωσα.......απαράδεκτο........
Τα πουλάς δηλαδή?
Πέτρο έλα μια βόλτα. Την ώρα που γράφω ακούω.......είναι εντυπωσιακή η διαφορά. Χτυπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως γινεται......
Μπα δεν τα πουλάω με την καμία. Έχω τελειώσει με ακουστικά. Αν θες φερε και το Deckard.....νομίζω θα είναι καταπληκτικό match......είναι μπασατος και ζεστουλινι.
Δεν κρατήθηκα......μόλις μου έφυγε η τσατίλα άκουσα 5 κομμάτια.
.....και πάνω που ετοιμαζόμουν να πειράξω τον Πέτρο......έχει διαφορά.....αρκετή κιόλας. Είναι πιο μπασατο και αρκετά πιο αναλυτικό από πριν. Πέτρο σορι που σε αμφισβήτησα....είχες δίκιο.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται αυτό. Νταξ είναι καινούργιο το υλικό των pads αλλά έπιαναν πάνω κάτω τον ίδιο χώρο......δεν ξέρω. Εντυπωσιάστηκα πάντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.