To know us better Θεσσαλονίκη

Βάλε και δυο κύστες.....μια δεξιά και μια αριστερά να τα πλαισιώνουν όπως βλέπεις στην δεύτερη φωτο. Βοηθάει στο να μην κολλάνε μεταξύ τους όταν ανοίγεις την πόρτα για αρκετή ώρα. Εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ενδεικτικά κείμενο περί παλαιών και νέων pads με πολλές αναφορές στα HD800.
https://www.headfonia.com/what-happens-as-the-cushion-pads-ages/

Το διαβασα τωρα.

Ναι λέει οτι κάνει διαφορά στα πάντα.

Όταν τα παραλάβω θα σου πω να περάσεις να τα βάλουμε. Να δουμε αν ειναι όντως ετσι όπως τα λεει ο τύπος.

Έχεις σκεφτεί να το κάνεις επάγγελμα;
High End παγάκια για μερακλήδες.
Εγγυημένη επιτυχία.

Χεχε.....εχω και την πάγο-σέσουλα....:Banane0:

Attachments

• 20180609_212910.jpg
    20180609_212910.jpg
    295 KB · Views: 227
Αμ Θα σου κανω κ`αλλο χουνερι... τα Θελει ... :flipout::flipout::flipout:
εχειs χαρη που εισαι τοοοσο μακρια...

Για να είμαι ειλικρινής....δεν το κατάλαβα για χιούμορ το πμ....αλλά δεν πειράζει...όλα καλά. :ernaehrung004:

Ήρθαν. Δεν μπόρεσα να τα βάλω με τίποτα. Μονο το headband κατάφερα. Τα pads αν τα πατησω πιο δυνατα θα σπάσω τα ακουστικά. Επειδή δεν εχω αλλάξει ποτέ pads σε ακουστικά.......αν υπάρχει κάποιο κόλπο πείτε μου.

Last edited:
Έχει και άλλα βίντεο.
Πρέπει να κάνει κλικ σε δύο σημεία αν θυμάμαι καλά.
Δεν θέλει δύναμη απλά να βρεις το κατάλληλο σημείο.
Αν δεν τα καταφέρεις πέρνα το βράδυ να στα περάσω.

Δεν κρατήθηκα......μόλις μου έφυγε η τσατίλα άκουσα 5 κομμάτια.

.....και πάνω που ετοιμαζόμουν να πειράξω τον Πέτρο......έχει διαφορά.....αρκετή κιόλας. Είναι πιο μπασατο και αρκετά πιο αναλυτικό από πριν. Πέτρο σορι που σε αμφισβήτησα....είχες δίκιο.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται αυτό. Νταξ είναι καινούργιο το υλικό των pads αλλά έπιαναν πάνω κάτω τον ίδιο χώρο......δεν ξέρω. Εντυπωσιάστηκα πάντως.

Re: Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Τα πουλάς δηλαδή?

Πέτρο έλα μια βόλτα. Την ώρα που γράφω ακούω.......είναι εντυπωσιακή η διαφορά. Χτυπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως γινεται......

Μπα δεν τα πουλάω με την καμία. Έχω τελειώσει με ακουστικά. Αν θες φερε και το Deckard.....νομίζω θα είναι καταπληκτικό match......είναι μπασατος και ζεστουλινι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Πέτρο έλα μια βόλτα. Την ώρα που γράφω ακούω.......είναι εντυπωσιακή η διαφορά. Χτυπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως γινεται......

Μπα δεν τα πουλάω με την καμία. Έχω τελειώσει με ακουστικά. Αν θες φερε και το Deckard.....νομίζω θα είναι καταπληκτικό match......είναι μπασατος και ζεστουλινι.

Θοδωρή ,μπορεί τ απόγευμα να έρθω με το Αudeze ,για μια τελευταία ακρόαση πρίν οδεύσει πρός τις αγγελίες .

Δεν κρατήθηκα......μόλις μου έφυγε η τσατίλα άκουσα 5 κομμάτια.

.....και πάνω που ετοιμαζόμουν να πειράξω τον Πέτρο......έχει διαφορά.....αρκετή κιόλας. Είναι πιο μπασατο και αρκετά πιο αναλυτικό από πριν. Πέτρο σορι που σε αμφισβήτησα....είχες δίκιο.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται αυτό. Νταξ είναι καινούργιο το υλικό των pads αλλά έπιαναν πάνω κάτω τον ίδιο χώρο......δεν ξέρω. Εντυπωσιάστηκα πάντως.

Άντε μπράβο και να τον ακούς τον παλιό κάτι ξέρει:smash:
Καλές ακροάσεις τώρα και πρόσεξε μην τα καταντήσεις πάλι έτσι τα pads!