To know us better Θεσσαλονίκη

................
Υ.Γ Αν το πήρες από το amazon στα 650 τώρα το έχει στα 617. Στείλτους ένα μήνυμα, ζήτα να σου κάνουν refund τη διαφορά και κάντην μπύρες :ernaehrung004:
Παλαιότερα το έκαναν
Στα 575 ευρώ σε stock από εδώ. Και γίνεται και με δόσεις.

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Στα 575 ευρώ σε stock από εδώ. Και γίνεται και με δόσεις.

Τo B στόκ πουλιέται στη Γερμανία -Αυστρία -Ελβετία
https://www.beyerdynamic.de/t-1-b-ware.html
,μέσα από το επίσημο site της Beyerdynamic.
Βέβαια είναι πολύ καλό που δίνεται αυτή η δυνατότητα και σε εμάς .

Last edited:
Λίγο off topic με το θέμα καθώς ΔΕΝ θα αφορά σε ακρόαση ακουστικων, αλλά όσους τους ενδιαφέρει θα το διαβάσουν εδώ...

Πέμπτη είμαι home alone, μάλλον και όλη την υπόλοιπη εβδομαδα αλλά ας το δούμε σε επόμενο χρόνο αυτό, αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα κάνουμε putaine touts ας ενημερώσει :)
Παρέχουμε εντάσεις αναφοράς και ξύδια. Πολλά ξύδια :)

Απάντηση: Re: To know us better Θεσσαλονίκη

Λίγο off topic με το θέμα καθώς ΔΕΝ θα αφορά σε ακρόαση ακουστικων, αλλά όσους τους ενδιαφέρει θα το διαβάσουν εδώ...

Πέμπτη είμαι home alone, μάλλον και όλη την υπόλοιπη εβδομαδα αλλά ας το δούμε σε επόμενο χρόνο αυτό, αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα κάνουμε putaine touts ας ενημερώσει :)
Παρέχουμε εντάσεις αναφοράς και ξύδια. Πολλά ξύδια :)

εντάσεις αναφοράς? με ακουστικά εννοείς? :firstprize:

Η προσφορά σου ισχύει και για τη βδομάδα που ξεκινάει στις 20/08???

Atticus ZMF.

Ενας άλλος κόσμος .

Attachments

• Atticusmain-1.jpg
    Atticusmain-1.jpg
    90.2 KB · Views: 320
Last edited:
Έχουμε καιρό να βρεθούμε. Πηρα τηλ Alatar και είπαμε για Σάββατο απο τις 17:00 μέχρι τις 02:00. Σας περιμένω.... θα παίξει καλή φρέσκια μουσική και ο Alatar ίσως φέρει μια πολύ δυνατή έκπληξη. Επίσης εγώ αγόρασα το gungnir multibit του Sonorus οπότε θα το ακούσετε με violectric και τα ακουστικά που εχω εδω.

Υ.Γ. Αντε γιατι εχετε καιρο να ρθειτε και εχω τοσα μπουκαλια που ο παγκος της κουζίνας εχει γινει bar και δεν μπορω να πλύνω πιάτα πλέον.