Ανοιγω ενα θεματακι για να αναψουν λιγο τα αιματα. Χωρις να ληφθει υποψη καθολου το κοστος, ποιο συνδυασμο καλωδιων ηχειων interconnect θα βαζατε στο συστημα σας? θελω να ακουσω τα πιο τρελα σας ονειρα!!!
Ανοιγω ενα θεματακι για να αναψουν λιγο τα αιματα. Χωρις να ληφθει υποψη καθολου το κοστος, ποιο συνδυασμο καλωδιων ηχειων interconnect θα βαζατε στο συστημα σας? θελω να ακουσω τα πιο τρελα σας ονειρα!!!
Γράψτε δίπλα και τις τιμές για να κάνουμε κέφι!
Ε, αφού θες ν' ακούσεις "τρελλά όνειρα", ιδού:
Β. Ηχείων
MIT Oracle Matrix HD 120
![]()
Υ.Γ.:
Ειρήσθω εν παρόδω, τα συγκεκριμένα τα έχω δει από κοντά, τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τα έχω ακούσει σε σύστημα να παίζουν. Αλλά όπως είπαμε πριν, όνειρα...
-
Παναγιώτη χωρίς να θέλω να σου χαλάσω το όνειρο και με πολύ εκτίμηση..........το Oracle MAX-biwire ηχείων, δεν υπήρχε συγκριτικά με αυτό που απολαμβάνει ο Magellan στο σύστημα του και αναγκαστήκαμε να το επανεξαγάγουμε............[δες εδώ....http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=41167&page=21]
Πολλούς χαιρετισμούς....![]()
Μπα; HiEndάδες εκεί στον ΟΣΕ; Άκου 333 /μέτρο.. με τα λεφτά των φορολογούμενων..![]()
![]()
Μπα; HiEndάδες εκεί στον ΟΣΕ; Άκου 333 /μέτρο.. με τα λεφτά των φορολογούμενων..![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.