Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

geopolitis

AVClub Addicted Member
28 June 2006
1,766
Αθηνα
Ανοιγω ενα θεματακι για να αναψουν λιγο τα αιματα. Χωρις να ληφθει υποψη καθολου το κοστος, ποιο συνδυασμο καλωδιων ηχειων interconnect θα βαζατε στο συστημα σας? θελω να ακουσω τα πιο τρελα σας ονειρα!!!

Εγω πάντως με τα Stealth Indra για interconnects και τα Stealth Dream για ηχείων θεωρώ οτι έχω κλείσει, αν μπορούσα να πάρω και Jorma Origo ή Prime για ρεύματος (αλλά έχουμε ΔΝΤ τώρα...) θα ήμουν ευτυχής !!

Εάν είχα τα Ktema το ταίρι τους τα Yter :

soluzione-zoom.jpg

soluzione-zoom1.jpg

Αλλά αφού δεν τα έχω και με τα Mogami είμαι σούπερ.Ούτε που με νοιάζει..;)..

Μην Ξεχνάς Μιχάλη οτι το σετ πρέπει να περιλαμβάνει και τα ρεύματα που και αυτά έχουν ηχητικά κάποια συμπεριφορά

Ξεκιναμε με ρευματος,Stealth Dream στον προ για μουσικοτητα και αναλυση.Μαλλον κανα Virtual Dynamics Exodus στον τελικο για απιστευτα τσαμπουκαλεμενα χαμηλα κ μεσαια,σε DAC κ transp. μαλλον Nordost ODIN για καθαροτητα και υπεραναλυση!!Παμε σε ηχειων,που για ακριβα παλι σε ODIN και σαν "φθηνοτερη" επιλογη Stealth Dream.Σειρα τα interconnect με Stealth Sakra μεταξυ προ-τελικου και μετα Purist Audio Canorus για προ-transp. και ψηφιακο aes-ebu απο JPS Aluminata.Αυτος ειναι ο συνδιασμος που ταιριαζει στα δικα μου ακουσματα.

• Like
Reactions: Κοτης
Νομίζω ότι έχω ότι ήθελα, κατά 90%!

Odin interconnect και Jorma Prime ηχείων στο επάνω τμήμα των μεσουψηλών...Δυστυχώς λόγω ΔΝΤ δεν έχω καταφέρει να συνδέσω και την καμπίνα των χαμηλών, με άλλο ένα ζευγάρι Prime
και βολεύομαι με Valhalla..Ας ελπίσουμε στο μέλλον, κάποια στιγμή, να γίνει και αυτό..

Ρεύματα παντού, Jorma Prime...

Τρελλά Όνειρα....

Ανοιγω ενα θεματακι για να αναψουν λιγο τα αιματα. Χωρις να ληφθει υποψη καθολου το κοστος, ποιο συνδυασμο καλωδιων ηχειων interconnect θα βαζατε στο συστημα σας? θελω να ακουσω τα πιο τρελα σας ονειρα!!!

Ε, αφού θες ν' ακούσεις "τρελλά όνειρα", ιδού:

A. Interconnects

TARA Labs "The Zero"

1206tara.jpg

Β. Ηχείων

MIT Oracle Matrix HD 120

Oracle_Matrix_HD_4d6d4628a1227.jpg

Υ.Γ.:

Ειρήσθω εν παρόδω, τα συγκεκριμένα τα έχω δει από κοντά, τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τα έχω ακούσει σε σύστημα να παίζουν. Αλλά όπως είπαμε πριν, όνειρα...
-

Last edited:
Τιμούλες θέλετε; Βεβαίως

Γράψτε δίπλα και τις τιμές για να κάνουμε κέφι!

Από το link του πρώτου (TARA Labs "the Zero"), που παραπέμπει σε review του Stereophile, η τιμή είναι (κάθεστε?):

$14,900/pair in lengths of 1m, 2m, or 3m. Other lengths, prices vary.

Το άλλο (MIT Oracle Matrix HD 120), πάλι από το Stereophile προκύπτει τιμή (Μήπως σηκωθήκατε; Ξανακαθείστε, παρακαλώ) $21,999/8 ft pair.

Αν σας φαίνεται υπερβολική, υπάρχουν και τα φτηνότερα Oracle Matrix HD 90 ($9999/8ft pair) και Oracle Matrix HD 100 ($14,999/8ft pair).

Απαραίτητο συμπλήρωμα για τους ιδιοκτήτες αυτών των διακοσμητικών στοιχείων (ωπ, συγγνώμη, καλωδίων ήθελα να πω), εφ' όσον αυτοί έχουν κάποιο ψηφιακό σετάπ, είναι το ψηφιακό Oracle MA-X digital ($3495/1m σε RCA ή BNC και $3995/1m σε AES/EBU).

Άντε γεια! :ernaehrung004:
-

Re: Τρελλά Όνειρα....

Ε, αφού θες ν' ακούσεις "τρελλά όνειρα", ιδού:

Β. Ηχείων

MIT Oracle Matrix HD 120

Oracle_Matrix_HD_4d6d4628a1227.jpg

Υ.Γ.:

Ειρήσθω εν παρόδω, τα συγκεκριμένα τα έχω δει από κοντά, τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τα έχω ακούσει σε σύστημα να παίζουν. Αλλά όπως είπαμε πριν, όνειρα...
-

Παναγιώτη χωρίς να θέλω να σου χαλάσω το όνειρο και με πολύ εκτίμηση..........το Oracle MAX-biwire ηχείων, δεν υπήρχε συγκριτικά με αυτό που απολαμβάνει ο Magellan στο σύστημα του και αναγκαστήκαμε να το επανεξαγάγουμε............[δες εδώ....http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=41167&page=21]

Πολλούς χαιρετισμούς....-bye-

Εγω εχω το 90% απο αυτα που θελω
Jorma Origo interconect παντου
Jorma Origo ρευματα παντου
Ενα καλωδιο ηχειων και τερμα

Απάντηση: Re: Τρελλά Όνειρα....

Παναγιώτη χωρίς να θέλω να σου χαλάσω το όνειρο και με πολύ εκτίμηση..........το Oracle MAX-biwire ηχείων, δεν υπήρχε συγκριτικά με αυτό που απολαμβάνει ο Magellan στο σύστημα του και αναγκαστήκαμε να το επανεξαγάγουμε............[δες εδώ....http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=41167&page=21]

Πολλούς χαιρετισμούς....-bye-

Γιώργο μου, γιατί να μου χαλάσεις το όνειρο; Σάμπως πρόκειται ποτέ να το αποκτήσω;

Δεν ξέρω τα καλώδια του Magellan και καθόλου δεν αμφισβητώ τα όσα λες. Τί εννοείς όμως όταν λες ότι "δεν υπήρχε"; Εννοείς ότι δεν συγκρινόταν; Όχι ότι θα μου έκανε εντύπωση, άλλωστε σε αυτό το επίπεδο, τα καλώδια είναι περίεργοι διάβολοι.

Πάντως εγώ δεν αναφέρθηκα στο Oracle MA-X ηχείων, αλλά στο Oracle Matrix HD 120 και στη σειρά Oracle Matrix HD γενικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω το Oracle MA-X Biwire, που η τιμή του είναι ακόμα πιο ψηλά στη στρατόσφαιρα. Απλά δεν το ξέρω.
-