Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

Re: Απάντηση: Re: Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

Mόνο η παραπάνω δήλωση δείχνει πόσο σοβαρό ήταν το τεστ που έγινε.

Μιχάλη υπάρχει μεγάλο και πολυσέλιδο άρθρο με την σχετική ανάλυση, μπορείς να το διαβάσεις εις βάθος και να επανέλθεις, επίσης μπορείς να μας προτείνεις κάποια άλλη πιο σοβαρή δοκιμή.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο συγκεκριμένος αρθρογράφος ζει με τα Taralabs, ZenSati & Stealth για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω από 2 χρόνια και έκανε μακροχρόνιες δοκιμές, στην πορεία (πολύ πρόσφατα) προμηθεύθηκε και τα καλώδια της 4ης εταιρείας και τα ενέταξε στις δοκιμές του, για να βγάλει αυτό το άρθρο, προφανώς του είχαν προμηθεύσει προς δοκιμή κι άλλα στην πορεία, κατέληξε σε αυτά.

Αυτά άκουσε, αυτά έχει να πει, αυτά έγραψε, με λίγο ή πολύ αλατοπίπερο τα διαβάζουμε και οι υπόλοιποι and the rest is history.

Μετά από όλα αυτά, ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να τα ακούσει στο δικό του σύστημα και να ξέρει επακριβώς πως παίζουν και να τα συγκρίνει αν θέλει και με άλλα.

Mόνο η παραπάνω δήλωση δείχνει πόσο σοβαρό ήταν το τεστ που έγινε.

καλα ειδα και τα δικα μας εδω(βλεπε dack carlito) το ενα στο rack τον 25000 και το αλλο στο rack τον 1000 και αυτο που δεν επαιζε ξαφνικα επαιξε(Βλεπε soverein) μπαινοντας στο rack τον 25000

DSC00625.jpg

Ε δεν μου εκανε και εντυπωση
Ετσι για να μην κατακρινουμε τους αλους αλλα εμεις οι γνωστες κανουμε χειροτερα

sorry για το οφ τοπικ

Last edited by a moderator:
Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάτι με τα καλώδια που βγήκαν πρώτα και τα Argento FMR, που τα θεωρώ ότι καλύτερο έχω ακούσει, να έβγαιναν πρώτα το ίδιο θα έλεγα. Δεν γίνεται ρε φίλε δύο καλώδια διαφορετικών εταιριών να μην έχουν διαφορές. Εδώ το ίδιο καλώδιο αν το κουνήσεις ή το βγάλεις και το ξαναβάλεις σε ένα αποκαλυπτικό σύστημα ακούς διαφορές. Πόσο μάλλον όταν έχεις ζήσει με αυτά όπως λέει ο ΚΟΨ.

jadisboy ο Sovereign έπαιξε σε σύστημα με άλλα καλώδια, dac, προστασία ρευματος, στήσιμο ηχείων και rack από το σύστημα που δεν άρεσε την πρωτη φορά.

Μην ακούτε κανένα εκτός από τα αυτιά σας.

καλα ειδα και τα δικα μας εδω(βλεπε dack carlito) το ενα στο rack τον 25000 και το αλλο στο rack τον 1000 και αυτο που δεν επαιζε ξαφνικα επαιξε(Βλεπε soverein) μπαινοντας στο rack τον 25000

DSC00625.jpg

Ε δεν μου εκανε και εντυπωση
Ετσι για να μην κατακρινουμε τους αλους αλλα εμεις οι γνωστες κανουμε χειροτερα

sorry για το οφ τοπικ

φιλε Νικο θα μας κουφανεις εντελως? μας λες δηλαδη την πρωτη κοτσανα οτι οι ενισχυτες της Sovereign και τα Dac της MSB δεν παιζουν και μετα ακολουθει η ακομα μεγαλυτερη ατακα οτι αμα τα βαλεις σε καλο ρακ ξαφνικα παιζουν!!!!

παιδια μη πετατε κοτσανες θα μας παρουν με τα γιαουρτια...

Ενώ ακόμα και στην χάρτινη μορφή του κοστίζει $39 για ένα χρόνο ή $80 για δύο χρόνια. (δηλαδή πιο φθηνό από συνδρομές ελληνικών περιοδικών).

:blink: Αν προπληρώσεις 2 χρόνια σου κάνουν... αρνητική έκπτωση;

Re: Απάντηση: Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάτι με τα καλώδια που βγήκαν πρώτα και τα Argento FMR, που τα θεωρώ ότι καλύτερο έχω ακούσει, να έβγαιναν πρώτα το ίδιο θα έλεγα. Δεν γίνεται ρε φίλε δύο καλώδια διαφορετικών εταιριών να μην έχουν διαφορές. Εδώ το ίδιο καλώδιο αν το κουνήσεις ή το βγάλεις και το ξαναβάλεις σε ένα αποκαλυπτικό σύστημα ακούς διαφορές. Πόσο μάλλον όταν έχεις ζήσει με αυτά όπως λέει ο ΚΟΨ.

Μιχάλη πριν κρίνεις ένα οποιοδήποτε ριβιού ως μη σοβαρό, οφείλεις (για εσένα) να το διαβάσεις ολόκληρο και μετά να τοποθετηθείς.

Οι εξυπνότεροι (από όλους μας) πρόγονοι μας έλεγαν: άκουσον μεν, πάταξον δε!

Στο συγκεκριμένο ριβιού, αναφέρει τις διαφορές μεταξύ όλων των καλωδίων και φθάνει σε ένα λογικό συμπέρασμα, διάβασε όλο το κείμενο και θα καταλάβεις.
[στη δοκιμή περιγράφει τους "χαρακτήρες" των καλωδίων και πως διαφοροποιούνται μεταξύ τους, τυγχάνει των 2 εταιρειών να έχουν κοινό "χαρακτήρα" και όσο αφορά την τελική μόνο παράγραφο που διάβασες]

φιλε Νικο θα μας κουφανεις εντελως? μας λες δηλαδη την πρωτη κοτσανα οτι οι ενισχυτες της Sovereign και τα Dac της MSB δεν παιζουν και μετα ακολουθει η ακομα μεγαλυτερη ατακα οτι αμα τα βαλεις σε καλο ρακ ξαφνικα παιζουν!!!!

παιδια μη πετατε κοτσανες θα μας παρουν με τα γιαουρτια...
εγω δεν ακουσα κανενα Sovereign και κανενα dac στου carlito
γνωμες αυτων που ακουσαν μεταφερω στην πρωτη και δευτερη ακροαση

οτι ειπα για το MSB ειναι απο προσωπικη μου ακροαση στον χωρο μου
οσο το ποσο ρολο στον ηχο παιζει ενα rack τον 1000€ σε αντοιστηχια με αυτο τον 25000€ ε αυτο το ξερουν και οι πετρες

συγνωμη καπετανιε ειναι το τελευταιο μου off topic απλα επρεπε να αποκαταστησω την παρεξηγηση

χωρις να θελω να διαφημισω κανενα μηχανακι επειδη εχω ακουσει (μαζι με Economides και αλλους βεβαια) το MSB σε δυο διαφορετικες εκδοσεις σε δυο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ συστηματα, το μηχανακι ειναι πολυ σοβαρο και εαν το θεωρεις τοσο σκουπιδι οσο το περιγραφεις (το λεω επειδη το εχεις θαψει κατ επαναληψη) καλο ειναι να κοιταξεις μηπως εχει κανενα προβλημα το συστημα σου ....

εκτος εαν φταιει το ρακ σου...

οσο για τις "γνωμες" περι Sovereign αστο καλυτερα γιατι ακουσαμε τι κανει π.χ ενας μεγαλος Krell διπλα στο Sovereign και ειναι πραγματικα αστεια η συγκριση...

Αφου ασχοληθηκαμε με ενισχυτες, DAC, ρακ, αντιπροσωπους και φιλους αντιπροσωπων μηπως ειναι καιρος να επανελθουμε στο θεμα μας?

Για πειτε κανενα εξωτικο καλωδιακι που μας εχει ξεφυγει και δε το εχουμε δοκιμασει.... Αυτα τα Ισπανικα τα Fono Acoustica τα χρησιμοποιει η Kaiser Acoustics στα show της εκει που παλια χρησιμοποιουσε τα Echole. Φυσικα οι τιμες ειναι κουκου....

Τα εχει δοκιμασει κανεις?

Δεν νομίζω ότι εισάγονται στη χώρα μας τα Fono Acoustica ( δεν είμαι και 100% σίγουρος) Γιώργο...Πάντως στο τελευταίο τεύχος του Stereophile που γίνεται συγκριτικό κορυφαίων- και πανάκριβων- καλωδίων υπάρχουν ενδιαφέρουσες
απόψεις, για τα συγκεκριμένα..

Δεν νομίζω ότι εισάγονται στη χώρα μας τα Fono Acoustica ( δεν είμαι και 100% σίγουρος) Γιώργο...Πάντως στο τελευταίο τεύχος του Stereophile που γίνεται συγκριτικό κορυφαίων- και πανάκριβων- καλωδίων υπάρχουν ενδιαφέρουσες
απόψεις, για τα συγκεκριμένα..

εχεις δικιο οτι δεν εισαγονται αλλα αυτο οπως ξερεις δεν εμποδισε ποτε κανενα να βουτηξει στα βαθια.... anyway ολο και καποιος θα τα φερει καποια στιγμη...

Απάντηση: Re: Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

...Για πειτε κανενα εξωτικο καλωδιακι που μας εχει ξεφυγει και δε το εχουμε δοκιμασει...

Κάνε κλίκ στο "αυτό", εδώ

P.S: Δέν είναι εξωτικό, ...αλλά...

-bye-