Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

Τελικά δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση το ξεκίνημα αυτού του thread αλλά σαν θεματολογία συμπίπτει με το επερχόμενο τεύχος του Stereophile........δοκιμές με κορυφαία σετ καλωδίων.............έχω ξετρυπώσει και μερικά αποσπάσματα (αν θέλετε)......από ότι φαίνεται "προκρίνονται" 2 Αμερικανοί και ένας Σκανδιναβός για την κορυφαία τριάδα......

Re: Απάντηση: Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

Το σωστό θα ήταν "το κορυφαίο σύστημα που αντιλαμβάνεται τις αλλαγές καλωδίων".

Εγραψες:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:+100000000000000000000000000

Last edited by a moderator:
Δεν ξέρω ποιό θα ήταν το κορυφαίο set καλωδίων στα μηχανήματα μου γιατί τα μηχανήματα μου δεν είναι κορυφαία

Αμα και οταν τα αποκτήσω ..........θα εχω γνώμη

Ανοιγω ενα θεματακι για να αναψουν λιγο τα αιματα. Χωρις να ληφθει υποψη καθολου το κοστος, ποιο συνδυασμο καλωδιων ηχειων interconnect θα βαζατε στο συστημα σας? θελω να ακουσω τα πιο τρελα σας ονειρα!!!
Αυτο που θα ακουγοταν καλυτερα στα αυτια μου και ευχομαι σε ενα blind test που ελπιζω να μπορεσω να κανω συντομα με την βοηθεια δυο φιλων,να μου αρεσουν τα πιο φτηνα καλωδια απο οσα δοκιμασω :laugh:
Καθολου ονειρα για καλωδια,ουτε για αστειο :sleep:

άντε να δοκιμάσει καλώδιο αυτός.....
IMG_5042e.jpg

Re: Απάντηση: Το κορυφαιο σετ καλωδιων ηχειων - interconnect

argento-audio-flow-mr-1.jpg

εδώ τι κάνει ο καλιτέχνης ??
στο τρίτο σωλήνα κάνει την γείωση βόλτα μόνη της ? μην μαλώσει με το θετικό και το αρνητικό ε?
:flipout:

Αφησε τη φαντασία σου ελεύθερη Βασίλη και πες μας ποιό σετ καλωδίων θα ήθελες να έχεις, και άσε την κριτική...:aetsch::aetsch:

Κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουνίου στους συνδρομητές και σύντομα και στα περίπτερα με ενδιαφέρον συγκριτικό κορυφαίων καλωδίων.

Στον "άτυπο τελικό" του συγκριτικού συμμετείχαν τα κορυφαία καλώδια των εταιρειών (με τα μεγάλα μοντέλα τους σε ενδοσύνδεσης-ηχείων):
Tara Labs [Zero+Omega Onyx]
Stealth Audio Cables [Sakra+DreamV10]
ZenSati [ #1 ]
Fono Acustica [ Armonico]

To cut a long story short, the conclusion:

“TARA Labsʼ Zero and Omega Onyx and ZenSatiʼs #1 cables were difficult to distinguish between in my system. Those who like the Fono Acustica Armónicosʼ sound will probably find them a pleasant filter. Those who appreciate the Fono Acusticasʼ performance might find the TARA and ZenSati cool, harmonically bleached and bass-shy/ The Stealth combo was on the TARA-ZenSati side of the sonic fence but leaned toward the warm Fono Acustica side, particularly in the bottom and middle octaves. It represents an excellent compromise between speed and richness.”

Stereophile magazine.

Περισσότερα και αναλυτικότερα, σύντομα στο πλησιέστερο σας περίπτερο ξένου τύπου

Last edited:
Κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουνίου στους συνδρομητές
...
Περισσότερα και αναλυτικότερα, σύντομα στο πλησιέστερο σας περίπτερο ξένου τύπου

Ας υπενθυμίσω ότι η συνδρομή του stereophile σε ηλεκτρονική μορφή είναι μόλις $9.75
Ενώ ακόμα και στην χάρτινη μορφή του κοστίζει $39 για ένα χρόνο ή $80 για δύο χρόνια. (δηλαδή πιο φθηνό από συνδρομές ελληνικών περιοδικών).
Μη ξοδευόμαστε άδικα. Τρία τεύχη να πάρεις από το περίπτερο … άστα να πάνε.
Και μαζεύουμε και λεφτά για καλώδια :-)

:offtopic:

Καλά και συ...Μ´ένα περιοδικό θες να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες..

Υπάρχουν ξεχωριστά εργαλεία για την κάθε δουλειά!

Τέλος :offtopic: