Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Καλη ερωτηση, γιατι εχω τοσα προγραμματα εγκατεστημενα, που θελω μετα ωρες μεχρι να τα φορτωσει!!!!

Εχει καταφερει κανεις (χωρις να πληρωσει extra) να εχει στο imail λογαριασμους απο hotmail kai yahoo ?
Εγω οσο και να προσπαθησα ΔΕΝ ...
Μου ζητανε να γινω premium member !!!
Μονο gmail βλεπω κανονικα.

Επισης δεν βλεπω τιποτα για hddvd kai bluray !:twoguns:
Yparxoyn αρκετες βελτωσεις στο dvd player αλλα οχι υποστηριξη για hd format.
Δεν εχω πια και το xbox360 hddvd για να δοκιμασω.
Αν το εχει κανεις ας κανει μια δοκιμη.

Αυριο κυκλοφορει επισημα στην Αμερικη. Τωρα ποτε θα ερθει εδω...ας ελπισουμε το συντομοτερο δυνατον!

Αυτό το ξέρω. Τα παιδία πως το εγκαταστήσανε;
Έχει βγει unofficially;

Οχι απαραίτητα. Απλά όταν ρυθμίσεις τα View σε έναν φάκελο στο κάτω κάτω μέρος έχει ένα Make default. Κάνεν κλικ εκεί και αποθηκεύει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις για όλους τους φακέλους.

Να σε καλα!!!
το ειδα το κουμπακι και ξερεις το κοιτουσα λιγο ..και λεωω..μπα αυτο αμα το πατησω θα μου τα κανει οπως αυτο νομιζει default δεν το επιασα αμεσως :idea:

Παιδιά... για τους έχοντες απορίες περί εγκατάσταση του Leopard. Μην ψάχνεστε πάρα πολύ. Οι πιο αξιόπιστες λύσεις είναι το Clean Install ή Archive & Install. Στην περίπτωση του Clean Install απλά το λειτουργικό φορτώνει σε καθαρό σκληρό και δεν κρατάει τίποτε από την προηγούμενη εγκατάσταση. Στο Mac OS X δεν υπάρχουν format κι άλλα τέτοια. Στην περίπτωση του Archive & Install, φυλάει ολόκληρο το προηγούμενο λειτουργικό σε ένα τμήμα του δίσκου ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε ρυθμίσεις, bookmarks, email κ.α. και κάνει κι εκεί clean install. Η τρίτη περίπτωση του installation επάνω στο Tiger συνήθως δεν συνιστάται γιατί δημιουργεί προβλήματα σαν αυτά που περιέγραψε ο Γιάννης.

Οι εφαρμογές δεν γίνονται φυσικά backup και είναι λογικό. Απλά τις εγκαθιστάς από την αρχή. Δεν είναι και τόσο δύσκολο άλλωστε αφού οι περισσότερες (εκτός επαγγελματικών ή βαριών εφαρμογώς όπως πχ. το CS3), είναι drug & drop εγκατάσταση. Backup χρειάζεται να κάνετε μόνο στα αρχεία σας.

Για κάποιον που είπε για το Migration Assistant: Αυτό είναι ένα βοηθητικό εργαλείο για να επαναφέρει λειτουργίες από άλλο υπολογιστή Mac με σύνδεση firewire αν θυμάμαι καλά. Ουσιαστικά συγχρονίζει τους δύο Mac. Δεν ξέρω πως παίζει από Leopard σε Tiger, δηλ. ο συγχρονισμός μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.

Συνιστώμενη διαδικασία αναβάθμισης στο Leopard είναι: Backup των αρχείων μας σε εξωτερικό σκληρό ή DVDs, για clean install ή Archive & Install.

Παιδιά... για τους έχοντες απορίες περί εγκατάσταση του Leopard. Μην ψάχνεστε πάρα πολύ. Οι πιο αξιόπιστες λύσεις είναι το Clean Install ή Archive & Install. Στην περίπτωση του Clean Install απλά το λειτουργικό φορτώνει σε καθαρό σκληρό και δεν κρατάει τίποτε από την προηγούμενη εγκατάσταση. Στο Mac OS X δεν υπάρχουν format κι άλλα τέτοια. Στην περίπτωση του Archive & Install, φυλάει ολόκληρο το προηγούμενο λειτουργικό σε ένα τμήμα του δίσκου ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε ρυθμίσεις, bookmarks, email κ.α. και κάνει κι εκεί clean install. Η τρίτη περίπτωση του installation επάνω στο Tiger συνήθως δεν συνιστάται γιατί δημιουργεί προβλήματα σαν αυτά που περιέγραψε ο Γιάννης.

Οι εφαρμογές δεν γίνονται φυσικά backup και είναι λογικό. Απλά τις εγκαθιστάς από την αρχή. Δεν είναι και τόσο δύσκολο άλλωστε αφού οι περισσότερες (εκτός επαγγελματικών ή βαριών εφαρμογώς όπως πχ. το CS3), είναι drug & drop εγκατάσταση. Backup χρειάζεται να κάνετε μόνο στα αρχεία σας.

Για κάποιον που είπε για το Migration Assistant: Αυτό είναι ένα βοηθητικό εργαλείο για να επαναφέρει λειτουργίες από άλλο υπολογιστή Mac με σύνδεση firewire αν θυμάμαι καλά. Ουσιαστικά συγχρονίζει τους δύο Mac. Δεν ξέρω πως παίζει από Leopard σε Tiger, δηλ. ο συγχρονισμός μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.

Συνιστώμενη διαδικασία αναβάθμισης στο Leopard είναι: Backup των αρχείων μας σε εξωτερικό σκληρό ή DVDs, για clean install ή Archive & Install.

Δηλαδή Μιχάλη εμένα τι εγκατάσταση ....θα μου κάνεις;
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Last edited:
οπως τα λες μιχαλη και γω ενα clean install του εκανα και μια χαρα οσον αφορα το back up

απλα πηγα στον φακελο τον applications (και εκανα copy paste οσα "μικρα" προγραμματακια ειχα...που δεν ειχα κρατησει τα dmg files τους και τα περισοτερα δουλευουν μια χαρα τα μεγαλα οπως ilife iwork kai photoshop clean install και αυτα!) μην πεδευεστε με migration κλπ!

Άντε Μιχάλη, ποιός τη χάρη σου...
Βρήκες "πελάτη".
:Banane0:

Ο Μπάμπης είναι παλιός "πελάτης" βρέ! :p

Δηλαδή Μιχάλη εμένα τι εγκατάσταση ....θα μου κάνεις;
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Εσύ πριν την εγκατάσταση θέλεις άλλη δουλειά. Πάντως αν δεν έχεις αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που σε είδα.... για Archive & Install σε κόβω!
icon10.gif

Δεν ξέρω αν έχει το έχει δει κανείς (αργά κάπως για να ψάξω τα ποστς από την αρχή) αλλά εντύπωση μου έκανε το μέγεθος του image...

leo1.jpg

Six,six,six the number of the beast(=Leopard)....
:afro:

Last edited:
Απάντηση: Re: Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Yparxoyn αρκετες βελτωσεις στο dvd player αλλα οχι υποστηριξη για hd format.

Μπρίτς....

"Use the High Definition pane in DVD Player preferences to select a default video size for standard and high definition DVDs."

hd.jpg

-bye-

Last edited: