Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
E-ε-ε-ε-ε-ε- έρχεται!!

leopard_arriving_1026_hero_20071016.jpg

Επισήμως στις 26 Οκτωβρίου! Βούρ για προπαραγγελίες!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Δηλαδή να περιμένω να πάρω τον imac με το Leopard ? Σε καλό μου φαίνεται μου βγήκε η έλλειψη από την αγορά του 24" imac.

Ξέρουμε τιμούλα για Ελλάδα? Επειδή είναι καινούριος στα mac...περιμένουμε το πρώτο "service pack" ή αναβαθμίζουμε αμέσως?

Απάντηση: Re: Το Mac OS X Leopard στις 26 Οκτωβρίου! Official!

Ξέρουμε τιμούλα για Ελλάδα? Επειδή είναι καινούριος στα mac...περιμένουμε το πρώτο "service pack" ή αναβαθμίζουμε αμέσως?

Αν δεν έχει περίεργες εφαρμογές ή εξειδικευμενο hardware το προχωράς άνετα. Δεν τίθεται θέμα "service pack".
Σαν τιμή κανα 130άρι για την Ηome έκδοση, 130 περίπου η Pro, στην ίδια τιμή και η Bussiness.Φυσικά ξεφεύγει η Ultimate Edition που θα κοστίζει 130 ευρώ.:afro:
Αν έχεις αγοράσει πρόσφατα Mac δες λογικά θα δικαιούσαι αναβάθμιση.

Eγω δουλευω μουσικα προγραμματα(πχ logic).Θα εχω προβληματα ;
Πηρα το νεο imac 20 Σεπτεμβριου,μπορει δηλαδη να το αγορασω με λιγοτερα χρηματα(καποια αναβαθμιση οπως λες);

Last edited:
Eγω που πηρα το imac 20 Σεπτεμβριου,μπορει δηλαδη να το αγορασω με λιγοτερα χρηματα ;

Κατά πάσα πιθανότητα ναι.

Πάντως ακόμα στο ελληνικό site, ούτε λόγος.
Βέβαια αυτό είναι πιο έντιμο από το να βάλουν διαθέσιμο για παραγγελία όπως έκαναν πχ. για το καινούριο πληκτρολόγιο το οποίο ακόμα... έρχεται. :grandpa:

Παιδιά μίλησα σήμερα με φίλο ο οποίος έχει το τοπικό κατάστημα του MULTIRAMA εδώ στην Χαλκίδα και μου είπε ότι επικοινώνησε με Rainbow ,και του είπαν ότι όσοι αγόρασαν imac από Αύγουστο και μετά θα δικαιούνται αναβάθμιση στο καινούργιο λειτουργικό με ένα συμβολικό ποσό γύρω στα 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Παιδιά μίλησα σήμερα με φίλο ο οποίος έχει το τοπικό κατάστημα του MULTIRAMA εδώ στην Χαλκίδα και μου είπε ότι επικοινώνησε με Rainbow ,και του είπαν ότι όσοι αγόρασαν imac από Αύγουστο και μετά θα δικαιούνται αναβάθμιση στο καινούργιο λειτουργικό με ένα συμβολικό ποσό γύρω στα 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Νομίζω οτι είναι για όσους έχουν αγοράσει μετά τις 1/10/07. Το 1/8 πρέπει να ισχύει για τα iLife 08και iWork 08.

Μηπως τελικα ομως εδω θα αργησουμε να το παρουμε, εαν αναλογιστουμε οτι η Rainbow θα θελει να το εξελληνισει πρωτα και μετα να το κυκλοφορησει και στις 2 εκδοσεις???

promo_hd_leopard_utd.gif

Mac OS X v10.5 Leopard and its 300-plus new features and innovations are coming Oct. 26, 2007.
If you buy a qualifying Mac between October 1, 2007 and December 29, 2007, and it does not include Mac OS X Leopard, you’re eligible to get Leopard after it’s released for just $9.95 plus tax.
How to get Leopard
Click here for more information.

Εγω αγορασα τον imac μου 20 Σεπτεμβριου.Κριμα,δεν ξεκινησε καλα η σχεση μου με τη apple.Απλα δεν θα το αγορασω αμεσα.Και παλι κριμα.....

Κατά πάσα πιθανότητα ναι.

Πάντως ακόμα στο ελληνικό site, ούτε λόγος.
Βέβαια αυτό είναι πιο έντιμο από το να βάλουν διαθέσιμο για παραγγελία όπως έκαναν πχ. για το καινούριο πληκτρολόγιο το οποίο ακόμα... έρχεται. :grandpa:

καλά με το πληκτρολόγιο πέφτει πολύ ξύλο... :rifle:
πάντως για όσους δεν ξέρουν να πω ότι όταν κάτι καινούργιο αναρτάται στο site σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο για παραγγελία - δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά...

Πιστεύω πάντως ότι όσα μηχανήματα μπουν παραγγελία αυτές τις μέρες (ειδικά οι build to order εκδόσεις) και αφιχθούν αρχές του επόμενου μήνα, θα έρθουν απ' ευθείας με το νέο λειτουργικό ή στην χειρότερη περίπτωση θα δικαιούνται γενναία έκπτωση της τάξης του 80-90% στην μετέπειτα αγορά του Leopard....

Last edited:
Θα σας πω κατι ρε παιδια και ας με κραψετε...

Ειμαι γενικα υπερ των original προγραμματων.

Κατεβασα σπασμενο το Logic pro 8,το δοκιμασα και αποφασισα να το αγορασω original,περιμενοντας την rainbow να το διαθεσει στην Ελληνικη αγορα.
Μετα απ'αυτο που εκανε ομως η aplle με το leopard(να το διαθεσει 10 $ σε αυτους που το πηραν απο 1 Οκτωβριου εως τελος Δεκεμβριου,εγω το πηρα 20 Σεπτεμβριου) μου εφυγαν εντελως οι τυψεις να δουλευω με κατι πειρατικο οσον αφορα την apple.....

Α,εννοειται οτι το Leopard θα το παρω original καποια στιγμη,το logic ομως...

Θα σας πω κατι ρε παιδια και ας με κραψετε...

Μετα απ'αυτο που εκανε ομως η aplle με το leopard(να το διαθεσει 10 $ σε αυτους που το πηραν απο 1 Οκτωβριου εως τελος Δεκεμβριου,εγω το πηρα 20 Σεπτεμβριου) μου εφυγαν εντελως οι τυψεις να δουλευω με κατι πειρατικο οσον αφορα την apple.....

Α,εννοειται οτι το Leopard θα το παρω original καποια στιγμη,το logic ομως...

Παραβλέπεις κάτι...ΟΠΟΙΑ ημερομηνία και να έβαζε σαν όριο ΠΑΝΤΑ θα υπήρχαν κάποιοι που θα είχαν αγοράσει μερικές μέρες πριν και θα γκρίνιαζαν μετά....δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αλλιώς...στο κάτω-κάτω της γραφής η Apple έχει ενημερώσει για την ημερομηνία άφιξης του νέου λειτουργικού μήνες πριν...η επιλογή να πάρεις το μηχανάνημα με Tiger λίγο πριν την άφιξη του Leopard ήταν δική σου...