- 19 June 2006
- 3,497
Δηλαδή την 28η θα κάνουμε παρέλαση με Λεοπάρδαλο; :Banane0: :Banane0:
Ξέρουμε τιμούλα για Ελλάδα? Επειδή είναι καινούριος στα mac...περιμένουμε το πρώτο "service pack" ή αναβαθμίζουμε αμέσως?
Eγω που πηρα το imac 20 Σεπτεμβριου,μπορει δηλαδη να το αγορασω με λιγοτερα χρηματα ;
Παιδιά μίλησα σήμερα με φίλο ο οποίος έχει το τοπικό κατάστημα του MULTIRAMA εδώ στην Χαλκίδα και μου είπε ότι επικοινώνησε με Rainbow ,και του είπαν ότι όσοι αγόρασαν imac από Αύγουστο και μετά θα δικαιούνται αναβάθμιση στο καινούργιο λειτουργικό με ένα συμβολικό ποσό γύρω στα 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Κατά πάσα πιθανότητα ναι.
Πάντως ακόμα στο ελληνικό site, ούτε λόγος.
Βέβαια αυτό είναι πιο έντιμο από το να βάλουν διαθέσιμο για παραγγελία όπως έκαναν πχ. για το καινούριο πληκτρολόγιο το οποίο ακόμα... έρχεται. :grandpa:
Θα σας πω κατι ρε παιδια και ας με κραψετε...
Μετα απ'αυτο που εκανε ομως η aplle με το leopard(να το διαθεσει 10 $ σε αυτους που το πηραν απο 1 Οκτωβριου εως τελος Δεκεμβριου,εγω το πηρα 20 Σεπτεμβριου) μου εφυγαν εντελως οι τυψεις να δουλευω με κατι πειρατικο οσον αφορα την apple.....
Α,εννοειται οτι το Leopard θα το παρω original καποια στιγμη,το logic ομως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.