Το Μεγάλο Βιβλίο του AvClub

..και μια φορά ακόμη..για να το εμπεδώσουμε..καλά!!! :BDGBGDB55:

...και συνειδητοποίησε πως ξύπνησε κι αυτή, ήταν ένα όνειρο μέσα στ' όνειρο. Κι όμως ήταν όλα τόσο ζωντανά. κοίταξε τριγύρω ιδρωμένη και έντρομη μήπως συνέχιζε να ονειρεύεται.
-"Τι έγινε είσαι καλά" την ρώτησε ο Εδουάρδος
"Με κλώτσησες μέσα στον ύπνο σου", συνέχισε
-"Συγνώμη, είμαι καλά ψέλισε".
"Ίσως είναι η αγωνία από όλα αυτά που συνέβησαν χθες βράδυ... :flipout::flipout::flipout:

Εντάξει βρε sakisxas είχε κολήσει η γραμμή και μπήκε το post δύο φορές τι να κάνουμε τώρα... άτιμο :computer:!!

Re: Απάντηση: Το Μεγάλο Βιβλίο του AvClub

Θα της δειξω εγώ..... Απο καιρο ψυλλιαζόταν οτι κατι έτρεχε με τη στρίγγλα και την οικιακη βοηθό.... Τόση οικιότητα δεν ήταν δικαιολογημένη... Και όλο βοήθησέ με να ντυθώ... και ετοίμασέ μου το μπάνιο και τέτοια.... Τώρα επιτέλους είχε έρθει η σειρά της....

Όπως το σκεφτόνταν μια ιδέα άρχισε να σχηματίζεται στο μυαλό του. Μια ιδέα που ίσως να έδινε την λύση και, ταυτόχρονα να τούδινε τα λεφτά που θάκλεινε την υπόθεση του φιλέτου και θα τον απήλασε από τις απειλές της μονής να του φορέσε παπούτσια από μπετόν. Έβγαλέ το κινητό του και έκανε τον αριθμό της Λουσίντας. Περίμενε και πήρε πρώτα το μήνυμα πως ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος. Δοκίμασε ξανά. Την τρίτη φορά το άκουσε να κουδουνίζει. "Diga me" άκουσε μια γυναικεία φωνή. Ας τα αυτά, εγώ είμαι της απάντησε μελιστάλακτα σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Ταυτόχρονα σκέφτηκε: Ώστε περίμενε τηλέφωνο από την Ισπανία.
Η Λουσίντα, σε άπταιστα βέβαια Ελληνικά, απάντησε ....

Όπως το σκεφτόνταν μια ιδέα άρχισε να σχηματίζεται στο μυαλό του. Μια ιδέα που ίσως να έδινε την λύση και, ταυτόχρονα να τούδινε τα λεφτά που θάκλεινε την υπόθεση του φιλέτου και θα τον απήλασε από τις απειλές της μονής να του φορέσε παπούτσια από μπετόν. Έβγαλέ το κινητό του και έκανε τον αριθμό της Λουσίντας. Περίμενε και πήρε πρώτα το μήνυμα πως ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος. Δοκίμασε ξανά. Την τρίτη φορά το άκουσε να κουδουνίζει. "Diga me" άκουσε μια γυναικεία φωνή. Ας τα αυτά, εγώ είμαι της απάντησε μελιστάλακτα σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Ταυτόχρονα σκέφτηκε: Ώστε περίμενε τηλέφωνο από την Ισπανία.
Η Λουσίντα, σε άπταιστα βέβαια Ελληνικά, απάντησε ....

Ντεν μπορεί μιλήσει τώρα. Πρέπει προλάβει λεωφορείο ΚΤΕΛ γιά Φοινικούντα.

Ντεν μπορεί μιλήσει τώρα. Πρέπει προλάβει λεωφορείο ΚΤΕΛ γιά Φοινικούντα.
Σιγά να μην πρέπει να προλάβει λεωφορείο σκέφτηκε.
"Φοινικούντα χρυσή μου; Αλήθεια; Βιάζεσαι; Να σε πάω εγώ. Σε 10 λεπτά μπορώ να είμαι εκεί!."
"Μα ..." την άκουσε να τραυλίζει ...