kokar
Supreme Member
...κρύος ιδρώτας την έλουσε, όχι μην τυχόν και δει και τον Εδουάρδο μέσα
στην καλύβα , αλλά γιατί είχε έρθει στο αμήν.....
...κρύος ιδρώτας την έλουσε, όχι μην τυχόν και δει και τον Εδουάρδο μέσα
Παει προς τη ντουλάπα να παρει μια νεγκλιζέ να ρίξει επάνω της (έκανε και ψύχρα μην ξεχνιόμαστε, είχε βρέξει) ανοίγει το ένα φύλλο και αναμοχλεύει τις κρεμμάστρες. Ξαφνικά ο εφιάλτης παίρνει σάρκα και ωστά.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....
Την πλησιάσανε και της ζητήσαν να κάνει την τέταρτη στην πρέφα. Τους κοίταξε άγρια. Μα αγαθοί είσαστε; Τι τον θέλετε τον τεμπέλη; Τρείς είσαστε μια χαρά. Μια που ήρθατε όμως δεν έχω αντίρηση να σας κάνω τον τέταρτο για μπρίτζ - αν δεν ξέρετε να σας μάθω. Ο Αλέξης κούνησε τα μυώδη του μπράτσα και είπε "Καλέ έχω μια καλύτερη ιδέα. Γιατί δεν παίζουμε το περνάει περνάει η μέλισσα και όποιος κερδίσει ..."Αυτή θα συμπλήρωνε το καρρέ! Ολη την προηγούμενη μέρα ειχε το ρεπό της αλλά λογικά τέτοια ώρα θα έχει επιστρέψει....
Η Λουσίντα τους κοίταξε και αισθάνθηκε να της κλέβουν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της. Από την άλλη δεν της άρεζε η πρέφα για 4. Την έβρισκε πολύ βαρετή. Πρέπει να παίξουμε τρείς, πρέπει να παίξουμε τρείς μονολόγησε χαμηλόφωνα. Μετά είπε δυνατά "Εγώ έχω μια ακόμα καλύτερη ιδέα!¨ και με μια αστραπιαία κίνηση έβγαλε ένα Μαγκνουμ απ' την κιλότα της στόχεψε πριν κανείς πάρει χαμπάρι τι γίνεται και πυροβόλησε .........η έστω την μακριά γαϊδούρα !
Μετα-Κείμενο: Το ξύπνημα στην κρίσιμη στιγμή είναι σαν ένα reset του computer, σαν ένας από μηχανής θεός στην αρχαία τραγωδία. Στα Αγγλικά λέγεται και cop-out. Αν κάθε φορά που φτάνει η ιστορία σε μια δύσκολη ή κρίσιμη καμπή μετατρέπεται σε όνειρο και φτού κι απ' την αρχή, είναι φτωχή ιστορία. Ένας σκηνοθέτης που κάνει κάτι τέτοιο πάνω από μιά φορά φτύνεται και αν το κάνει πάνω από 0 φορές χωρίς να έχει κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο (που δεν μπορεί να υπάρχει σε τέτοιες σκυταλοδρομίες) φτύνεται επίσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.