Το Μεγάλο Βιβλίο του AvClub

....επομενο χωματοδρομο , για να δοκιμασουν τις δυνατοτητες του pajero του και να χωνεψουν ολα αυτα που φαγαν στο καπηλιο.
Ομως......

Τότε αυτός έβγαλε το iphone για να καλέσει την οδική βοήθεια ενώ αυτή άκουγε Διονύση Σαβόπουλο με το καινούριο της ipod.

Ενώ η ώρα περνούσε και το σκοτάδι έπεφτε αποφάσισαν να σπαταλήσουν την ώρα της αναμονής δημιουργικά και με μια κίνηση έβγαλαν τα psp από το χώρο αποσκευών!!!!

Αφού η βλάβη αποκαταστάθηκε και γύρισαν σπίτι μετά από ένα ερωτικό βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα έτρεξαν για την κρεβατοκάμαρα.

Τότε αυτός ''βούτηξε'' το καινούριο laptop να δει αν υπάρχουν νέα πόστ στο φόρουμ.

Και αυτή με ρίγος άνοιξε το htpc για να παρακολουθήσει τις σαπουνόπερες που είχε γράψει σε hd απο το μεσημέρι.

και τότε είδε ότι δεν είχε σήμα......Kokar

-Δεν έχουμε σήμα.
-Δεν πειράζει μωρό μου, βοήθα τώρα ν´αλλάξουμε το λάστιχο και θα δούμε τι θα γίνει μετά.
-Ότι πεις εσύ αστέρι μου..
Ο τύπος τα´χασε για μια στιγμή, αλλά αμέσως συνήλθε από το σοκ:
-Τι είπες?
-Αστέρι μου..
-Όχι όχι αυτό.. Το άλλο.. Θα με βοηθήσεις ν´αλλάζω το λάστιχο??
-Ναι! Φυσικά..
Άστραψαν τα μάτια του και αμέσως...

-Γύρευε τι ύπνο κάνουν οι διαχειριστές και δεν το φτιάχνουν το ριμάδι.

-Για τι πράγμα μιλάς αγάπη μου;
Του λέει αυτή και τον πλησιάζει.

-Δεν ξέρεις εσύ απ' αυτά της λέει αγριεμένος και την σπρώχνει βίαια.

-Αφήσαμε τη συζήτηση στη high end για την επίδραση των αντικραδασμικών στο καζανάκι στη μέση.

Άστραψαν τα μάτια του και αμέσως... (Αμαζόνα)

...πρόσθεσε:
-Το είπα για πλάκα...
-Έχουν αλλάξει οι καιροί!
-Ναι είσαστε πια σύγχρονες αμαζόνες, είστε μέσα σ' όλα...
-Ενοχλείστε μ' αυτό;
-Είναι απλά δύσκολο να το χωνέψουμε!
-Κι όμως...

-Μην στεναχωριέσαι αγάπη μου φέρε τα αντικραδασμικά να τα τοποθετήσουμε στο κρεβάτι του λέει αυτή πονηρά και του κλείνει το μάτι.

-Ευκαιρία να βάλω και το cd με τους τόνους να δούμε αν τα sub κατεβαίνουν στους 10 κύκλους της λέει αυτός και ξεχύνεται για το σαλόνι.

-Μμμμ μου φαίνεται οτι ο αντιπρόσωπος μας κορόιδεψε της λέει αυτός απογοητευμένος και νόμιζα οτι αυτά τα μπακούρια στο φόρουμ με ζήλευαν όταν λέγανε να μην πάρω αυτά τα υπογούφερ.

-Τι θα κάνουμε τώρα του λέει αυτή έντρομη και ξεφτίλισα και το πρωί όλες τις κάρτες στα hondos;
Πως θα υποδεχτούμε την Κυριακή τα παιδιά απο το φόρουμ (και ο νους της τρέχει στον ψηλό όμορφο administrator).

Συλλογίζεται το περσινό καλοκαίρι που ο καλός της έλειπε και ήρθε ο ειδικός να της ρυθμίσει το ''σύστημα''.
Και τότε την παίρνει ο ύπνος ευτυχισμένη στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Ενώ το ολόγιομο φεγγάρι καθρεφτίζεται στα κατάμαυρα νερά του Σαρωνικού και ο server επανήρθε σε λειτουργία.

...Και gay και BANαρισμένος???? Εεεεε οχι Αυτό παραειναι.... Δεν θα το αντέξω ουτε για μένα.... Θα δουν αυτοι.... Γα τους κανω...