Αμαζόνα
Established Member
Συναντάει ένα λαχειοπώλη..
-Να η ευκαιρία μου, σκέφτηκε..
Και αμέσως αγόρασε 20 πεντάδες με το ίδιο νούμερο...
-Να η ευκαιρία μου, σκέφτηκε..
Και αμέσως αγόρασε 20 πεντάδες με το ίδιο νούμερο...
Κι όμως δεν της είχε "κάτσει" καλά αυτή η ιστορία με τον Αλέξη. Ποιος ήταν τελικά αυτός; Και πως τολμούσε ο Εδουάρδος να την φτύσει για κάποιον άλλο, ούτε κάν για μία άλλη γυναίκα! Πως είχε πέσει τόσο έξω; Θεωρούσε τον εαυτό της άτομο με αρκετά καλή εξωτερική εμφάνιση, πως τολμούσε ένας άνδρας να της πετάξει τέτοια φόλα!
Για λίγο αισθάνθηκε άχρηστη, ένα μηδενικό, όλα γύριζαν μεσ' στο μυαλό της, ο Εδουάρδος, το βενζινάδικο, ο νόστιμος λαχειοπώλης, τα απλήρωτα σουβλάκια, τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή, τι θέλει να κάνει, δεν έχει ιδέα.
"Μήπως θα έπρεπε να το "γυρίσω" και εγώ, και αρχίσω να πηγαίνω με γυναίκες;" σκέφτηκε θυμωμένα.
Και τότε θυμήθηκε ότι...
Και χαρτι? Δεν ειχε χαρτι!!!!!!!! Μονο ένα μισοχρησιμοποιημενο χαρτομάντηλο...
και τότε διέκρινε στο βάθος μια καλύβα....
και σκέφτηκε....λες να είναι και ο μπάρμπα Θωμάς μέσα???
Πλησίασε αργά γιατί το σφίξιμο στα μπούτια της δεν την άφηνε να κάνει αλλιώς, χτύπησε την πόρτα με την λίγη δύναμη που της απέμενε και περίμενε να δεί την γνώριμη ηλιοκαμένη φάτσα του μπαρμπα Θωμά να ανοίγει. Όχι όμως! Είχε πέσει έξω μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα. Όταν η πόρτα άνοιξε ξέσφιξε άθελά της τα μπούτια της από την έκπληξη. Δεν καταλάβαινε αν η μυρωδιά που την χτύπησε ήταν δικιά της ή του Αλέξη του ηλεκτρολόγου που ορθώνονταν μπροστά της σ' όλο το πλαίσιο της πόρτας της καλύβας.και τότε διέκρινε στο βάθος μια καλύβα....
και σκέφτηκε....λες να είναι και ο μπάρμπα Θωμάς μέσα???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.