Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τιμή μου... Έτσι και αλλιώς "πατρίδα" μου θεωρώ την Αφρική......
Και αυτή εδώ στην οποία μένεις τι την θεωρείς;
Γιατί δεν είσαι ηδη ''εκεί";
Και γιατί φέρνεις απρόσκλητους τους πατριώτες σου στην Ελλάδα;

Με τον Αιμίλιο συμφωνώ μέχρι κεραίας στο ότι η μετανάστευση είναι, και οφείλει να'ναι ιερό δικαίωμα. Τα σύνορα εξάλλου ορίστηκαν από πολέμους, προδοσίες, αιματοχυσίες, ανθρώπων που πιθανότατα σήμερα να μην ήταν της αποδοχής μας. Ενδεικτικά λοιπόν οφείλουν να είναι τα σύνορα και τίποτα άλλο. Όσο για απογόνους του Περικλή και του Πλάτωνα, δε θέλω να ξεράσω αυτή τη στιγμή.

Από κει και πέρα όμως, όπως θα πρέπει να σέβεται η κοινωνία τον μετανάστη (λάθρο ή μη, προσωπικά το βλέπω σαν λεκτικό θέμα απλά, το ίδιο τους θεωρώ), θα πρέπει αντίστοιχα να σέβεται και αυτός την κοινωνία που βρίσκει όπου πάει. Και γι'αυτό υπάρχουν οι νόμοι. Και μοιραία, οι περιορισμοί στη μετανάστευση. Ενώ είναι λοιπόν κάτι που είναι λάθος, όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να ισορροπήσει, έστω και προσωρινά.

Γνώμη μου λοιπόν είναι, ότι αντί να συζητάμε πως θα μπαίνουν λιγότεροι Πακιστανοί στα σύνορα, που είναι μια συζήτηση χωρίς τέλος, χωρίς λύση, και με επικίνδυνες ρατσιστικές παρεκτροπές, ακόμα και ξεκινώντας με αθώο σκοπό, καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθούμε στο πως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε στην κοινωνία μας περισσότερες θέσεις εργασίας. Βλέπετε ότι τελικά ακόμα και εδώ αυτή είναι η λύση. ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι είναι στο αίμα του Πακιστανού να βιάζει. Οπότε θα του πρότεινα να κάτσει λίγο να διαβάσει, ή/και να ζητήσει βοήθεια όσο είναι ακόμα καιρός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατί αν υπάρχει μελέτη, θεωρείται fake το account???

οχι. Το πρωτο ζήτημα είναι να υπάρχει η "μελέτη" . Μετά εξετάζεται αν όντως το συγκεκριμένο ποστ ανήκει στο πεδίο της μελέτης.

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Την παλεύετε??? Εγώ να ντραπώ....? Εσυ και οι λοιποί που τους υποστηρίζετε.....

Μην κολλάτε ρε ταμπέλες στους άλλους και μην λέτε πράγματα που δεν ξέρετε, για τους άλλους... Αν μη τι άλλο δηλώνει αγένεια....

:SFGSFGSF:

Πριν κανά χρόνο που πέτυχα ένα καθήκι στο fb να δείχνει πως σφάζουν σκύλους (μπορεί να ήταν και φτιαχτό, δεν ξέρω) βρήκα πολύ εύκολα το email της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να τον καταγγείλω. Και σε 2-3 ημέρες η σελίδα του είχε εξαφανιστεί (ο ίδιος άγνωστο, αφού φαινόταν να είναι απο τη Ρωσία). Αν θέλεις λοιπόν είναι εύκολο...

Ευχαριστώ Σώτο..... Δεν με ενδιαφέρουν τέτοιες λύσεις....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Με τον Αιμίλιο συμφωνώ μέχρι κεραίας στο ότι η μετανάστευση είναι, και οφείλει να'ναι ιερό δικαίωμα. Τα σύνορα εξάλλου ορίστηκαν από πολέμους, προδοσίες, αιματοχυσίες, ανθρώπων που πιθανότατα σήμερα να μην ήταν της αποδοχής μας. Ενδεικτικά λοιπόν οφείλουν να είναι τα σύνορα και τίποτα άλλο. Όσο για απογόνους του Περικλή και του Πλάτωνα, δε θέλω να ξεράσω αυτή τη στιγμή.

Από κει και πέρα όμως, όπως θα πρέπει να σέβεται η κοινωνία τον μετανάστη (λάθρο ή μη, προσωπικά το βλέπω σαν λεκτικό θέμα απλά, το ίδιο τους θεωρώ), θα πρέπει αντίστοιχα να σέβεται και αυτός την κοινωνία που βρίσκει όπου πάει. Και γι'αυτό υπάρχουν οι νόμοι. Και μοιραία, οι περιορισμοί στη μετανάστευση. Ενώ είναι λοιπόν κάτι που είναι λάθος, όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να ισορροπήσει, έστω και προσωρινά.

Γνώμη μου λοιπόν είναι, ότι αντί να συζητάμε πως θα μπαίνουν λιγότεροι Πακιστανοί στα σύνορα, που είναι μια συζήτηση χωρίς τέλος, χωρίς λύση, και με επικίνδυνες ρατσιστικές παρεκτροπές, ακόμα και ξεκινώντας με αθώο σκοπό, καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθούμε στο πως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε στην κοινωνία μας περισσότερες θέσεις εργασίας. Βλέπετε ότι τελικά ακόμα και εδώ αυτή είναι η λύση. ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι είναι στο αίμα του Πακιστανού να βιάζει. Οπότε θα του πρότεινα να κάτσει λίγο να διαβάσει, ή/και να ζητήσει βοήθεια όσο είναι ακόμα καιρός.

Συμφωνώ.
Στο αίμα του Πακιστανού δεν είναι να βιάζει,οπως και σε κανενός άλλου νομίζω.
Το κάνει ομως,οχι όλοι,εκεί που τον πάιρνει να το κάνει.
Στην πατρίδα του θα ηταν ηδη τελειωμένος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Και αυτή εδώ στην οποία μένεις τι την θεωρείς;
Γιατί δεν είσαι ηδη ''εκεί";
Και γιατί φέρνεις απρόσκλητους τους πατριώτες σου στην Ελλάδα;

Μην παραπονιέστε βρε... τα είπαμε....

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά, γιατί πρέπει να αναπαράγουμε, και να ανεβάζουμε
τα ποστς του κάθε άρρωστου από το FB εδώ μέσα..Μήπως από τα άτομα της συγκεκριμένης
ιδεολογικής παράταξης περιμένουμε τίποτα καλύτερο και πέσαμε από τα σύννεφα?

Κλείδωμα ολίγων λεπτών για καθαριότητα...

Θερμή παράκληση, όταν κάνετε report post να αναφέρετε και το νούμερο του ποστ, γιατί κατά εναν περίεργο τρόπο τα links οδηγούν πάντα στην κορυφή της σελίδας.......

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως υπάρχει διαχειριστική ομάδα και το νήμα, όπως και κάθε
άλλο νήμα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός μέλους...

Ανοίξαμε...

Συμφωνώ.
Στο αίμα του Πακιστανού δεν είναι να βιάζει,οπως και σε κανενός άλλου νομίζω.
Το κάνει ομως,οχι όλοι,εκεί που τον πάιρνει να το κάνει.
Στην πατρίδα του θα ηταν ηδη τελειωμένος.

Δεν ξερω καθολου τι εθιμα εχουν στις πατριδες τους.

Γιατι σε αρκετες χωρες ειναι γνωστο οτι δεν την τιμουν και πολυ την γυναικα.

Αν εχει καποιος συνοπτικες περιγραφες του τι κανουν πχ σε βιαστες ή τι συνηθιζεται να κανουν στις γυναικες τους που ας πουμε οτι......δεν κανουμε εμεις να το βαλει.

καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθούμε στο πως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε στην κοινωνία μας περισσότερες θέσεις εργασίας. Βλέπετε ότι τελικά ακόμα και εδώ αυτή είναι η λύση. ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Γιατι εδω υπαρχει συμφωνια ? Αλλος ελπιζει σε επενδυσεις αλλος θελει μεγαλυτερο δημοσιο.